Ahmet İhsan Akşen 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Ersev Kaya yazdı: Abi, normalde bir şey alırken epeyce araştırırım. Konu teknoloji olunca bildiğim kadar araştırdım. Şimdi baktım, android yok. Televizyon bu. TV niz android merak etmeyin, tek eksiği mini LED değil 👍 https://www.tcl.com/tr/tr/tvs/c745 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Ersev Kaya yazdı: Televizyonu martta almıştım. Bir ay çalıştı, ortak çanak anten ile. Sonra ne olduysa televizyon sadece internet üzerinden yayın yapan kanalları göstermeye başladı. Tek çanak antende birden fazla televizyon çalışmaz dedi servis. Ben de yeni bir çanak kurdum tabi bu arada aradan 5 ay geçti . Yeni çanak kurmana gerek yoktu? Ben 4 çıkışlı LNB ile evde 3 tv çalıştırıyordum. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: TV kaynaklı olmalı. Ben Xiaomi Stick kullanıyorum, kusursuz çalışıyor. Bende mi box var, amazon diğerlerine göre bariz yavaş. 26 Eylül 2024 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 26 Eylül 2024 Yazar Paylaş 26 Eylül 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Yeni çanak kurmana gerek yoktu? Ben 4 çıkışlı LNB ile evde 3 tv çalıştırıyordum. Abi önce 4 çıkışlı LNB aldım. Olmayınca çanak kurdum mecbur. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Merkezi sistem kurmayana ev yaptırmayacaksin. Tek çanak var bizde, 10 daire ikişer üçer çıkış alıyoruz 24 lük cihazla, tertemiz çatı balkon. Başlığa gelince kullandığım programları yazsam sıkıntı olur sanırım 😊 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Ersev Kaya yazdı: Abi önce 4 çıkışlı LNB aldım. Olmayınca çanak kurdum mecbur. LNB bozukmuş.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: TCL kullanan arkadaşlar yardımcı olun lütfen arkadaşa Tv’Ne çökücem diyon özelliklerini bilmiyon🍆 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Servet Aydın yazdı: Tv’Ne çökücem diyon özelliklerini bilmiyon🍆 her tür taşıma aşırma çökme travel kilim aş. Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 26 Eylül 2024 Yazar Paylaş 26 Eylül 2024 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Merkezi sistem kurmayana ev yaptırmayacaksin. Tek çanak var bizde, 10 daire ikişer üçer çıkış alıyoruz 24 lük cihazla, tertemiz çatı balkon. Başlığa gelince kullandığım programları yazsam sıkıntı olur sanırım 😊 Hocam, siz yazın da istemeyen kullanmaz. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Stremio Cloud Stream One player 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Servet Aydın yazdı: Esra’yı aşın önce Çakmağım nerede? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 İlkay Başaran yazdı: Çakmağım nerede? set i tamamlayacaaz daha 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 İlkay Başaran yazdı: Çakmağım nerede? Emaneti aldım başkana teslim edecem 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 27 Eylül 2024 Paylaş 27 Eylül 2024 Servet Aydın yazdı: Emaneti aldım başkana teslim edecem Bendeki emantide alın lütfen Ersev Kaya yazdı: Abi, normalde bir şey alırken epeyce araştırırım. Konu teknoloji olunca bildiğim kadar araştırdım. Şimdi baktım, android yok. Televizyon bu. Abi ayarlar menüsünün resmini paylaşabilir misin? Olmadı telefonla konuşalım. ilk kurulumda iki seçenek var basit tv kurulumu yada smart tv kurulumu. siz sadece tv kurulumu olarak mı kurdunuz? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Eylül 2024 Paylaş 27 Eylül 2024 Erdoğan Temur yazdı: Bendeki emantide alın lütfen Başkanım bu aralar işini savsaklıyor. Bi kulağını çekeyim Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 27 Eylül 2024 Yazar Paylaş 27 Eylül 2024 Erdoğan Temur yazdı: Bendeki emantide alın lütfen Abi ayarlar menüsünün resmini paylaşabilir misin? Olmadı telefonla konuşalım. ilk kurulumda iki seçenek var basit tv kurulumu yada smart tv kurulumu. siz sadece tv kurulumu olarak mı kurdunuz? Erdoğan Bey, evden resim istedim, gelenler bunlar. Sadece tv olarak kurdum, başka bir seçenek var mıydı hatırlamıyorum şu an. Yorum bağlantısı
Recommended Posts