İçeriğe Yönlendir

2006 Fiesta Cruise Control Taktırmak İstiyorum

Ferit Gür

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

Rus işi de olabilir bel ki kadranı bilmem neyi Focus a çevirdiler olabilir 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Pendik tarafinda bir yere mi yaptirdiniz? Yapanlar başka ne tür çalışmalar yapıyor?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ferit Gür
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Rus işi de olabilir bel ki kadranı bilmem neyi Focus a çevirdiler olabilir 

Abi link bulabilirsen atar mısın merak ettim ben de 

Mehmet Yeter yazdı:

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Pendik tarafinda bir yere mi yaptirdiniz? Yapanlar başka ne tür çalışmalar yapıyor?

Doğrudur yapan kişinin yeri Pendikte. Bu universal zaten hemen hemen tüm araçlara yapılıyor Garaj Özgür Turan diye aratırsan ulaşırsın kendisine. hizsabitleme.com sitesinden ulaştım ben. Bir çok şehirde hizmetleri var 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

şimdi sıra radar ön kamera çarpışma önleme ve yarı otonom sürüş yaptırmakta, bonus olarakta oto park olabilir :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Ferit hocam sizi de gördük inste. Acaba sadece sürüş modu etkileyebiliyor mu hiçbir aparat olmadan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ferit Gür
Mehmet Yeter yazdı:

Ferit hocam sizi de gördük inste. Acaba sadece sürüş modu etkileyebiliyor mu hiçbir aparat olmadan.

Beni nerde gördün instada mı 😂 Sadece sürüş modu için pedal commender veya benzeri cihazlar var ama arabaya ekstra güç vs katmıyor sadece kalkışları serileştiriyor 

Ali Cihangiroğlu yazdı:

şimdi sıra radar ön kamera çarpışma önleme ve yarı otonom sürüş yaptırmakta, bonus olarakta oto park olabilir :)

Abi ne kadar çok donanım o kadar çok arıza 😁

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...