İçeriğe Yönlendir

Citroen C3 Air Cross Tavsiye

Yücel Gezgin

Recommended Posts

Yücel Gezgin

Arkadaşlar hayırlı günler dilerim,sizlere danışmak istediğim bir konu var,Citroen c3 aircross alma arefesindeyim,araç hakkında bilgim yok,görüntüsü tipi hoşuma gidiyor,memnun kalırmıyım?Tavsiye edermisiniz?

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

1.2 benzinli olanlar yağlı triger kayış, bakıma dikkat etmek lazım, kayışı erken değiştirmek lazım. Dizeller daha güvenilir olabilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Dizeller için ise erken adblue sorunları ile karşılaşılıyor deniliyor. Bende düşünmüştüm ama bagaj küçük ve outohold yokmuş... Niyeyse kafaya taktım o özelliği :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz

Elentrikli E-C4 X lere bakın ben ay sonu düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Beğendiyseniz bakımlarına dikkat edin. Benzinlilerin yağlı trigerinden çok kişinin canı yandı. Dizelde de adblue ve DPF sorunları. Bir arkadaşım aldı oldukça memnun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

iş yerinde arkadaşımda var. 1.2 benzinli sıfır almıştı. 35 bin km de. daha 2. senesinde. klima ilgili sıkıntı vardı. kontak kapalı iken kendi kendine çalışıyordu. garantiden değişti. bu aralar hararet göstergesi yükseliyor. özellikle yokuş yukarı çıktığında yükseliyor ve yol düze geldi mi iniyor. servise gösterecek bakalım ne diyecekler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

1.2 almazdım ark 2008 var daha 20 bin de 4 defa çekiş düşüklüğü ve arıza ışığı için servise gitti her gittiğin de 1 hafta kaldı.

Sinir harbi yaşıyor çocuk.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

1.2 motordan uzak durun derim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...