İçeriğe Yönlendir

EGR Yazılımsal Olarak İptal Nasıl Edilir ?

Ömer Sardoğan

Recommended Posts

Ömer Sardoğan

Herkese Merhabalar. Arabamda EGR konum arızası veriyor. Mekanik olarak EGR körlü bunu beyinden nasıl iptal edebilirim. Forscan var ama oda sadece arıza okuyup arıza sildiriyor. EGR hataya düşünce motor lambası yanıyor

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Mekanik olarak iptal edildiyse yazılımdan da iptal edilmeli. Uzman birisinden yardım alın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Araç özellikleri menüsünde egr ye ilişkin bir yer vardı oradan olabilir ancak mekanik iptal edilmeden yapılmamalı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Sardoğan

Mekanik olarak iptalini gerçekleştirdim. Forscan için sanırım lisans satın almam gerekiyor. Kullanabileceğim farklı uygulamalar var mı

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

bildiğim önce mekanik olarak iptal ediliyor sonrasında arıza ışığı yakmaması için yazılımsal iptal ediliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Mondeo aracım varken egr arızalandığında yeni egr almıştım ve sonrasında iptal etmiştik.. EGR bozuk ise mekanik körlemek işe yaramaz demişti ustam. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ömer Sardoğan

Mekanik olarak körledim ben EGR’yi. Yazılımsal olarak da iptal etmek istiyorum. Bunu kendim yapabilir miyim ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

gerekli cihaz yatırımı sonrası yapılır, bir de gerekli yazılımı kullanmayı öğrenince. sadece tek bu yapılacak ise ben ehil bir yerde 5 dak da yaptırır geçerdim ki öyle de yaptım. kendiniz girişecek iseniz öncelikle eski yazılımı yedekleyin mutlaka yoksa iş çok büyür.

aracınız fusion ise, bazı modellerinde obd den yapılamıyor, beyni söküp entegreye yazılması gerekbiliyor onu siz yapamazsınız

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Sardoğan

Anladım teşekkür ederim. Chip’ci yolu görünüyor bize. Birde şöyle bir sıkıntım var kimse sorduysam net bir cevap alamadım. Cold start sonrası gaza basıyorum bırakıyorum ve rölanti 500e kadar düşüyor. Sıkıntı ekteki videodadır. 

Yorum bağlantısı
Ömer Sardoğan

Yok mu soruma bir cevap verecek kimse :/

Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat

bence egr hattı sökülüp temizlenecek, yazılımdan kapalı olmadığı için egr çalıştı ve hat kurum doldu. vakum sıkıntısından dolayıda bunu yapıyor 

Yorum bağlantısı
Ömer Sardoğan

EGR hattı komple sökülü. Vakum hortum ucu körlü. Emme manifolduna kadar sıfır takıldı motor 2 ay önce revize edildi. Sıkıntımı  videoda gösterdim. Soğukken rölanti düşüyor. Dünde 4 vites 2500 devirde sanki tekliyor gibi hissettim 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...