Yücel Gezgin 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Arkadaşlar hayırlı günler dilerim,sizlere danışmak istediğim bir konu var,Citroen c3 aircross alma arefesindeyim,araç hakkında bilgim yok,görüntüsü tipi hoşuma gidiyor,memnun kalırmıyım?Tavsiye edermisiniz? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Ekim Paylaş 1 Ekim 1.2 benzinli olanlar yağlı triger kayış, bakıma dikkat etmek lazım, kayışı erken değiştirmek lazım. Dizeller daha güvenilir olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Dizeller için ise erken adblue sorunları ile karşılaşılıyor deniliyor. Bende düşünmüştüm ama bagaj küçük ve outohold yokmuş... Niyeyse kafaya taktım o özelliği 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Elentrikli E-C4 X lere bakın ben ay sonu düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Beğendiyseniz bakımlarına dikkat edin. Benzinlilerin yağlı trigerinden çok kişinin canı yandı. Dizelde de adblue ve DPF sorunları. Bir arkadaşım aldı oldukça memnun. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 3 Ekim Paylaş 3 Ekim iş yerinde arkadaşımda var. 1.2 benzinli sıfır almıştı. 35 bin km de. daha 2. senesinde. klima ilgili sıkıntı vardı. kontak kapalı iken kendi kendine çalışıyordu. garantiden değişti. bu aralar hararet göstergesi yükseliyor. özellikle yokuş yukarı çıktığında yükseliyor ve yol düze geldi mi iniyor. servise gösterecek bakalım ne diyecekler. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Ekim Paylaş 3 Ekim 1.2 almazdım ark 2008 var daha 20 bin de 4 defa çekiş düşüklüğü ve arıza ışığı için servise gitti her gittiğin de 1 hafta kaldı. Sinir harbi yaşıyor çocuk. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts