Servet Aydın 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Büryan enfesti. Dedem bizi çağırsana toplanıp gelek Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Servet Aydın yazdı: Büryan enfesti. Dedem bizi çağırsana toplanıp gelek kredi başvurunuz onaylanıp hesabınıza geçince gelin beklerim. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Haşmet Güngör yazdı: kredi başvurunuz onaylanıp hesabınıza geçince gelin beklerim. Sizin pideci yerinde duruyor mu Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: Sizin pideci yerinde duruyor mu 1152 deki tsunamide yıkıldı hocam 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Ekim Paylaş 12 Ekim İlkay Başaran yazdı: 1152 deki tsunamide yıkıldı hocam -di li geçmiş zaman. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: Sizin pideci yerinde duruyor mu Duruyor hocam ama eskiden çok dolu olurdu şimdi hacim yok. 2 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Haşmet Güngör yazdı: Duruyor hocam ama eskiden çok dolu olurdu şimdi hacim yok. Memlekette ortalama 1 pide Yunanistan'daki 1 tabak kalamardan pahalı olunca haliyle tabi. 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Yusufta 2020'de de domuz çıkmış. O zaman yağ demişler ama çökecekler diyen olmamış. Domuz yok diye Yusufun müşterileri ikna etmesi lazımken müşteriler ikna etmeye çalışıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Mahmut Yıldız yazdı: Yusufta 2020'de de domuz çıkmış. O zaman yağ demişler ama çökecekler diyen olmamış. Domuz yok diye Yusufun müşterileri ikna etmesi lazımken müşteriler ikna etmeye çalışıyor. o zaman sedat peker yoktu konuşmamıştı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: Sizin pideci yerinde duruyor mu imç çarşısının yanında pideci var. Parmak ısırtıyor. Tavsiye ederim. Kapalı kıymalı denedim. İnce kıtır hamur sevenler için. köfteci yusuf ne kullanmış bilmiyorum ama ben uzun zamandır gitmeyi bıraktım. Köftesi çok kötü. 10 sene önce iznik’te yemiştim. Eh işte demiştim. Ama son 5-6 senedir çok kötü diyorum pideci https://maps.app.goo.gl/aXGzR9FjWaFeMYVx9?g_st=com.google.maps.preview.copy Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: imç çarşısının yanında pideci var. Parmak ısırtıyor. Tavsiye ederim. Kapalı kıymalı denedim. İnce kıtır hamur sevenler için. köfteci yusuf ne kullanmış bilmiyorum ama ben uzun zamandır gitmeyi bıraktım. Köftesi çok kötü. 10 sene önce iznik’te yemiştim. Eh işte demiştim. Ama son 5-6 senedir çok kötü diyorum pideci https://maps.app.goo.gl/aXGzR9FjWaFeMYVx9?g_st=com.google.maps.preview.copy Etkinlik yap gelelim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: Etkinlik yap gelelim araçsız etkinlik olur. @Emin Önal bilir zaten orayı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: araçsız etkinlik olur. @Emin Önal bilir zaten orayı araçsız etkinlik bizi bozar. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: araçsız etkinlik bizi bozar. son piknikte o kadar araçsızdı ki, otoparkta aracımı bulamadım. hatta başgan'ın yanına park etmişim. birbirimizden haberimiz olmadı @Mehmet Ozyurek 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: araçsız etkinlik olur. @Emin Önal bilir zaten orayı Yeri biliyorum da hiç yemedim, bir deneyeyim. Mehmet Göktürk yazdı: araçsız etkinlik bizi bozar. Normal şartlarda oraya araba ile gidilmez. Anca pazar olursa benim bıraktığım yakındaki otoparkı ayarlarım. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 13 Ekim Paylaş 13 Ekim (düzenlendi) Emin Önal yazdı: Yeri biliyorum da hiç yemedim, bir deneyeyim. Normal şartlarda oraya araba ile gidilmez. Anca pazar olursa benim bıraktığım yakındaki otoparkı ayarlarım. Epey gittim ,süper değilse bile güzel. (Emin, pazar günleri kapalı.) Fiyatları o semte göre biraz pahalı. Karşısı ise, zaten Kadınlar pazarı . 120 Tl tereyağı var. Etkinlik olur. Araba gereksiz. Park sorunu vahim. Karşıdan gelenler. Marmara ray- Yenikapı. Metro Yenikapı -vezneciler . 13 Ekim tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Haşmet Güngör yazdı: Epey gittim ,süper değilse bile güzel. (Emin, pazar günleri kapalı.) Fiyatları o semte göre biraz pahalı. Karşısı ise, zaten Kadınlar pazarı . 120 Tl tereyağı var. Etkinlik olur. Araba gereksiz. Park sorunu vahim. Karşıdan gelenler. Marmara ray- Yenikapı. Metro Yenikapı -vezneciler . Dede süper neresi, oraya gidelim biz bir de şirinevlerde şirin sürmene var. Çok güzel. Bi de beylikdüzü’nde sanayide varmış, denemedim. büyükçekmecede buket pide var. Çok meşhur. Ben gittiğimde fırının başında iki genç vardı. Yediğim en kötü pideyi yedirdiler bana. Sonra yaşla bi adam geldi geçti fırının başına. O nasıl yapıyor bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dede süper neresi, oraya gidelim biz Süper pide nedir. Zevkler değişir. Kimi Bafra. Kimi Trabzon. Kimi Cantik sever. Genel olarak kural malzeme kalitesi. Kullanılan Et. Sucuk, kavurma, Tereyağı dandik değilse süperdir. Fiyat da ucuz olmaz. Nazilli de ki meşhur Kısmet pidecisi havacılıktan arkadaşım. O "işin sırrı malzeme" derdi. Yolunuz düşerse uğrayın. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Haşmet Güngör yazdı: iç malzeme kadar bence pideyi pide yapan hamurudur. Malzemeyi herkes kaliteli koyabilir ama hamuru herkes tutturamaz abi Yorum bağlantısı
Recep Demirci 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Cumartesi İstanbul Tüyap fuarı vardı gittim geldim. Dönüşte Köfteci Yusufa girdik. Normaldi çok kalabalık da değil çok tenhada değildi. Yemeğimizi yedik çıktık İnegöle döndük. Yalnız Beyti çiğdi pişmemişti. Açıkçası çok gittiğim yer değil ara sıra gittiğim yer. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts