Ali Osman SEVİM 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Merhabalar, C4 Confort Plus 1.6 eHDI 2011 aracımı sattım. Yerine temiz bir C3 Shine 1.2 Puretech 2023 shine paket nasip oldu. Daha iyileri arkadaşlarımıza nasip olsun, keyifle kazasız belasız bineriz inşallah. 25 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Guzel gunlerde, saglik ve mutlulukla kullanin 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Eylül Paylaş 28 Eylül Hayırlı olsun sizin için mahsuru yoksa ne kadara aldınız yazar mısınız? 1 Yorum bağlantısı
Ali Osman SEVİM 28 Eylül Yazar Paylaş 28 Eylül Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun sizin için mahsuru yoksa ne kadara aldınız yazar mısınız? Merhabalar, herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Tabii ki yazarım mahsuru yok. 950 bin den 935 bin e düştük. Seramik kaplama + cam filmi + 1 yıl garanti uzatma yapılmış. Aracı almasak arkada hazır bekleyen 10 kişi vardı. Letgo otoplus dahil. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Eylül Paylaş 28 Eylül Hayırlı olsun , yağlı triger kayışı olduğu için bakıma dikkat edin bence. Daha sık yağ değiştirmekte fayda var bence. ( Uygun yağ ile) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Eylül Paylaş 28 Eylül Maaşallah.. Güle güle kullanın.. Güzel araç. seviyorum bunları. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Eylül Paylaş 28 Eylül çok keyfili ve yoldaki sürüşü çok şaşırtcı birmodel, underrated olanlardan, sıfırında bir kampanya vardı kaçırmıştım 2021 de güzel seçim 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Eylül Paylaş 29 Eylül 🧿 Hayırlı olsun maşallah kazasız cezasız kullanılsın. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Cıncık gülle Maşallah. Kazasız belasız zararsız kullanmanız dileğiyle, hayırlı uğurlu olsun 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts