Yücel Gezgin 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Arkadaşlar merhaba bugün noterde bir motor satışımız vardı,satışı veremedik,sistem güvenli satışa yönlendirdi,noterin zaten bilgisi yok bankaya yönlendirdi,bankaya gittik,banka mobilden yapın dedi,mobilden işlem başarısız uyarısı aldık,(her şeyi doğru yapmamıza rağmen) sonuçta satış gerçekleşmedi.Yakın zamanda satış yapan arkadaşımız,yada konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen bilgi versin.Hayırlı günler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Geçen hafta araba aldım eskisi gibiydi süreç, bu hafta mı çıkmış düzenleme acaba? 1 Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 24 Eylül Yazar Paylaş 24 Eylül Selim Bilgin yazdı: Geçen hafta araba aldım eskisi gibiydi süreç, bu hafta mı çıkmış düzenleme acaba? Selim bey merhaba,Bu ayın 27 si itibarıyla zorunlu olacakmış,şimdi aklıma geldi yıl içinde 2 araba 1 motor satışı yapmıştım bununla ilgili olabilirmi acaba ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Selim Bilgin yazdı: Geçen hafta araba aldım eskisi gibiydi süreç, bu hafta mı çıkmış düzenleme acaba? yeni. Araba derken Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: yeni. Araba derken A8 6.0 QUATRO 1 Yorum bağlantısı
Erkam Elma 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Hem alıcı hem de satıcı adına girişlerin yapılıp sms ile onaylanması gerekiyor.Ama bu işlem mobilden değil normal internet sayfasından yapmıştık.Geçen hafta aracımı sattım ticari olmayan satışlarda zorunlu değil demişti eski usül yapmıştık satışı. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Güvenli ödeme sistemi diye bir mevzu vardı ama 27 Eylül de devreye girecekti. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Bu sabah yine okudum haberi son üç gün demişlerdi. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 24 Eylül Paylaş 24 Eylül pazar günü aldım önce notere gönderiyorsun parayı oradan satıcıya gidiyor ama çoğu noterde bilmiyor , genelde kredi kartı ile almış gibi işlem yapıyorlar Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: yeni. Araba derken Hem de mild kibrit. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Selim Bilgin yazdı: Hem de mild kibrit. Çakmak taşı teknolojisi. Hayırlı olsun. Bizim çağa da bekleriz Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çakmak taşı teknolojisi. Hayırlı olsun. Bizim çağa da bekleriz Valla teknolojiyi beğendim ben, radar ile beraber çalışıyor, 160 ile giderken kapatıyor motoru ön boşsa, önüne araba gelince kompresypn yapsın diye vitese alıyor filan ama bu kadar teknolojiye dur kalk trafikte elektrikle gitmesini beklerdim tabi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Selim Bilgin yazdı: Valla teknolojiyi beğendim ben, radar ile beraber çalışıyor, 160 ile giderken kapatıyor motoru ön boşsa, önüne araba gelince kompresypn yapsın diye vitese alıyor filan ama bu kadar teknolojiye dur kalk trafikte elektrikle gitmesini beklerdim tabi. kompresyondan ziyade frene ihtiyaç duyulursa fren servosunun boş olması ciddi sıkıntı olacağı için yapıyor onu. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: kompresyondan ziyade frene ihtiyaç duyulursa fren servosunun boş olması ciddi sıkıntı olacağı için yapıyor onu. Netice itibariyle bence de bu kadar aksiyona yakıt tüketimine aman aman bir etkisi yok. Bizim Golf'te aynısının hybrid olmayanı var, 1 litre fark yoktur bence tüketimde. O da motoru kapatmasa da yelken moda alıyor zaten. Dediğim gibi dur kalk trafikte elektrikle gitmedikten sonra bir anlamı yok benim için, bir de bozulabilecek bir sürü parça geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Selim Bilgin yazdı: Valla teknolojiyi beğendim ben, radar ile beraber çalışıyor, 160 ile giderken kapatıyor motoru ön boşsa, önüne araba gelince kompresypn yapsın diye vitese alıyor filan ama bu kadar teknolojiye dur kalk trafikte elektrikle gitmesini beklerdim tabi. Zenginin arabası 160 ile giderken stop ediyor, biz fakirlerin marş motoru eskimesin start stopu kapat 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Evren Erakçora yazdı: Zenginin arabası 160 ile giderken stop ediyor, biz fakirlerin marş motoru eskimesin start stopu kapat Bende doğru dürüst kompresyon yok. Hacimden dolayı heralde. Ayağını gazdan çek öyle süzülüyor, yokuş aşağı ise hızlanıyor. Tabi uzun oranlı şanzımanın da etkisi var. Dci de de yoktu gerçi. Renonun geneli böyle sanırım. 1.6 atmosferik de hızlanır giderdi yokuş aşağı gazsız. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Dolandırıcılığın önüne geçmek için mi yapılmış bu sistem? Yorum bağlantısı
Serhat Işık 26 Eylül Paylaş 26 Eylül devleti dolandırmasınlar diye yapmışlardır. seni beni düşünen yok bu devlette. 6 3 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Galericilerde zorunlu sahislarda ilk 3 araca kadar zorunlu degil diyorlardi. Artik herkezmi bu sistemi kullanmak zorunda? Bende arac satip alicam yanin zamanda. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Vekaletle satışta nasıl oluyor acaba. Uygulama da plaka ve telefon giriliyor işlem başlatılıyor gördüğüm. Bı referans ile alıcı da işlem başlatıyor. Noter işlemi bitince para transferi otomatik oluyor gibi Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Galiba bu sistemi devreye soktuktan bir sonrakı adım Tapu harcı gibi Ruhsat harcı getimektir. Yok öyle bedavaya alma/satma. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Eylül Paylaş 27 Eylül 27 ağustostan itibaret ticarilere ve yıl içinde 3 satış yapanlara zorunlu idi. Bugün itibari ile herkese zorunlu oldu. Amaç 1 parayı takip etmek Amaç 2 dolandırıcılığı önlemek diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Nakit alımda ve veya birazı peşin alımlarda nasıl olacak merak ediyorum. Misal 300 binlik mal alirken 100 bini Nakit ise malın bedeli 200 tl girilmek zorunda. Yeni mağdurlar olacaktır Yorum bağlantısı
Recommended Posts