Ersev Kaya 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Merhaba. Konuyu açacak uygun bir yer bulamadığımdan buraya açtım. Yerine taşırsanız sevinirim. Mart ayında TCL google tv aldım ama içinde google uygulamsını bulamadım. Farklı bir internet tarayıcısı yükledim. Şu an adını hatırlamıyorum. Sizler kullandığınız televizyonlara ne gibi uygulamalar yüklüyorsunuz. Ne işe yaradığıyla birlikte paylaşırsanız hepimize faydası olacağını düşünüyorum. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Android değil galiba.. Hayırlı olsun. Bendekiler andoid olduğu için yorum yapamayacğaım. TCL kullanan arkadaşlar yardımcı olun lütfen arkadaşa 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Bende birşey sorayım. Grundig google tv var. Amazon prime video tam anlamıyla uyuz ediyor insanı. Çok yavaş, bazen filmlerin listede afişler gelmiyor, bazen uygulama komple açılmıyor. Kaldırıp yine yükledim aynı. Netflix, youtube, bluetv vs hiçbirinde sorun yok ve gayet hızlılar. Hatta netflix uçuyor. Amazonun yazılımından mı kaynaklı bu olay cidden can sıkıyor. Kendi web adresleri de kangren zaten birşey bulmak zor acayip ilkel. Bu da mı amazona has yoksa tv kaynaklı mıdır sizce? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 TV kaynaklı olmalı. Ben Xiaomi Stick kullanıyorum, kusursuz çalışıyor. İlkay Başaran yazdı: Bu da mı amazona has yoksa tv kaynaklı mıdır sizce? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Sani Gerşon yazdı: TV kaynaklı olmalı. Ben Xiaomi Stick kullanıyorum, kusursuz çalışıyor. Diğer uygulamalar sorunsuz ama çok ilginç. Kayıt açayım olmazsa. Yorum bağlantısı
İsa Acar 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 İlkay Başaran yazdı: Bende birşey sorayım. Grundig google tv var. Amazon prime video tam anlamıyla uyuz ediyor insanı. Çok yavaş, bazen filmlerin listede afişler gelmiyor, bazen uygulama komple açılmıyor. Kaldırıp yine yükledim aynı. Netflix, youtube, bluetv vs hiçbirinde sorun yok ve gayet hızlılar. Hatta netflix uçuyor. Amazonun yazılımından mı kaynaklı bu olay cidden can sıkıyor. Kendi web adresleri de kangren zaten birşey bulmak zor acayip ilkel. Bu da mı amazona has yoksa tv kaynaklı mıdır sizce? Ben de yeni aldım mi stick, gayet güzel ve hızlı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Benim tv'de de amazon Netflix gibi değil.. Netflix apayrı bişey.. sıfır sorun.. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Mi Stick tavsiye ederim; ufak bir not paylasayim: Mi Stick uzerindeki uygulamalarin yani sira chromecast barindiriyor, bu sayede Android telefonunuzun ekranini tv ekraninda payalsabilirsiniz (ayni wifi'a bagli olmalari gerekiyor) Ayrica gene ayni wifi'a bagli bir bilgisayarinizdaki Google Chrome tarayicisindan da goruntuyu kablosuz olarak tv ekranina gonderebiliyorsunuz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Sani Gerşon yazdı: TV kaynaklı olmalı. Ben Xiaomi Stick kullanıyorum, kusursuz çalışıyor. Sani abi... Sana bi sorum olacak. Benim tv philips android destekli bi tv.Yanlız 8 senelik tv olduğu için artık donmalar ve kasmalar mevcut. Sorum şu Xiaomi stick tvden bağımsızmı çalışır.Yani alsam daha hızlı bi şekilde kullanabilirmiyim? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Mehmet Dagdeviren yazdı: Sani abi... Sana bi sorum olacak. Benim tv philips android destekli bi tv.Yanlız 8 senelik tv olduğu için artık donmalar ve kasmalar mevcut. Sorum şu Xiaomi stick tvden bağımsızmı çalışır.Yani alsam daha hızlı bi şekilde kullanabilirmiyim? Al tabi, sorunsuz çalışır. Akılsız tvleri akıllı, yavaş akıllıları da hızlı yapar bu alet. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Android değil galiba.. Hayırlı olsun. Bendekiler andoid olduğu için yorum yapamayacğaım. TCL kullanan arkadaşlar yardımcı olun lütfen arkadaşa TCL ci burada. hiç birşey yüklemedik açıkçası. yüklemenin ne gibi bir faydası olurdu? mouse filan lazım. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Mahmut Yıldız yazdı: Al tabi, sorunsuz çalışır. Akılsız tvleri akıllı, yavaş akıllıları da hızlı yapar bu alet. Tam vapurda satmalık slogan. Limon sıkacakları vardı. 1 limondan 3 kg su çıkarıyor vapurda. 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Mehmet Dagdeviren yazdı: Sorum şu Xiaomi stick tvden bağımsızmı çalışır.Yani alsam daha hızlı bi şekilde kullanabilirmiyim? HDMI desteği ve hoparlörü olan her şeye bağlayabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Ben Xiaomi stick yerine Google chromecast tavsiye ediyorum. Roku'dan sonra kullandığım en hızlı cihaz. Hiç kasmaz, bütün programlar lisanslı. Telefondan yansıtma hatasız çalışır, kumandası çok rahat. Xiaomi stick'ten biraz daha pahalı ama benim gibi 20 yıllık tv'si olana değer bence. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Mahmut Yıldız yazdı: Al tabi, sorunsuz çalışır. Akılsız tvleri akıllı, yavaş akıllıları da hızlı yapar bu alet. 1 değil, 2 değil, tam üçtanesi 100 lira mı ? 3 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Babamın arçelik google tv var hiç bir işe yaramıyor youtube hariç uygulamarda sıkıntı var yüklenmiyor takılıyor kumandadan kullanım zaten ölüm.LG de webos var sesli komut ve kumandayı mause gibi kullanmak çok pratik. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Derya 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Ben stick yerine Mi box tavsiye ediyorum. Stick e oranla daha akıcı çalışıyor. 6 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım hız konusunda da , stabilite konusunda da. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Serkan Derya yazdı: Ben stick yerine Mi box tavsiye ediyorum. Stick e oranla daha akıcı çalışıyor. 6 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım hız konusunda da , stabilite konusunda da. 4k stick'ler gayet kusursuz. Eskisinden daha güçlü işlemci var. Box'tan da ucuz. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Derya 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Sani Gerşon yazdı: 4k stick'ler gayet kusursuz. Eskisinden daha güçlü işlemci var. Box'tan da ucuz. 3 sene evvel babamların evine almıştık stick. Performansından hiç memnun değiliz. Yeni versiyonunu kullanmadım. Teşekkürler bilgilendirme için. 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 25 Eylül 2024 Yazar Paylaş 25 Eylül 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Android değil galiba.. Hayırlı olsun. Bendekiler andoid olduğu için yorum yapamayacğaım. TCL kullanan arkadaşlar yardımcı olun lütfen arkadaşa Abi, normalde bir şey alırken epeyce araştırırım. Konu teknoloji olunca bildiğim kadar araştırdım. Şimdi baktım, android yok. Televizyon bu. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Ersev Kaya yazdı: Abi, normalde bir şey alırken epeyce araştırırım. Konu teknoloji olunca bildiğim kadar araştırdım. Şimdi baktım, android yok. Televizyon bu. İçinde Google TV olan TCL listesinde geçmiyor. Kendi işletim sistemi sanırım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 1500 lira bütçe ile bu iş hallolur 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 (düzenlendi) Ersev Kaya yazdı: Abi, normalde bir şey alırken epeyce araştırırım. Konu teknoloji olunca bildiğim kadar araştırdım. Şimdi baktım, android yok. Televizyon bu. Bende iki tane TCL televizyon var ama android. sizin televizyonda HarmonyOS diye işletim sistemi var sanırım. Android varsa benimki ile karşıalaştırabiliriz. 25 Eylül 2024 tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 26 Eylül 2024 Yazar Paylaş 26 Eylül 2024 Erdoğan Temur yazdı: Bende iki tane TCL televizyon var ama android. sizin televizyonda HarmonyOS diye işletim sistemi var sanırım. Android varsa benimki ile karşıalaştırabiliriz. Televizyonu martta almıştım. Bir ay çalıştı, ortak çanak anten ile. Sonra ne olduysa televizyon sadece internet üzerinden yayın yapan kanalları göstermeye başladı. Tek çanak antende birden fazla televizyon çalışmaz dedi servis. Ben de yeni bir çanak kurdum tabi bu arada aradan 5 ay geçti . Her gün yeni bir şeyini öğreniyorum desem yalan olmaz. Android var görüyorum şimdi. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 bnede grundig google tv var çok hızlı ve interentten indirdiğim hehrnahi bir apk yı atıp yükleyebiliyorum markette olmasına gerek yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts