İçeriğe Yönlendir

2006 Fiestaya Focus Klima Düğmelerini Taktım

Ferit Gür

Recommended Posts

Ferit Gür

Merhaba, elimden geldiğince araç içini güzelleştirmeye devam ediyorum. Bu forumda daha önce yapanlardan aldığım cesaretle bem de makyajsız kasaya montajı tamamladım. Fan hızı ve yönlendirme kısımlarında birer çentik tıraşlayarak sorunsuz yerine oturttum ancak soğuk/sıcak bölümündeki demir çubuk baya ince, ben de araya kauçuk bir parça sıkıştırıp sıcak silikonla dolgu yapıp öyle oturttum. Artık arabanın ayrılmaz parçası oldu söksen sökülmez 😂. Belli belirsiz yanan ac ve sirkülasyon ışıklarını da beyaz ledle değiştirdim. Ortaya şöyle bir şey çıktı: 

IMG_8393.jpeg.90f98050f9a3a212cb2e4730be3cb13d.jpegIMG_8395.jpeg.b05d6d3e3bd099b32de28a9895578c5e.jpeg

image.jpeg.1df65211b0ac59f59cefe2d33cf6e11f.jpeg

Sırada daha önce konusunu açtığım universal cruise control var ancak halen tavsiyelerinize ihtiyacım var fiyat olarak her şey dahil 6bine hallolacak.

• Beğen 8
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Orjinal hoparlöre ihtiyaç var mı :) ben ses sistemi yaptığımda orjinal hoparlörü sökmüştüm.  Hala duruyor depoda. 

Yorum bağlantısı
Ferit Gür
Ümit Türk yazdı:

Orjinal hoparlöre ihtiyaç var mı :) ben ses sistemi yaptığımda orjinal hoparlörü sökmüştüm.  Hala duruyor depoda. 

Bendekiler de orjinal hocam teşekkür ederim 😂

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...