Ayhan Asil 23 Eylül 2024 Paylaş 23 Eylül 2024 Hepinize meşguliyetlerinizde kolaylıklar diliyorum, kıymetli kardeşlerim ve büyüklerim. Malum sezon sonu olunca kampanyaları da takip ederek, şehir içi kullanım için 100 cc Motosiklet bakıyorum. Honda Dio modeliyle de ilgileniyorum. Ne tavsiye edersiniz. Önereceğiniz başka marka ve modellere de açığım. Foruma sormadan hareket etmek istemiyorum. Bütçem 70 - 80 bin Max Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 23 Eylül 2024 Paylaş 23 Eylül 2024 Ehliyetiniz var mı ? Benim tercihim aşağıda ki liste gibi olurdu. Yamaha belki bir tık pahalanmış olabilir. 1. Yamaha rayZR 2.Aprilia SR 125 3.Honda Dio Bütçe bir tık daha artacak olursa Lambretta V125 Special benim için liste başı olur. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 23 Eylül 2024 Yazar Paylaş 23 Eylül 2024 Burak Kuşçu yazdı: Ehliyetiniz var mı ? Benim tercihim aşağıda ki liste gibi olurdu. Yamaha belki bir tık pahalanmış olabilir. 1. Yamaha rayZR 2.Aprilia SR 125 3.Honda Dio Bütçe bir tık daha artacak olursa Lambretta V125 Special benim için liste başı olur. Çok çok teşekkür ederim kardeşim benim. Yamaha'ya bakmadım. Hemmen bakacağım. Aprilia yı hiç bilmiyorum. Burak Kuşçu yazdı: Ehliyetiniz var mı ? Benim tercihim aşağıda ki liste gibi olurdu. Yamaha belki bir tık pahalanmış olabilir. 1. Yamaha rayZR 2.Aprilia SR 125 3.Honda Dio Bütçe bir tık daha artacak olursa Lambretta V125 Special benim için liste başı olur. Ehliyetim de yok ama B sınıfı ehliyet sürebiliyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 23 Eylül 2024 Paylaş 23 Eylül 2024 B sınıfı ehliyet ile motor kullanabilmek için sürücü kursunda eğitim alıp sisteme kaydınız gerekli, buna para verene kadar motorsiklet ehliyeti alın daha iyi, B sınıfı ile sadece 50cc kullanabilirsiniz gelelim motor tavsiyesine honda ve yamaha harici hiçbir motora bakmanızı tavsiye etmem honda dio, honda activa, spacy, spacy alpha, bulabilirseniz pcx düzgün kullanıldığında uzun yıllar hizmet eder gayette ekonomik yakıt tüketimleri var bende 2023 pcx var km de 1 lira yakıyor mayısdan beri arabanın yüzüne bakmıyorum zorda kalmadıkça kullanmıyorum, şehir içinde pcx son tercih olsun arasına eşya konulmuyor pazar alışverişi market falan filan. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 23 Eylül 2024 Yazar Paylaş 23 Eylül 2024 Adem Kazıl yazdı: B sınıfı ehliyet ile motor kullanabilmek için sürücü kursunda eğitim alıp sisteme kaydınız gerekli, buna para verene kadar motorsiklet ehliyeti alın daha iyi, B sınıfı ile sadece 50cc kullanabilirsiniz gelelim motor tavsiyesine honda ve yamaha harici hiçbir motora bakmanızı tavsiye etmem honda dio, honda activa, spacy, spacy alpha, bulabilirseniz pcx düzgün kullanıldığında uzun yıllar hizmet eder gayette ekonomik yakıt tüketimleri var bende 2023 pcx var km de 1 lira yakıyor mayısdan beri arabanın yüzüne bakmıyorum zorda kalmadıkça kullanmıyorum, şehir içinde pcx son tercih olsun arasına eşya konulmuyor pazar alışverişi market falan filan. Adem bey bunların hepsi de bilmediğim ve tekrar tekrar okuduğum tavsiyeler. Çok çok teşekkür ederim. İlk motosikletim olacak. pcx de gündemimdeki modellerden di ancak buna göre onu elemiş oldum. Yamaha RAYZER ve Honda DİO modeli kaldı geriye. Yamaha için 100 bin nakit, Honda için de 84 bin nakit fiyat verdiler. 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 23 Eylül 2024 Paylaş 23 Eylül 2024 Ayhan Asil yazdı: Adem bey bunların hepsi de bilmediğim ve tekrar tekrar okuduğum tavsiyeler. Çok çok teşekkür ederim. İlk motosikletim olacak. pcx de gündemimdeki modellerden di ancak buna göre onu elemiş oldum. Yamaha RAYZER ve Honda DİO modeli kaldı geriye. Yamaha için 100 bin nakit, Honda için de 84 bin nakit fiyat verdiler. dio nun fiyatının daha uygun olması ve büyük tekerlek olması avantaj bu ikisi arasında kalsam dio alırım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2024 Paylaş 23 Eylül 2024 Ayhan Asil yazdı: B sınıfı ehliyet sürebiliyor diye biliyorum. pratikte yok o , 13 bin TL cezası aman diyeyim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 23 Eylül 2024 Paylaş 23 Eylül 2024 Ayhan Asil yazdı: Honda için de 84 bin nakit fiyat verdiler. Yanlışlık olabilirmi ? Fiyat çok iyi düşünmeyin derim. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 23 Eylül 2024 Paylaş 23 Eylül 2024 Honda kampanya yaptı. Fiyatlar çok uygun şu an. Dio sizin işinizi görecektir şu an. İlerisi için büyük CC dusunursunuz. Ekipman için de bütçe ayırmayı unutmayın. Ben nasıl olsa şehir içi biniyorum hız yapmiyorum zaten filan da demeyin. Ekipman alın ilk önce. Trafikte kazaya karışma oranında motorsiklet ile kaza oranı yüzde 45 imiş. Bunda herkesin yakıt fiyatlarından sonra motorsiklete yönelmesinin de etkisi var tabiki. Dikkatli kazasız bol sürüşler dilerim şimdiden. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 23 Eylül 2024 Paylaş 23 Eylül 2024 merhaba bende sizin gibi şehir içi kullanmak için motor ararken, özellikle B sınıfı ehliyetle kullanabileceğim 50cc motor sınıfında 2 sene önce Sym orbitt 2 satın aldım,sınıfının en cüsseli tutulan modeli,memnunum şehir içi motor kullanmak çok pratik,B sınıfına 125cc^ye kadar motor kullanma yetkisi verildi ama A2 motor ehliyeti almak daha mantıklı,geçen hafta kaydımı yaptırdım 10-12 bin tl masrafı var nasip olursa A2 ehliyeti alıp 125 veya 100cc almak istiyorum 50cc artık yetmiyor özellikle rampalarda 2 kişi,sizede tavsiyem en az 100,125cc alın derim ama ilk önce ehliyeti yenilemek lazım .. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 23 Eylül 2024 Paylaş 23 Eylül 2024 Ehliyet. Pcx her türlü. Olmadı mı, Dio. 1 Yorum bağlantısı
Emre Sirkeci 23 Eylül 2024 Paylaş 23 Eylül 2024 70-80 arası bütçeyi peşinat yapıp kalanı 8-12 taksite böldürebilirsiniz honda bayilerinde. Pcx-activa-dio için güzel kampanyalar var. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 23 Eylül 2024 Paylaş 23 Eylül 2024 Benim de gündemimde, çarşı pazar okula git gel için; 50 cc işimi görür, sigorta derdi de yok 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Eylül 2024 Paylaş 23 Eylül 2024 Şehri bilmem ama dikkat edin iyi bi kask alın Şehir tehlikeli ise tırt 290 felana citroen ami bulunmaya başladı 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2024 Paylaş 23 Eylül 2024 Erdem Bozkurt yazdı: ,B sınıfına 125cc^ye kadar motor kullanma yetkisi verildi yok öyle bir yetki, sadece direksiyon sınavı sonrası ehliyet belgesi masrafı kalktı 4 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 23 Eylül 2024 Paylaş 23 Eylül 2024 Çağlar Bayur yazdı: yok öyle bir yetki, sadece direksiyon sınavı sonrası ehliyet belgesi masrafı kalktı aslında oyle demekte isterdim ek bilgi olarak dediğin gibi abi madalyonun diğer yüzü farklı... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2024 Paylaş 23 Eylül 2024 gagıldan biri okur falan sonra 13binlik olmasın, vesile ile 3 ay soınra 19 olacaktır 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 23 Eylül 2024 Paylaş 23 Eylül 2024 Mehmet Göktürk yazdı: Şehri bilmem ama dikkat edin iyi bi kask alın Şehir tehlikeli ise tırt 290 felana citroen ami bulunmaya başladı Benim ami şarj edecek yerim yok Keşke olsaydı... Bu arada ekleyeyim hocam, full koruma varken otomobil ile çarpıştık (sağımdaydı, hatalı dönüş yaptı, beni zaten hiç görmedi) aracın sürücü kapısının camı payladı, sol tarafta yer alan plastik aksamlar koptu, kaportasında kocaman göçükler oluştu. Ayaklığı açıp indim. Üzerimde revit tam korumalı mont olmasa kapı camını patlatan omuz harap olurdu. Hastaneye bile gitmemiştim... Kask yetmez, full ekipmanla bile çok tehlikeli. Yol kenarındaki metal bariyerler giyotin oluyor kaza esnasında... Çağlar Bayur yazdı: gagıldan biri okur falan sonra 13binlik olmasın, vesile ile 3 ay soınra 19 olacaktır Yanlış uygulama. CC hesabı yapılması yanlış. 50 cc her motor kazadan insan öldürecek süratlere ulaşabiliyor. Bir çoğunda 50 cc alınıp hacim sonradan büyütülüyor. Mahalle arasındaki tamirciler bile yapıyor bunu. Motosiklete binilecekse ehliyet şart olmalı... 3 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 23 Eylül 2024 Paylaş 23 Eylül 2024 Bu aralar ben de kaşınıyorum ama hanım izin vermiyor . RKS Reale var yeni çıktı hibrit A ehliyet alıp onu almayı düşünüyorum. Hem tasarımı güzel hem alanlar da memnun. Şu an aşa yukarı 110 Bin TL civarı ve kredi kartına faizsiz 12 taksit yapıyorlar. Yılbaşına kadar uslu duracağım ama ondan sonra belki alabilirim. 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 24 Eylül 2024 Paylaş 24 Eylül 2024 Çağlar Bayur yazdı: yok öyle bir yetki, sadece direksiyon sınavı sonrası ehliyet belgesi masrafı kalktı Ehliyet masrafı da devam abi, Temmuz ayında A sınıfı ehliyet aldım. Sınıf yükseltme olduğu için 2.500 TL kurs sonrası ehliyet için ödedim. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Eylül 2024 Paylaş 24 Eylül 2024 50 cc şehir içinde sadece tehlike yaratmaktan başka bir işe yaramaz. Şeritte gitmeye kalksanız gücü yetmez (viyadük vs saymıyorum bile) kenardan gitmeye kalksanız daha büyük tehlike. Ensenizde beton mikseri falan. Hiç tavsiye etmem. 4 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 24 Eylül 2024 Yazar Paylaş 24 Eylül 2024 Hayrettin Bahadir yazdı: GS Seninki motosiklet değil MOTOCİKLET tabi kıskanıyon 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts