Ferit Gür 28 Eylül Paylaş 28 Eylül Merhaba, 2006 lpgli fiestam için birkaç yerle görüştüm. Universal hız sabitleyici takılabildiği söylendi. Psa grubunun kolunu kullanıyorlar, fotoda teyp kumandasının altına montaj yapılmış. Tesisatı Gaz fren ve debriyaj soketlerine takılıyor. boğaz kelebeğini sizin yerinize modül açıp kapatıyor. Orijinaliyle aynı şekilde kullanılıyor tek eksiği göstergesinin olmaması ek olarak modül içinde 3 tane de sürüş modu oluyor (sport, comford, eco). Karar vermeden önce sizlerin de fikrini almak isterim. Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 28 Eylül Paylaş 28 Eylül (düzenlendi) Sürekli uzun ve düz yol yapmıyorsanız bence lüzumsuz. Ne kadar çok özellik o kadar çok sorun. 28 Eylül tarihinde Burak Tokcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ferit Gür 28 Eylül Yazar Paylaş 28 Eylül Çağlar Bayur yazdı: maliyeti nedir 6bin civarı Burak Tokcan yazdı: Sürekli uzun ve düz yol yapmıyorsanız bence lüzumsuz. Ne kadar çok özellik o kadar çok sorun. Senede özellikle yazın en az 5-6 kez yapıyorum onun dışında da günübirlik gittiğim nispeten daha kısa mesafeler oluyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Eylül Paylaş 28 Eylül Uzun yol varsa hayatınızda gerekli. Manuel veya değil, bi noktadan sonra ayakları dinlendirmek çok iyi. Yorum bağlantısı
Ferit Gür 28 Eylül Yazar Paylaş 28 Eylül (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Uzun yol varsa hayatınızda gerekli. Manuel veya değil, bi noktadan sonra ayakları dinlendirmek çok iyi. Kesinlikle öyle uzun yolda hızını alınca zaten vitesle pek işimiz olmuyor 28 Eylül tarihinde Ferit Gür tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 28 Eylül Paylaş 28 Eylül Ben de çok arıyorum cc'yi uzun yolda ama altyapısı hazır olmadığı için güvenemiyorum. Gazı kontrol edecek bir ünite ne kadar garantili olursa olsun uzman işi olması lazım aksi halde sorun olur. Yorum bağlantısı
Ferit Gür 28 Eylül Yazar Paylaş 28 Eylül Süleyman Can yazdı: Ben de çok arıyorum cc'yi uzun yolda ama altyapısı hazır olmadığı için güvenemiyorum. Gazı kontrol edecek bir ünite ne kadar garantili olursa olsun uzman işi olması lazım aksi halde sorun olur. Çalışma prensibi orjinaliyle aynı. Sadece bizim ecuda olmayan özelliği modülle sağlamışlar. Tek eksiği ekran olmaması. Benim avantajım arabamda çok fazla sensör vs donanım olmaması Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 28 Eylül Paylaş 28 Eylül Ben zamanında 2011 trend fiestama yapmıştım. Direksiyon değiştirmiştim. Çıkma titanium direksiyonu taktım. Aracın yazılımına girip bir dosyadaki kodu değiştirmiştik. Böylece hız sabitleme aktif olmuştu. 2 Yorum bağlantısı
Ferit Gür 28 Eylül Yazar Paylaş 28 Eylül Burak Tokcan yazdı: Ben zamanında 2011 trend fiestama yapmıştım. Direksiyon değiştirmiştim. Çıkma titanium direksiyonu taktım. Aracın yazılımına girip bir dosyadaki kodu değiştirmiştik. Böylece hız sabitleme aktif olmuştu. Doğrudur 2010’dan itibaren olanların ecusunda bu özellik var sadece direksiyona tuş takılıp bilgisayardan aktif etmek gerekiyor Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 29 Eylül Paylaş 29 Eylül Ben her fırsatta kullandığım bir özellik ama öyle arkadaşım var ki aracında olduğu halde 1 kere bile kullanmamıştır Yani tamamen size bağlı ne sıklıkla kullanacaksınız, verdiğiniz paraya değer mi yoksa özellik olsun diyemi takacaksınız Yorum bağlantısı
