Çağlar Bayur 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Levent Güzelkalp yazdı: Emlak için de böyle bir şey yapılmalı asfaltı bile yakarlar fena olur ortalık, Levent Güzelkalp yazdı: Artık Araba satışında Dolandırma Tamamen ortadan Kalkar aksine daha kolay dolandırma yöntemine arka kapı açıldı lakin akla düşmesin detay yazmayayım. ancak keşfeden illa olacaktır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Levent Güzelkalp yazdı: Sistem anladığım biraz sancılı ilerde daha pratik olur diye düşünüyorum. Artık Araba satışında Dolandırma Tamamen ortadan Kalkar Emlak için de böyle bir şey yapılmalı orada durum çok vahim satışlar gerçek değerinde gösterilmiyor falan hemde vergi kaybı da var. Bunun için önce veregi oranlarının düşürülmesi lazım.. Veregi oranları düşük olsa insanlar kaçırmaz, bu sayede parayı da takip edebilirler.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Bunun için önce veregi oranlarının düşürülmesi lazım.. Veregi oranları düşük olsa insanlar kaçırmaz, bu sayede parayı da takip edebilirler.. Örnek, kaçak alkol, kaçak tütün.. 200 liralık içkiyi 1000 liraya satarsan adam evde yapar ya da tırla getirtir.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Kasım Paylaş 26 Kasım İlkay Başaran yazdı: tırla getirtir.. valla mı? hani bi arkadaş sordu nasıl diye* 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Çağlar Bayur yazdı: valla mı? hani bi arkadaş sordu nasıl diye* Milletlerarası çalışan bi arkadaş buluyorsun. O getiriyor. Getiriyormuş yani. Arkadaş dedi. 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Yarın becerebilirsem satış yapacağım. Detayları yazarım. 2 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Sabah sıkıntısız biçimde aracımı sattım. Bankaya (Halkbank İnternet sitesi, mobilde henüz yok) araç plakası, araç bedeli ve alıcı telefonunu girdim. Alıcı kendine gelen sms ile üretilen referans numarasını girerek güvenli ödeme sistemine parayı gönderdi. Notere gittik. İmzalar atılır atılmaz, para bankadaki hesabıma geçti. Zor değilmiş ama, alıcının para gönderme limiti yetmezse problem olabiliyor. Biz sıkıntı yaşamadık. 4 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Kasım Paylaş 27 Kasım H.Cenk Bayrakçı yazdı: Sabah sıkıntısız biçimde aracımı sattım. Bankaya (Halkbank İnternet sitesi, mobilde henüz yok) araç plakası, araç bedeli ve alıcı telefonunu girdim. Alıcı kendine gelen sms ile üretilen referans numarasını girerek güvenli ödeme sistemine parayı gönderdi. Notere gittik. İmzalar atılır atılmaz, para bankadaki hesabıma geçti. Zor değilmiş ama, alıcının para gönderme limiti yetmezse problem olabiliyor. Biz sıkıntı yaşamadık. Hayırlı olsun hocam . Güvenli ödeme limitleri yüksek oluyor, o konuda sıkıntı olacağını sanmam . 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım Paylaş 27 Kasım H.Cenk Bayrakçı yazdı: Sabah sıkıntısız biçimde aracımı sattım. Bankaya (Halkbank İnternet sitesi, mobilde henüz yok) araç plakası, araç bedeli ve alıcı telefonunu girdim. Alıcı kendine gelen sms ile üretilen referans numarasını girerek güvenli ödeme sistemine parayı gönderdi. Notere gittik. İmzalar atılır atılmaz, para bankadaki hesabıma geçti. Zor değilmiş ama, alıcının para gönderme limiti yetmezse problem olabiliyor. Biz sıkıntı yaşamadık. alıcının bankası ne idi? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Çağlar Bayur yazdı: alıcının bankası ne idi? Garanti. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Metin Akbal yazdı: 2 saattir enpara dan sorun yaşıyoruz. alıcı mı satıcı mı enpara lı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Metin Akbal yazdı: 2 saattir enpara dan sorun yaşıyoruz. 20 gün bekledin. 2 saat koyar mı bee kapansın mı astrq konusu Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Çağlar Bayur yazdı: alıcı mı satıcı mı enpara lı? Alıcı enpara abi iki sefer güvenli satışı yaptık bir türlü para havuza geçmedi biri kendiliğinden iptal oldu zaman aşımı olduğundan diğeri süre fazla uzadığı için biz iptal ettik ondan sonra başka bankaya transfer edip oradan transfer yapacaktı diğer bankaya transfer de gecikme oldu enpara yine orada da problem çıkardı en son ziraat'ten hallettik. Tansu Kalafatoğlu yazdı: 20 gün bekledin. 2 saat koyar mı bee kapansın mı astrq konusu Biraz kaçıranlar üzülsün de ondan sonra kapatırım konuyu 😅 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Metin Akbal yazdı: Alıcı enpara abi iki sefer güvenli satışı yaptık bir türlü para havuza geçmedi biri kendiliğinden iptal oldu zaman aşımı olduğundan diğeri süre fazla uzadığı için biz iptal ettik ondan sonra başka bankaya transfer edip oradan transfer yapacaktı diğer bankaya transfer de gecikme oldu enpara yine orada da problem çıkardı en son ziraat'ten hallettik. Biraz kaçıranlar üzülsün de ondan sonra kapatırım konuyu 😅 Şu an ağlıyorum 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şu an ağlıyorum Bu kadar uzulecegini bilseydim satmazdim 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şu an ağlıyorum Hele dur, pis saplicak 😂 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Satış sürecinden bahsedeyim bende. Bu arabayı aldığım kadar sattığım da macera oldu. Alıcı 12 de geldi selam aleyküm selam. Arabanın etrafinda bir iki gezindi. Ekpertize gidelim dedi. Abi bak bin vs yok gidelim. Gittik ekspertiz ne dediysek aynısını çıkardı. 13.30 da notere geçtik. Albaraka kendi bankası hariç ödeme kabul etmedi diye düşündük enpara sorun çıkardı. Kuveytten 2 sefer oluşturdum enpara alıcı için yine sorun çıkardı. Yok güvensiz işlem yok biz sorguluyoruz vs gelen giden telefon görüşmeleri. En son her ikimizinde ortak bankası Ziraat varmış oradan guvenli satış oluşturdum. Alıcı ziraat e referans girdi parayı yollar yollamaz sisteme düştü. 17.00 da satış işlemi başladı 17.15 te bitti ben plaka evraklarını aldım koştum cemiyete yoksa adam plaka basamadan gidecek. Oraya da 17.20 de yetiştim plaka basımı kabul ettiler son dakikada. Alıcı da geldi hallettik şükür. 4 saat sürdü bizim işlem. 3 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Alpay Sumer yazdı: Hele dur, pis saplicak 😂 neyse, ölünü… pardon satılmışın arkasından konuşulmaz 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Metin Akbal yazdı: Alıcı enpara satıcı hangi banka idi? Metin Akbal yazdı: biri kendiliğinden iptal oldu bu yeni bir bilgi Metin Akbal yazdı: biz iptal ettik iptal seçeneği var mı? satıcı hangi banka Metin Akbal yazdı: Alıcı 12 de geldi ilk düğme yanlış iliklenmiş. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Çağlar Bayur yazdı: satıcı hangi banka idi? bu yeni bir bilgi iptal seçeneği var mı? satıcı hangi banka Satıcı önce Albaraka denedi olmadı. Satıcı sonra Kuveyt denedi ilkinde uzun bir süre alıcı onayı bekleniyor dedi. Alıcı bankasını aradı banka işlem sırasında vs dedi. Sonra satıcıya mesaj gelmeden banka uygulamasi noter satışı bekleniyor dedi noterde hala havuza düşen birşey yok zamanaşımı dedi iptal oldu. Para uzun bir süre sonra alıcı hesabına geri düştü. Satıcı tekrar denedi uzunca bir süre yine alıcı onayı bekleniyor dedi bayağı bekledik banka yine arandı güvensiz işlem dendi sonra ben iptal ettim para yine uzun bir süre sonra alıcıya geri ulaştı. Alıcı sonra ziraat e EFT yaptı yine aynı şekilde uzun bir süre beklendi. Yine bankayla telefon görüşmeleri yol güvensiz işlem öyle böyle telefonlar edildi telefonlar beklendi en sonunda para ziraate düştükten sonra enpara hesapları direk iptal edildi kapatıldı alıcı tarafından. Satıcı en son ziraat ten satış oluşturdu alıcı ziraat'ten yolladı 1 dakika da havuza düştü noter satışı oldu para 1 dakikada hesaba düştü. Bu esnada hem havuza hem hesaba düştüğü ile alakalı bilgilendirme mesajları geldi. Farklı bankalar olsa Cenk hocam yapı kredi alici Garanti onlarda sorun yaşardı diyorum. Çağlar Bayur yazdı: ilk düğme yanlış iliklenmiş. Bı burayı anlamadım 😅 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım Paylaş 28 Kasım şu an alıcı satıcı en başta aynı banka olarak baştan hazırlanmlaı , bir de araba almaya saat 12 de gelinmez, yok ben araba falan satamam bana ters bu işler.... 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Çağlar Bayur yazdı: şu an alıcı satıcı en başta aynı banka olarak baştan hazırlanmlaı , bir de araba almaya saat 12 de gelinmez, yok ben araba falan satamam bana ters bu işler.... Abi bilemezsin ki artık tüm bankaların sisteminde var. Birde her bankada standart bir bolumde değil. Birinde ödemelerde birinde para transferlerinde birinde başka yerde. Arama bölümünde de çıkmıyor bazılarında. O sebepten bana gore en kolaydan en zora gittik Çağlar Bayur yazdı: bir de araba almaya saat 12 de gelinmez, yok ben araba falan satamam bana ters bu işler.... Abi her saat kelle paça içerim 😬 Senin gibi uzaktan gördüğü arabayi satın almaya gidecek kaç alıcı var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Metin Akbal yazdı: artık tüm bankaların sisteminde var damdan düşünce anlıyor insan, internetteki sitelerinde hepsi döktürmüş, ama telde kıvıramıyor henüz hazır diil diyor diğer bankalardan gelmeye gitmeye. Metin Akbal yazdı: her saat kelle paça içerim budur işte yaşam kaynağı, Katipler Konağında var mıdır Metin Akbal yazdı: uzaktan gördüğü arabayi satın almaya gidecek kaç alıcı var prensibimdir bir gün önceden gidip lokasyonu gözlerim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Çağlar Bayur yazdı: Katipler Konağında var mıdır Sen gel Yenigül lokantasıyla Emek lokantasında en güzeli. Salata ayran ezme vs de yanında geliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts