Burak Yildirim 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Arabaya cam modülü ve otomatik katlanır ayna modülü taktırmak garantiyi bozar mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim Paylaş 1 Ekim aynaları çıkartıp servise gitsek te genel garanti bozulmaz, 1 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Elektrik sistemi garantisi bozulur. Buna modüller ve tesisatta dahil, hatta çamur yapmak isterse ECU bile. 2 Yorum bağlantısı
Burak Yildirim 1 Ekim Yazar Paylaş 1 Ekim Mertol Kip yazdı: Elektrik sistemi garantisi bozulur. Buna modüller ve tesisatta dahil, hatta çamur yapmak isterse ECU bile. O zaman hiç o toplara girmeyim hocam, servisler bunu yapmıyor değil mi modül takma işini? Yorum bağlantısı
Emrah Altun 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Civic ise servis garantiye sokmamak için bunları bahane ediyor. Hem aksesuar olarak satıyor, hem de bir arıza anında sonradan müdahale olduğu gerekçesi ile garantiye sokmuyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim Paylaş 1 Ekim servis uğraşmak ister ise, teyp değişen arabada şanzıman garnatisini de bitirdin diyebilir .. sonu gelmez dertlerin, müşterisine bağlı kimin kime gücü yeter ise. 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Modül derken araya takılan çin malı kutularsa garantiden bağımsız olarak taktırmayın zaten, tesisat sorunu yaşayan çok var o tür modüller yüzünden. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Çağlar Bayur yazdı: servis uğraşmak ister ise, teyp değişen arabada şanzıman garnatisini de bitirdin diyebilir .. sonu gelmez dertlerin, müşterisine bağlı kimin kime gücü yeter ise. Şanzıman da elektronik kontrollü. Eğer TCM bozulursa evet onu da garanti dışında değerlendirebilirler, ya da oluşabilecek distorsiyondan (sadece bir ihtimal) dolayı TCM yanlış bir sinya üretip şanzımanın bozulmasına neden olursa o da garanti dışı kalır. Bence çok acayip de değil bu arada. Sonradan takılan, arabanın üreticisinin onayından geçmemiş, kalite kontrolden hangi şartlarda geçip geçmediği belli olmayan bir ürünün araca ne gibi etkisi olabileceğini bilemezsiniz. Olacak demek değildir ama belirsizlik söz konusu. Üretici bunu bahane edebilir, haklıdırda. Burak Yildirim yazdı: O zaman hiç o toplara girmeyim hocam, servisler bunu yapmıyor değil mi modül takma işini? Her üreticinin kendi kafasına göre kuralları var. Hyundai nin politikasını bilmiyorum açıkcası. Servis ben takarsam ve bakımı bende yaptırırsan sorun çıkartmam da diyebilir. Bu süreci işletip işletmemek servisin kendi uhdesinde sonuçta. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Burak Yildirim yazdı: Arabaya cam modülü ve otomatik katlanır ayna modülü taktırmak garantiyi bozar mı? Hyundai Uçar' a bir sorun. Kendileri de takıyorlardı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Mertol Kip yazdı: arabanın üreticisinin onayından geçmemiş, kalite kontrolden hangi şartlarda geçip geçmediği belli olmayan bir ürünün araca ne gibi etkisi olabileceğini bilemezsiniz. Olacak demek değildir ama belirsizlik söz konusu. Üretici bunu bahane edebilir, haklıdırda. tekink olarak %100 geçerli olsa idi, Tüm suzuki vitaralar garanti dışı kalması lazım, hepsine gümrükten çıktıktan sonra andro aksesuar teybi takılıyor. hangisi distribütörün işine gelirse diye müşteriyi zorlarlar, mesela aracı alsam ve hiç/sıfır bakım yaptırsam yine de garantim düşmez mesela abs motoru bozulsa. cam kalkmasa, enjektöre laf edebilirler ona yapacak bir şey yok Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Çağlar Bayur yazdı: tekink olarak %100 geçerli olsa idi, Tüm suzuki vitaralar garanti dışı kalması lazım, hepsine gümrükten çıktıktan sonra andro aksesuar teybi takılıyor. hangisi distribütörün işine gelirse diye müşteriyi zorlarlar, mesela aracı alsam ve hiç/sıfır bakım yaptırsam yine de garantim düşmez mesela abs motoru bozulsa. cam kalkmasa, enjektöre laf edebilirler ona yapacak bir şey yok Ürün millileştirildikten sonra tüm sorumluluk distribütörde. Marka gümrükten üretim specleri ile ithal edilmesini sağlamakla yükümlü, sonrası onun sorunu değil. Cümleyi öyle düşük yazmışsın ki anlamak için iki defa okudum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Mertol Kip yazdı: Cümleyi öyle düşük yazmışsın ki anlamak için iki defa okudum. akrostiş de yazabiliyorum Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Çağlar Bayur yazdı: akrostiş de yazabiliyorum Tövbe, çok güzel yazmışsın, adeta bir şirr edası ile lirik bir anlatım olmuş. Harika sakın bozma 1 Yorum bağlantısı
Harun Özden 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Pek modül sayılmaz ama, sigortadan elektrik alarak araç kamerası takmak (kontağa bağlamak) nasıl değerlendiriliyor? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Harun Özden yazdı: Pek modül sayılmaz ama, sigortadan elektrik alarak araç kamerası takmak (kontağa bağlamak) nasıl değerlendiriliyor? ben bu işlemi aracım garantili iken serviste yaptırdım, aynı anda bakım vardı servis sen dışarıdan yağ getirme garanti konusunda sıkıntı olabilir demişti. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Metin Uzunoğlu yazdı: ben bu işlemi aracım garantili iken serviste yaptırdım, aynı anda bakım vardı servis sen dışarıdan yağ getirme garanti konusunda sıkıntı olabilir demişti. Bu işte en güzeli Alfa Romeo servisi idi. Dışarıdan yağ hatta BMC filtre götürdüm kimse bir şey demedi, alışmışlar normal karşılıyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts