İçeriğe Yönlendir

Gaza Basınca Duyulan Hava Emiş Sesi

Kaan ŞIVKIN

Recommended Posts

Kaan ŞIVKIN

Merhaba dostlar, geöen gün Fiesta aracıma periyodik bakım yaptırdım. Yağ, hava, polen filitresi, Triger ve devirdaim seti değişti. 

Yalnız daha sonrasında bir şey dikkatimi çekti. Gaza her bastığımda hava emiş sesi gibi bir ses duydum. Bunu sorduğumda ya normal ya da gaz kelebeğinden olduğunu söylediler. 2010 1.4 Benzin& Lpg aracım. Örnek bir videoyu sizlerle paylaşıyorum. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

hava filtresi kirlenince ses azalır

• Beğen 2
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Kaan ŞIVKIN

Ustam teşekkür ederim. Bu normal mi? Bujileri ve buji kablosunu da değiştirmiştim. Sizi takip ediyorum yıllardır bu forumdasınız ve oldukça tecrübelisiniz. Sizin yorumlarınız benim için değerli. Zamanla ses ortadan kalkar mı? Filitre yeni olduğu için mi bu sesi çıkarıyor?

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

1.4 Fiesta, ağzımızdan kamışla hava çeker gibi hatta önce hüplet reklamındaki gibi ses çıkarır. 2005 modeller daha fazla ses çıkarır hoştur da.

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Kaan ŞIVKIN
Tamer Topaç yazdı:

1.4 Fiesta, ağzımızdan kamışla hava çeker gibi hatta önce hüplet reklamındaki gibi ses çıkarır. 2005 modeller daha fazla ses çıkarır hoştur da.

😀😀 ustam normal diyorsun yani sesi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Kaan ŞIVKIN yazdı:

😀😀 ustam normal diyorsun yani sesi?

Evet normal. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

aynı ses benzinli focuslarda da var. güzel ses...

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Kaan ŞIVKIN

Teşekkür ederim ustalarım🙏

Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

bu sesi duymak için delirenler var hocam :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Kaan ŞIVKIN
Tayfun Aydın yazdı:

bu sesi duymak için delirenler var hocam :)

Hahaha😂 ilk başta ben endişelendim sonra sayenizde ben de bu sesi sevmeye başladım😂

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Benim Vectra'da da var. Blow Off varmış gibi yapıyor hatta bazen, çok güzel bir sesi var ama hala 100 beygir. :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Daha önceden yok muydu? Hava filtresinin eskisini çıkarıp yenisini takmayı unutmuş olmasınlar? 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...