Ferit Gür 29 Eylül Yazar Paylaş 29 Eylül Uğur Kamil yazdı: Ben her fırsatta kullandığım bir özellik ama öyle arkadaşım var ki aracında olduğu halde 1 kere bile kullanmamıştır Yani tamamen size bağlı ne sıklıkla kullanacaksınız, verdiğiniz paraya değer mi yoksa özellik olsun diyemi takacaksınız Benim takma sebebim rahatlığından 😂 az miktar yakıt tasarrufuna da katkısı var ama öyle bir beklentim yok. 7-8 saatlik yolda yeri geliyor hız limitli yollara giriyoruz veya sürekli ayak gazda sabit yoruyor insanı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Eylül Paylaş 29 Eylül senin sistem telli, oluyordur, dizelde astarı yüzünü geçiyordu, bence değer Yorum bağlantısı
Ferit Gür 29 Eylül Yazar Paylaş 29 Eylül (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: senin sistem telli, oluyordur, dizelde astarı yüzünü geçiyordu, bence değer Telli değil abi boğaz kelebeği elektronik gaz pedalı da soketli araç benzin lpgli, evet bazı yorumlarda dizele olmuyor veya zor oluyor filan demişler, bugün yapacak adamla görüştüm ayrıntılı bilgi verdi kullanacağı parçaları gösterdi 29 Eylül tarihinde Ferit Gür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Eylül Paylaş 29 Eylül Ferit Gür yazdı: Telli değil abi boğaz kelebeği elektronik gaz pedalı da soketli araç benzin lpgli, evet bazı yorumlarda dizele olmuyor veya zor oluyor filan demişler, bugün yapacak adamla görüştüm ayrıntılı bilgi verdi kullanacağı parçaları gösterdi demek öyle, benzinlisine pek bakmadıydım demek oda öyle, iyiyimiş, dizlede oluyorda cihaz pahalıydı, tam hatrılayamadım ama kontrol butonları senin resimdeki gibiyidi, aynı alet bile olabilir, ben deneyeli seneler oldu tabii, şimdiye belkide çözmüşlerdir... Yorum bağlantısı
Ferit Gür 29 Eylül Yazar Paylaş 29 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: demek öyle, benzinlisine pek bakmadıydım demek oda öyle, iyiyimiş, dizlede oluyorda cihaz pahalıydı, tam hatrılayamadım ama kontrol butonları senin resimdeki gibiyidi, aynı alet bile olabilir, ben deneyeli seneler oldu tabii, şimdiye belkide çözmüşlerdir... Değer ama değil mi abi uzun yol için düşünüyorum yoksa İstanbul trafiğinde zaten olmaz yarın adamla görüşeyim siparişi vereyim gelmesi 2-3 gün sürüyormuş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Eylül Paylaş 29 Eylül Ferit Gür yazdı: Değer ama değil mi abi uzun yol için düşünüyorum yoksa İstanbul trafiğinde zaten olmaz yarın adamla görüşeyim siparişi vereyim gelmesi 2-3 gün sürüyormuş uzun yolda değer bence, fiestada gaz pedalı acaip yumuşaktı, ayağım ağrırdı sabit gaz vericem diye, pedalın altına çelik yay koyup ayağımla pedal baskısını eşitlemiştim, basıp ayağımı serbest bıraktığımda kruze oluyordu ben dinlemem takardım, şuankinde var ve uzun ve düz yolda çokta güzel oluyor... 1 Yorum bağlantısı
Ferit Gür 29 Eylül Yazar Paylaş 29 Eylül Gaz pedalıyla ilgili sonuna kadar haklısın cidden serbest bırakınca basılıyor. Yazın tekirdağ tarafında hemen her yerde 70km sınır var bom boş yol ayağımı sabit tutmaktan kramp girmişti artık orda eksikliğini çok hissetmiştim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Benim aracım manuel ve hız sabitleyici var. Eğer uzun yol yapmıyorsanız gereksiz bir macera olur. Şehir içinde en fazla 500 metre gidersiniz sonra zaten frene basacaksınız illaki. Yorum bağlantısı
Ferit Gür 2 Ekim Yazar Paylaş 2 Ekim Tekrar merhaba, bugün universal cruise control montajını yaptırdım. Pendik tarafından gelirken sahil yolunda deneme fırsatım oldu. Gerçekten çok kullanışlı bir şey sorunsuz tıkır tıkır çalışıyor. Ayrıca 3 tane de sürüş modu var daha önce gaz tepkime cihazı kullanan varsa modları bilecektir. Ben ilk izlenim olarak memnun kaldım özellikle uzun yolda çok işime yarayacak. Klima düğmelerini de halletmiştim sırada yalıtım işi var kapılar bagaj ve davlumbazlara yapmayı planlıyorum 5 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Ekim Paylaş 2 Ekim (düzenlendi) Hayirli olsun. Manuel olsun otomatik olsun hiz sabitleyici benim olmazsa olmazim. Tabi sadece kalabalik sehir icinde kullanilacaksa cok luzumu yok. Sehir icinde ben hiz limitleyiciyi kullaniyorum. Bu arada pejonun o kol oldukca kullanisli. Benim 3008de vardi. Ilk once neden direksiyona yapmamislar diye yadirgamistim ama cok daha rahat kullanimi oldugunu sonradan anlamistim. Tus uzerinde limit de var. O calismiyor degil mi? Ya da limit-sifir-cruise, 1-2-3 gibi gaz tepkisini mi kontrol ediyor? 2 Ekim tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ferit Gür 2 Ekim Yazar Paylaş 2 Ekim Eren Gökmen yazdı: Hayirli olsun. Manuel olsun otomatik olsun hiz sabitleyici benim olmazsa olmazim. Tabi sadece kalabalik sehir icinde kullanilacaksa cok luzumu yok. Sehir icinde ben hiz limitleyiciyi kullaniyorum. Bu arada pejonun o kol oldukca kullanisli. Benim 3008de vardi. Ilk once neden direksiyona yapmamislar diye yadirgamistim ama cok daha rahat kullanimi oldugunu sonradan anlamistim. Tus uzerinde limit de var. O calismiyor degil mi? Ya da limit-sifir-cruise, 1-2-3 gibi gaz tepkisini mi kontrol ediyor? Teşekkür ederim. Cidden büyük konformuş. Ben de sık sık uzun yol yaptığım için tercih ettim. Limitleyici malesef yok kolun ucundaki düğmeyle mod ayarlanıyor uzun basınca ışık bir kez yanınca konfor, tekrar basınca iki kez yanıyor spor üç kez yanınca da eco moda geçiyor 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Ben focus 1 taktirmistim dolar 1.2 mıydı neydi kit o zaman direksiyon ile beraber 900 dolardı. Şimdi 30 bin vermem o işe Kadrana bı ışık yapılabilir aktif de aktif, sanki Avrupa versiyon Fiesta da görmüştüm 1 Yorum bağlantısı
Ferit Gür 2 Ekim Yazar Paylaş 2 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Ben focus 1 taktirmistim dolar 1.2 mıydı neydi kit o zaman direksiyon ile beraber 900 dolardı. Şimdi 30 bin vermem o işe Kadrana bı ışık yapılabilir aktif de aktif, sanki Avrupa versiyon Fiesta da görmüştüm Ben çok araştırdım ama hiç göremedim 2002-2008 arası fiestalarda, sonradan takanlar yurtdışında da var ama nasıl yaptılar bilmiyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts