Ali Gülmez 29 Eylül Paylaş 29 Eylül Sol ön kapıdaki kumandayı söküp temizlemem gerekti ancak tüm tuşlar devreye girmiyor yavaş yavaş ayarlayarak yan aynaları aşağı ve sağa hareket ettiren tuşlar aktif oldu ancak sol ve yukarı tuşlar çalışmıyor maalesef Yön tuşlarının altında 2 metal saç parçası ve bunlara bağlı küçük metal şeritler var tam oturmuyor olabilir mi anlayamadım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül Paylaş 29 Eylül muhafaaza açık iken kısa devre yaptırınca işliyor mu 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 29 Eylül Yazar Paylaş 29 Eylül Çağlar Bayur yazdı: muhafaaza açık iken kısa devre yaptırınca işliyor mu Abi muhafazayı takmam lazım yoksa ayna seçme tuşu yönlendirmiyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül Paylaş 29 Eylül karşılığı ne durumda yani ok tuşlarının altında muhtemelen grafit tozu kaplama vardır Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 29 Eylül Yazar Paylaş 29 Eylül Selçuk Bakış yazdı: Öncesinde çalışıyor muydu? Çalışıyordu sökünce 4 yön birden gitti Ayar yaptıkça 2 tanesi çalışmaya başladı diğerleri çalışmıyor hala Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Araya konan plakaları yön değiştirerek deneme yap, bence temas etmiyor yada düşük ihtimalle lehim çatlağı var. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 30 Eylül Yazar Paylaş 30 Eylül Selçuk Bakış yazdı: Araya konan plakaları yön değiştirerek deneme yap, bence temas etmiyor yada düşük ihtimalle lehim çatlağı var. tamamdır lehim çatlağı mantıklı gelmeye başladı yönleri birkaç kez değiştirdim ama olmadı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Çalışan şeyi kurcalamayın demiyor muyuz.. Soketini bozmuş olabilirsin. 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 30 Eylül Yazar Paylaş 30 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Çalışan şeyi kurcalamayın demiyor muyuz.. Soketini bozmuş olabilirsin. Abi sürekli olarak tek tuşla açma kapama bozuluyordu maalesef her seferinde kodlama yapıyordum içini açıp temizleme yapayım dedim bu sefer aynalar gitti Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Ali Gülmez yazdı: Abi sürekli olarak tek tuşla açma kapama bozuluyordu maalesef her seferinde kodlama yapıyordum içini açıp temizleme yapayım dedim bu sefer aynalar gitti Sürekli kodlama isteği de enerji kesilmesine delalet. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 30 Eylül Yazar Paylaş 30 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Sürekli kodlama isteği de enerji kesilmesine delalet. Akü gidici olabilir mi diyeceğimde birde soketlere bakayım aslında Yorum bağlantısı
İnan Çınar 30 Eylül Paylaş 30 Eylül İçini açtıktan sonra yanlış bir şekilde Kısa devre yaptırdiysanız sigortası yanmış olabilir. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Akü gidici olduğunda saçma belirtiler veriyor. Egeada yol bilgisayarını sıfırlama, teybe tanımlı telefonu unutma vb. garip belirtiler vardı. Hatta normalde kontağı kapatınca farları kapanan araç far açık uyarısı ve bip sesli uyarı vermeye başlayıp farları kapatmamaya basladi. Geçen hafta bir sabah çalışmadı, takviye ile çalıştırdım, akşam iş çıkışı zoraki çalıştı. Ölçtürdüm, sabah marş basmaz dedi ustam, değiştirdim. Teyp ve yol bilgisayarı da düzeldi. Genel olarak tüm anlamsız arızalar akü kaynaklı oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 9 Ekim Yazar Paylaş 9 Ekim tamiri olmadı 2600 tlye yan sanayisini alıp taktım zegen marka kalite olarak hoşuma gitti orjinalleri 7000 tl 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts