Kaan ŞIVKIN 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Merhaba, kontağı açtığımda çıkan sesin videosunu paylaşıyorum. Aracı yeni aldım bilmediğim için sizlere sormak istedim. İnternette de bir yanıt bulamadım. https://youtube.com/shorts/tCO_UB3tvP4?si=shStUpRJhYo5xc8V Yorum bağlantısı
Süleyman Can 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Marş basarken zayıf çeviriyor mu? Düşük voltaj akü den kaynaklanıyor gibi. Yorum bağlantısı
Kaan ŞIVKIN 24 Eylül Yazar Paylaş 24 Eylül Süleyman Can yazdı: Marş basarken zayıf çeviriyor mu? Düşük voltaj akü den kaynaklanıyor gibi. Hayır gayet düzgün çalışıyor. Bu uyarı sesi aküden olabilir mi yani? Yorum bağlantısı
Süleyman Can 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Kaan ŞIVKIN yazdı: Hayır gayet düzgün çalışıyor. Bu uyarı sesi aküden olabilir mi yani? Basit bir sebebi var gibi geldi. Aku ölçümü de kolay işlem. Bi baktirin. Yorum bağlantısı
Kaan ŞIVKIN 25 Eylül Yazar Paylaş 25 Eylül Süleyman Can yazdı: Basit bir sebebi var gibi geldi. Aku ölçümü de kolay işlem. Bi baktirin. Olur teşekkür ederim bir baktırayım. İnternette bulamadım bu sorunu yaşayan kimse yok sanırım? Yorum bağlantısı
Kaan ŞIVKIN 26 Eylül Yazar Paylaş 26 Eylül Çağlar Bayur yazdı: lpg varsa bakım zamanı olabilir Üstat yeni bakım yaptırmıştım Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Kaan ŞIVKIN yazdı: Üstat yeni bakım yaptırmıştım Sıfırlamayı unutmuşlardır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül Paylaş 26 Eylül bu ses gelirken lpg düğmesi ışığı yanıp sönüyor mu? Yorum bağlantısı
Kaan ŞIVKIN 28 Eylül Yazar Paylaş 28 Eylül Hayır ustam yanmıyor ama siz söyleyince kötrol ettim uyarı sesi ordan geliyor. Sanırım lpg'den kaynaklanıyor. Bugün baktıracağım Yorum bağlantısı
Kaan ŞIVKIN 30 Eylül Yazar Paylaş 30 Eylül Çağlar Bayur yazdı: bu ses gelirken lpg düğmesi ışığı yanıp sönüyor mu? Lpg'ciye gittim ses hoparlörden geliyor lpg de bir sorun yok muhtemelen multimedyadan ya da elektrik aksamından gelen bir uyarı sesi olabilir dedi. Zaten lpg bakımlarını yeni yaptırmıştım. Yorum bağlantısı
Kaan ŞIVKIN 30 Eylül Yazar Paylaş 30 Eylül Çağlar Bayur yazdı: teyp nasıl orjinal mi Evet orijinal. Hiç böyle bir sesle karşılaşan görmedim. İnternette de çok araştırdım ama sesin nereden geldiğini bilen yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts