Çağatay Kılınç 1 Ekim Paylaş 1 Ekim 2013 fiesta titanium x paket arka park sensörü mevcut. Aldığım şahıs (ilk sahip)bayiden takılı aldığını söyledi. Aracı aldıktan sonra bagaj yan halısını kaldırdım sensörler alttan kablolarla bagaja geliyor ve soketleri beyne bağlı. Elektrik hattı da beyinden çıkıp geri vites lambasına bağlı. Kablolar güzel bağlanmış gelişi güzel değil. Hoparlörü de beyine bağlı ama nedense geri viteste ses gelmiyor sebebi ne olabilir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim Paylaş 1 Ekim bozulmuştur , aksesuar o , yeni bir şey alıp değişin. Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 2 Ekim Yazar Paylaş 2 Ekim Bugün tekrar baktım elektrik geliyor. Sensörlere telefonun ses kayıt uygulamasını açıp yaklaştırdığımda belirli frekansta ses alıyor ama hoparlöründen ses gelmiyor. Çıkardım hoparlörü aynısından ya da muadili olabilecek internetten baktım tek satılan çıkmadı hiç. Temin edebileceğim bir yer var mıdır? Bir de alttaki fotoğrafta görünen ucu boş bir soket var nedir anlamadım? Yorum bağlantısı
Recommended Posts