Ömer Sardoğan 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Herkese Merhabalar. Arabamda EGR konum arızası veriyor. Mekanik olarak EGR körlü bunu beyinden nasıl iptal edebilirim. Forscan var ama oda sadece arıza okuyup arıza sildiriyor. EGR hataya düşünce motor lambası yanıyor Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Mekanik olarak iptal edildiyse yazılımdan da iptal edilmeli. Uzman birisinden yardım alın. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Araç özellikleri menüsünde egr ye ilişkin bir yer vardı oradan olabilir ancak mekanik iptal edilmeden yapılmamalı. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sardoğan 30 Eylül Yazar Paylaş 30 Eylül Mekanik olarak iptalini gerçekleştirdim. Forscan için sanırım lisans satın almam gerekiyor. Kullanabileceğim farklı uygulamalar var mı Yorum bağlantısı
Murat Öngür 1 Ekim Paylaş 1 Ekim bildiğim önce mekanik olarak iptal ediliyor sonrasında arıza ışığı yakmaması için yazılımsal iptal ediliyor. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Mondeo aracım varken egr arızalandığında yeni egr almıştım ve sonrasında iptal etmiştik.. EGR bozuk ise mekanik körlemek işe yaramaz demişti ustam. 2 Yorum bağlantısı
Ömer Sardoğan 1 Ekim Yazar Paylaş 1 Ekim Mekanik olarak körledim ben EGR’yi. Yazılımsal olarak da iptal etmek istiyorum. Bunu kendim yapabilir miyim ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim Paylaş 1 Ekim gerekli cihaz yatırımı sonrası yapılır, bir de gerekli yazılımı kullanmayı öğrenince. sadece tek bu yapılacak ise ben ehil bir yerde 5 dak da yaptırır geçerdim ki öyle de yaptım. kendiniz girişecek iseniz öncelikle eski yazılımı yedekleyin mutlaka yoksa iş çok büyür. aracınız fusion ise, bazı modellerinde obd den yapılamıyor, beyni söküp entegreye yazılması gerekbiliyor onu siz yapamazsınız 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sardoğan 1 Ekim Yazar Paylaş 1 Ekim Anladım teşekkür ederim. Chip’ci yolu görünüyor bize. Birde şöyle bir sıkıntım var kimse sorduysam net bir cevap alamadım. Cold start sonrası gaza basıyorum bırakıyorum ve rölanti 500e kadar düşüyor. Sıkıntı ekteki videodadır. Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 2 Ekim Paylaş 2 Ekim bence egr hattı sökülüp temizlenecek, yazılımdan kapalı olmadığı için egr çalıştı ve hat kurum doldu. vakum sıkıntısından dolayıda bunu yapıyor Yorum bağlantısı
Ömer Sardoğan 3 Ekim Yazar Paylaş 3 Ekim EGR hattı komple sökülü. Vakum hortum ucu körlü. Emme manifolduna kadar sıfır takıldı motor 2 ay önce revize edildi. Sıkıntımı videoda gösterdim. Soğukken rölanti düşüyor. Dünde 4 vites 2500 devirde sanki tekliyor gibi hissettim Yorum bağlantısı
Recommended Posts