Ayhan Asil 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Bu gün öğrendiğim kadarıyla benim rızam ve bilgim dışında kimlik bilgilerim kullanılarak PAPARA'dan adıma hesap açılmış. Ben PAPARA nın ne olduğunu bilmediğim gibi, herhangi bir hesap da açmadım. En ufak bir ilgim de olmadı. Kimler neden yapmış olabilir. Bilgilerim kullanılarak nasıl bir dolandırıcılık yapılabilir. Almam gereken önlemler nelerdir. Arkadaşlar başına gelen varmı. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Ayhan Asil yazdı: Bu gün öğrendiğim kadarıyla benim rızam ve bilgim dışında kimlik bilgilerim kullanılarak PAPARA'dan adıma hesap açılmış. Ben PAPARA nın ne olduğunu bilmediğim gibi, herhangi bir hesap da açmadım. En ufak bir ilgim de olmadı. Kimler neden yapmış olabilir. Bilgilerim kullanılarak nasıl bir dolandırıcılık yapılabilir. Almam gereken önlemler nelerdir. Arkadaşlar başına gelen varmı. İbanı dolandırıcılık işlerinde kullanıyorlar. O yüzden hemen suç duyrusunda bulunup hesabı kapatmak lazım bence. Yorum bağlantısı
İsa Acar 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Artık hiç bir şeye şaşırası gelmiyor insanın; geçmiş olsun. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Eylül Paylaş 26 Eylül İlginç, ancak kimlik bilgilerinin çalındığı söylendiğine göre mümkündür. Nereden öğrendiniz? İptal etme durumunu araştırdınız mı? 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 26 Eylül Yazar Paylaş 26 Eylül Ersen Tapan yazdı: İbanı dolandırıcılık işlerinde kullanıyorlar. O yüzden hemen suç duyrusunda bulunup hesabı kapatmak lazım bence. Nerden kapatacağımı da bilmiyorum abi. H.Cenk Bayrakçı yazdı: İlginç, ancak kimlik bilgilerinin çalındığı söylendiğine göre mümkündür. Nereden öğrendiniz? İptal etme durumunu araştırdınız mı? Araştırıyorum ama halen bir sonuç alamadım. İsa Acar yazdı: Artık hiç bir şeye şaşırası gelmiyor insanın; geçmiş olsun. Çok çok teşekkür ederim. Evet gerçekten de öyle dolandırıcılıkta son noktadayız zirvedeyiz. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Paparada adınıza hesap açıldığını nasıl öğrendiniz nasıl haberiniz oldu? 4 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 26 Eylül Yazar Paylaş 26 Eylül Alptuğ Özcan yazdı: Paparada adınıza hesap açıldığını nasıl öğrendiniz nasıl haberiniz oldu? Alptuğ; bu gün eşim aradı. Onun kurumundan arkadaşlarının başına gelmiş ve ona 0850 340 03 40 numarayı arayıp, adınıza hesap açılıp açılmadığını öğrenin demişler, ben de aradım öğrendim açıldığını. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Ayhan Asil yazdı: Nerden kapatacağımı da bilmiyorum abi. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bence öncelikle suç duyurusunda bulunulmalı . Sonra diğer adımlara bakılır. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 26 Eylül Yazar Paylaş 26 Eylül Ersen Tapan yazdı: Bence öncelikle suç duyurusunda bulunulmalı . Sonra diğer adımlara bakılır. Hemen şimdi C. Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmaya gidiyorum. 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 26 Eylül Paylaş 26 Eylül @Ayhan Asil Bey, E-devlet'ten "Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama" adimini kontrol edebilir misiniz? Burada da gozukuyor olabilir, ben baktigimda adima acilmis ve hatta kapali olan hesaplarimi gorebiliyorum. Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama 10 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 26 Eylül Yazar Paylaş 26 Eylül Gökhan Tuna yazdı: @Ayhan Asil Bey, E-devlet'ten "Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama" adimini kontrol edebilir misiniz? Burada da gozukuyor olabilir, ben baktigimda adima acilmis ve hatta kapali olan hesaplarimi gorebiliyorum. Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama hemen bakıyorum. Ayhan Asil yazdı: hemen bakıyorum. Abi orda PAPARA hesabı görünmüyor. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 26 Eylül Paylaş 26 Eylül son zamanlarda kimliğinizi güvensiz yerlerle paylaştıysanız oradan alıp kopyalamış olabilirler. benzerini hatta çok daha karışık olanını yaşadım giriş: savcılığa suç duyurusu gelişme: karakola gidip türlü pozisyonlarda imza örnekleri vermek, dolandırıcılardan çok daha fazla yorulmak sonuç: takipsizlik 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 26 Eylül Paylaş 26 Eylül (düzenlendi) Ayhan Asil yazdı: Alptuğ; bu gün eşim aradı. Onun kurumundan arkadaşlarının başına gelmiş ve ona 0850 340 03 40 numarayı arayıp, adınıza hesap açılıp açılmadığını öğrenin demişler, ben de aradım öğrendim açıldığını. numara şüpheli gibi hesap açılıp açılmadığına emin olun bence. 0850 340 03 40 - Şikayetvar (sikayetvar.com) revize : numara papara'ya aitmiş... 26 Eylül tarihinde Yılmaz Ertek tarafından düzenlendi bilgi düzeltme 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Eylül Paylaş 26 Eylül (düzenlendi) Ayhan Asil yazdı: hemen bakıyorum. Abi orda PAPARA hesabı görünmüyor. Ben papara kullandığım halde benimki de görünmüyor, papara müşteri hizmetlerini ara bence gerçekten kaydın var mı diye, geçmiş olsun 26 Eylül tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Ayhan Asil yazdı: hemen bakıyorum. Abi orda PAPARA hesabı görünmüyor. Tuh, bu kotu oldu, e-devlet ile entegrasyon vs eksik anlasilan. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Eylül Paylaş 26 Eylül bizim okul kantinlerinde öğrencilere bu kartdan dağıtıldı. bizde kayıt yapıp kullanmaya başladık oğlum para taşımıyor yanında karta ben istediğim zaman yükleme yapıyorum bir yerde acil para ihtiyacı olsa ona direk göndere biliyorum. kredi özelliği yok sadece temassız banka kartı şeklinde çocuklar ile bir görüşün önce @Ayhan Asil bey 3 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Ayhan Asil yazdı: Alptuğ; bu gün eşim aradı. Onun kurumundan arkadaşlarının başına gelmiş ve ona 0850 340 03 40 numarayı arayıp, adınıza hesap açılıp açılmadığını öğrenin demişler, ben de aradım öğrendim açıldığını. Tamamen tesadüfen oldu yani Gökhan Tuna yazdı: @Ayhan Asil Bey, E-devlet'ten "Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama" adimini kontrol edebilir misiniz? Burada da gozukuyor olabilir, ben baktigimda adima acilmis ve hatta kapali olan hesaplarimi gorebiliyorum. Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama Gökhan Tuna yazdı: Tuh, bu kotu oldu, e-devlet ile entegrasyon vs eksik anlasilan. Ben de kontrol ettim e-devletten hepsi bilgim olan bankalar ama entegrasyon olmaması kötü tabi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Ayhan Asil yazdı: Alptuğ; bu gün eşim aradı. Onun kurumundan arkadaşlarının başına gelmiş ve ona 0850 340 03 40 numarayı arayıp, adınıza hesap açılıp açılmadığını öğrenin demişler, ben de aradım öğrendim açıldığını. bence o numaranın aranması için trol atılmış sosyal medyaya, yani asıl hedef 0850 l, o numaranın aranması. bence bunun üstünde durulmalı, mesela bir yere üye oldun ve bir sonraki cep telefon faturasındaki meblağ kontrol edilmeli, mesela tel numaran bir listeye girdi bir ay sonra trol aramlaarı başlayabilir. bu konuda ki en son sorun papara 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Coşku Mert yazdı: son zamanlarda kimliğinizi güvensiz yerlerle paylaştıysanız 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: fiziki olarak diyorum 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bizim okul kantinlerinde öğrencilere bu kartdan dağıtıldı. bizde kayıt yapıp kullanmaya başladık oğlum para taşımıyor yanında karta ben istediğim zaman yükleme yapıyorum bir yerde acil para ihtiyacı olsa ona direk göndere biliyorum. kredi özelliği yok sadece temassız banka kartı şeklinde çocuklar ile bir görüşün önce @Ayhan Asil bey bize de telkin edildi papara, dedim anlatayım mı, anlatmasam mı.. dedim çocuk aç kalabilir biz istemiyoruz, ne unutkan olduk , standart banka atm kartı varken macera aranmaz 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Eylül Paylaş 26 Eylül 12 18 yaş arası çocuklariniz için bankacılık sistemi https://www.isbank.com.tr/ilk-imza-hesabi#:~:text=12-17 yaş arasındaysan hesap,Bankamatik Kartı'na sahip olabilirsin. 100 yıldır bankacılıkta kalite... :P 1 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Gökhan Tuna yazdı: Tuh, bu kotu oldu, e-devlet ile entegrasyon vs eksik anlasilan. Kredi kartına sahip olduğum bankalar görünmüyor bende. Oradaki hesaplarım kapalı çünkü, yani vadesiz/vadeli hesabım yok. Sadece kredi kartım var. Papara’da da durum böyle olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts