İlkay Başaran 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: 2000 yılı civarı imiş.. Hüseyin öyle diyor Ekim ayında çakmaklarımı geri almaya geliyorum. Mehmet Ozyurek yazdı: 2000 yılı civarı imiş.. Hüseyin öyle diyor 2007-2010 demişya yav Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Eylül Paylaş 26 Eylül İlkay Başaran yazdı: 2007-2010 demişya yav 2000 civarı len işte. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: 2000 civarı len işte. 2978 e kadar iş yapar bu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Eylül Paylaş 26 Eylül İlkay Başaran yazdı: 2978 e kadar iş yapar bu 2010 a kadar devam.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 26 Eylül Paylaş 26 Eylül (düzenlendi) Ali Gülmez yazdı: plazma tv lerde yalan oldu gitti Bende 2 tane var PANASONİC, biri 2007 den olması lazım, hala ilk günkü gibi, diğeri 6 yıl falan olmuştur tam hatırlamıyorum, görüntü renk mükemmel aynı tadı yeni tvlerde alamadım, iyileri de çok pahalı, çevremde yeni alanlar hep arıza yaşadı hatta bir arkadaşım sıfır aldı ben uyardım ekran renkleri bozuk diye önce inanmadı sonra birkaç kişi daha söyleyince garanti bitimine az kala ekran değişti, LG marka idi. Son aldığım plazma evi taşırken kendi hatamla güç kartını yaktım, internetten aynısını bulup 200tlye tamir etmiştim.Tüm kartları soketli zaten. Hala çok memnunum. 26 Eylül tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Arkadaşlar o plazmaları atın doğru düzgün tüketimi olan LED aydınlatmalı TV'ler alın. Bir süre sonra zaten amorti ederi. Unutmayınız ki plazma TV'ler üretildiği zaman doğru düzgü HD yayın bile yoktu. Bırakın HD yayını 16:9 yayın bile yoktu. 2 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 27 Eylül Paylaş 27 Eylül (düzenlendi) Benimde 2015 te aldığım 82 ekran dahili uydu alıcısız LG tv'im var. Yaklaşık 8 ay önce karardı. Ses var görüntü yok. Karanlıkta az da olsa görünüyor. Konuyu görünce zaten bundan bu şekilde bir yol olmaz kendim tamir edeyim diye karar aldım. İnternette araştırdım bi videoda Ledi bozulmuş diyor. Sizce de Led mi bozulmuştur? Eğer öyleyse ledleri alıp kendim değiştirmeyi deneyeceğim. 27 Eylül tarihinde Macit Aliyev tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Hüseyin Sönmez yazdı: Arkadaşlar o plazmaları atın doğru düzgün tüketimi olan LED aydınlatmalı TV'ler alın. Bir süre sonra zaten amorti ederi. Unutmayınız ki plazma TV'ler üretildiği zaman doğru düzgü HD yayın bile yoktu. Bırakın HD yayını 16:9 yayın bile yoktu. zaten 720p dijiturk calisiyor. nadiren calisan bir tv. tamir olsa olur bana. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Doğan Arşiray yazdı: zaten 720p dijiturk calisiyor. nadiren calisan bir tv. tamir olsa olur bana. Gözlüksüz 2 numara miyopsan harika sistem. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Bende toshiba sv685 var. Teşhir aldım, 12 sene oldu kullanıyorum. Renkleri süper. Plazma gibi siyah veriyor. Beyazları da beyaz. Ayar olarak da donanımhaberden albani'nin verdiği ayarları yaptım. Tv alırken güzel renk versin, gerisi önemli değil demişlerdi. Şimdi tv box ile kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Hüseyin Sönmez yazdı: Gözlüksüz 2 numara miyopsan harika sistem. valla TV izlemeyince fark etmez. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Doğan Arşiray yazdı: valla TV izlemeyince fark etmez. BEndeki TV'lerde kapalı iken çok net. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Hüseyin Sönmez yazdı: BEndeki TV'lerde kapalı iken çok net. Karşısına geçip oynuyon mu 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Servet Aydın yazdı: Karşısına geçip oynuyon mu Karşılıklı b*ra içiyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Macit Aliyev yazdı: Benimde 2015 te aldığım 82 ekran dahili uydu alıcısız LG tv'im var. Yaklaşık 8 ay önce karardı. Ses var görüntü yok. Karanlıkta az da olsa görünüyor. Konuyu görünce zaten bundan bu şekilde bir yol olmaz kendim tamir edeyim diye karar aldım. İnternette araştırdım bi videoda Ledi bozulmuş diyor. Sizce de Led mi bozulmuştur? Eğer öyleyse ledleri alıp kendim değiştirmeyi deneyeceğim. Bir iki yere sordum led ler bozuktur dediler. Led şeritleri aldım orijinal değildi. 220 tl. İlk kez denediğim için biraz uzun sürdü ama sonuç olarak tv geri hayata döndü. Eliniz tamir işlerine yatkınsa sizlerde yapabilirsiniz. Toplam 3 saat sürdü. Youtubeden bir iki video sayesinde halloldu. 6 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Eylül Paylaş 30 Eylül D LED olduğu için sökebilmişsiniz. YEni tip TV ler de opencell denilen öndeki cam çerçeve ile değil de çift taraflı bant ile tutturuluyor. Dolayısı ile onaların tamiri artık daha zor olacak. 2 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Hüseyin Sönmez yazdı: D LED olduğu için sökebilmişsiniz. YEni tip TV ler de opencell denilen öndeki cam çerçeve ile değil de çift taraflı bant ile tutturuluyor. Dolayısı ile onaların tamiri artık daha zor olacak. Yeni tip tvlerde ledler bant ile ekrana mı tutturuluyor? Tam açar mısın abi? Benim yaptığım tv de Led e ulaşmak için herşeyi sökmek lazım. Bu da çok zaman aldı. Bu arada 1 tane vidayı fazla koymuşlar. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Macit Aliyev yazdı: Yeni tip tvlerde ledler bant ile ekrana mı tutturuluyor? Tam açar mısın abi? Benim yaptığım tv de Led e ulaşmak için herşeyi sökmek lazım. Bu da çok zaman aldı. Bu arada 1 tane vidayı fazla koymuşlar. Yeni tiplerde çerçeve bilem yok. Düşün yani. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Hüseyin Sönmez yazdı: Yeni tiplerde çerçeve bilem yok. Düşün yani. Bu da eski tip heralde di mi abi? Tamirciye verdim sorun görünmüyor diyor. Kendim yapıcam gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Hüseyin Sönmez yazdı: Dolayısı ile onaların tamiri artık daha zor olacak. süper bir geliişme 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Köksal Yılmaz yazdı: Bu da eski tip heralde di mi abi? Tamirciye verdim sorun görünmüyor diyor. Kendim yapıcam gibi. Buradan TV olduğu bile anlaşılmıyor. 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts