Hamit inan 1 Ekim Paylaş 1 Ekim (düzenlendi) Ali Buldaş yazdı: Aldıgımdada aracta duman vardı 3-4 usta gezdik dumanın enjaktor kaynaklı ve revizyondan sonra kesilecegini soyledi. Ama duman dahada arttı. Egzoz ve katalizore hic bakmadı ustalar. Kendim turbo ve katalizoru sokup temizletmek istiyorum. Ama turbo egzoz arasında bi conta bisi varmı bilmiyorum. Normalde elim yatkındır benzinli sente ayarı on takım devir daim degisimi gibi yaparım ama bu ilk dizel aracım. Dedigin gibi soguk havalarda sabah ozellikle dahada katılaşıyor sanırım kurum tamamen donuyor Bu arıza eksozdan olmaz ama tikanirsa zamanla motora turboya sıkıntı verir. Yerinizde olsam enjektör ve yazılıma odaklanirim. Ucuz olandan başlamak lazım. Yazılım atılıp atılmadığından emin olun. 1 Ekim tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ekim Paylaş 1 Ekim (düzenlendi) yazılım şüpheli, kontrol lazım... sonrası arkadaşta demiş, egr, onu atlamışım, açık olabilir, sağlamsa, turbo enjektör, hadi turboyu revize ettin diyelim, sağlam deselerde değil, olmuyor işte sıfırı gibide hadi olsun, enjektörü direk yenile, bu dahada olmayan cins, bunlar bozuldumu yenisi alınır senelerce bir daha bunlara bakılmaz, revizede her an hazır ol cortlamasına... 1 Ekim tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Buldaş 1 Ekim Yazar Paylaş 1 Ekim Süleyman Can yazdı: Hic egr kontrol edildi mi? Egr kotu cıktı direk iptal ettik. Bu sekildeydi actıgımızda Hamit inan yazdı: Bu arıza eksozdan olmaz ama tikanirsa zamanla motora turboya sıkıntı verir. Yerinizde olsam enjektör ve yazılıma odaklanirim. Ucuz olandan başlamak lazım. Yazılım atılıp atılmadığından emin olun. Bu gun bi yazılımcıyla konustum. Getir bi hata varmı bakalım dedi. Sanırım o daha ayrıntılı bakabilir patlama hava vs. Gibi ayrıntılara yada en azından yazılım atıp soranlara yazılımlı diyesim var o kadar bıktım şu sorundan. Gören duman atıyor diyo sinir bozucu bi durum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts