İçeriğe Yönlendir

Yan Ayna Yönlendirme Tuşları Çalışmıyor

Ali Gülmez

Recommended Posts

Ali Gülmez

Sol ön kapıdaki kumandayı söküp temizlemem gerekti ancak tüm tuşlar devreye girmiyor yavaş yavaş ayarlayarak yan aynaları aşağı ve sağa hareket ettiren tuşlar aktif oldu ancak sol ve yukarı tuşlar çalışmıyor maalesef

Yön tuşlarının altında 2 metal saç parçası ve bunlara bağlı küçük metal şeritler var tam oturmuyor olabilir mi anlayamadım

IMG_20240929_151727.jpg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

muhafaaza açık iken kısa devre yaptırınca işliyor mu

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Çağlar Bayur yazdı:

muhafaaza açık iken kısa devre yaptırınca işliyor mu

Abi muhafazayı takmam lazım yoksa ayna seçme tuşu yönlendirmiyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

karşılığı ne durumda yani ok tuşlarının altında muhtemelen grafit tozu kaplama vardır

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Öncesinde çalışıyor muydu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Selçuk Bakış yazdı:

Öncesinde çalışıyor muydu?

Çalışıyordu sökünce 4 yön birden gitti 

Ayar yaptıkça 2 tanesi çalışmaya başladı diğerleri çalışmıyor hala 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Araya konan plakaları yön değiştirerek deneme yap, bence temas etmiyor yada düşük ihtimalle lehim çatlağı var.

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Selçuk Bakış yazdı:

Araya konan plakaları yön değiştirerek deneme yap, bence temas etmiyor yada düşük ihtimalle lehim çatlağı var.

tamamdır lehim çatlağı mantıklı gelmeye başladı yönleri birkaç kez değiştirdim ama olmadı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çalışan şeyi kurcalamayın demiyor muyuz.. 

Soketini bozmuş olabilirsin. 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Mehmet Ozyurek yazdı:

Çalışan şeyi kurcalamayın demiyor muyuz.. 

Soketini bozmuş olabilirsin. 

Abi sürekli olarak tek tuşla açma kapama bozuluyordu maalesef her seferinde kodlama yapıyordum içini açıp temizleme yapayım dedim bu sefer aynalar gitti

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Gülmez yazdı:

Abi sürekli olarak tek tuşla açma kapama bozuluyordu maalesef her seferinde kodlama yapıyordum içini açıp temizleme yapayım dedim bu sefer aynalar gitti

Sürekli kodlama isteği de enerji kesilmesine delalet. 

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Mehmet Ozyurek yazdı:

Sürekli kodlama isteği de enerji kesilmesine delalet. 

Akü gidici olabilir mi diyeceğimde birde soketlere bakayım aslında

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

İçini açtıktan sonra yanlış bir şekilde Kısa devre yaptırdiysanız sigortası yanmış olabilir.  

Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Akü gidici olduğunda saçma belirtiler veriyor. Egeada yol bilgisayarını sıfırlama, teybe tanımlı telefonu unutma vb. garip belirtiler vardı. Hatta normalde kontağı kapatınca farları kapanan araç far açık uyarısı ve bip sesli uyarı vermeye başlayıp farları kapatmamaya basladi. Geçen hafta bir sabah çalışmadı, takviye ile çalıştırdım, akşam iş çıkışı zoraki çalıştı. Ölçtürdüm, sabah marş basmaz dedi ustam, değiştirdim. Teyp ve yol bilgisayarı da düzeldi. Genel olarak tüm anlamsız arızalar akü kaynaklı oluyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Gülmez

tamiri olmadı 2600 tlye yan sanayisini alıp taktım zegen marka kalite olarak hoşuma gitti orjinalleri 7000 tl

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...