Alişan YILMAZ 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Değerli arkadaşlarım merhabalar, aslında sadece kuga için değil çoğu aracın gizli özelliklerini herhangi bir ücret ödemeden nasıl açacaksınız ondan bahsetmek istiyorum. İhtiyacımız olan elm327 veya ucds. 1 adet bilgisayar ve araba. Kuga mk1 ler için - PTC ısıtıcı(En sevdiğim özellik) - Lastik basınç kontrolü - Eco Mode Mondeolar için daha farklı özellikler oluyor. Focuslarda hill holder aktif ediliyordu yani aslında sadece elm327 alarak hem özelliklerini açabilirsiniz hem DPF temizliği yapabilir hem şanzıman resetleme işlemlerini yapabilirsiniz. Kullanımı hakkında ufak bir özet geçtim umarım işinize yarar. 6 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 2 Ekim Paylaş 2 Ekim PTC ve Lastik basınç sensörünü aktif etmek için öncelikle donanımın mevcut olması gerekir. PTC gerçekten bazı bölgelerdekiler için bulunmaz nimet. Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 3 Ekim Yazar Paylaş 3 Ekim Ahmet Ekici yazdı: PTC ve Lastik basınç sensörünü aktif etmek için öncelikle donanımın mevcut olması gerekir. PTC gerçekten bazı bölgelerdekiler için bulunmaz nimet. Evet bende ptc var kullanıyorum. Lastik basınç sensörü için ekstra donanıma gerek yok ayarladığınızda ABS üzerinden okuma yapıyor. Çoğu ford için çalışıyor Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Ptc yi donanim olarak koyup yazilim olarak aktif etmemisler mi? Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 6 Ekim Yazar Paylaş 6 Ekim Eren Gökmen yazdı: Ptc yi donanim olarak koyup yazilim olarak aktif etmemisler mi? Bir kaç kugada donanımı göremedim, benim aracımda var hatta bir arkadaş kendisi sonrasında taktırmıştı. Ayarlanabilir webastoyu da aktif ettim ama onu daha test etmedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts