Murat Öngür 23 Eylül Paylaş 23 Eylül (düzenlendi) Merhaba ceedin bagajının küçük gelmesinden mütevellit büyük d segmenti arayışımız 2016 model İnsignia ile son buldu. Kazasız boyasız sadece sağ ayna değişimi 1800 tl lik bir trameri var, Eve gelene kadar acemi gibi oldum araba gemi gibi geldi ceed den sonra Bu aracın şanzıman yağı nedir kaç no ? istanbul avrupa yakasında cumartesi günleri şanzıman yağı ve şanzıman filtresi değişimi yapacak güvenilir bir yer bilen var mıdır ? 23 Eylül tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi 21 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Hayırlı olsun. Ceedi fazla büyütmüşüm gözümde diyeceksin. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 23 Eylül Yazar Paylaş 23 Eylül İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Ceedi fazla büyütmüşüm gözümde diyeceksin. İnşallah. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 23 Eylül Paylaş 23 Eylül 2009 dan sonra 5 tane insignia almış biri olarak bence çok iyi yapmışsınız. Temiz bakımlı ve oynanmamış bir insigniaya tabii caizse Eşşek gibi binebilirsiniz yıllarca. Şanzıman yağı konusunda bir bilgim yok 2 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 23 Eylül Yazar Paylaş 23 Eylül Cem Dilmen yazdı: 2009 dan sonra 5 tane insignia almış biri olarak bence çok iyi yapmışsınız. Temiz bakımlı ve oynanmamış bir insigniaya tabii caizse Eşşek gibi binebilirsiniz yıllarca. Şanzıman yağı konusunda bir bilgim yok tşk ederim . Güzelce eksper yaptırdım hata bulamadı şükür Yorum bağlantısı
Murat Öngür 23 Eylül Yazar Paylaş 23 Eylül Ahmet Çankaya yazdı: hayırlı olsun hele ki bir de sw olsa... yok yok yeter bu kadar büyük araç bunun üzerine birde sw istanbul da çekilmez Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Hayırlı olsun. Insignianın en güzel rengi. Nisa oto servis Hüseyin usta ile İzgi oto Yıldıray usta öneriliyor face sayfalarında. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Çok güzel görünüyor. Maşallah. Ben olsam hemen tekerine bir kan değdirirdim yoksa bakanın gözü kalır. 😂 Kazasız belasız olsun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 23 Eylül Yazar Paylaş 23 Eylül Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun. Insignianın en güzel rengi. Nisa oto servis Hüseyin usta ile İzgi oto Yıldıray usta öneriliyor face sayfalarında. evet ama telefonları bile açmıyorlar ne hikmetse Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Hayırlı olsun, aynısı bende var eşim kullanıyor. Ülkemizde mondeo gibi değeri bilinmeyen araçlardan. Bundan sonra başka araçları beğenmeyeceksiniz. Bir üst segment araçlar tatmin eder artık. Bu arada başka konuda bahsettim. Turbo hortumunun uç kısmını çok kalitesiz bir plastik ile sabitlemişler. Onu çelik kelepçe ile değiştirip mutlaka sabitletin, kronik bir problem. Yine vites halatının uç kısmı adi bir plastik, o da çabuk kopabiliyor, aynı şekilde revize edin. Youtube veya facebook gruplarda detaylı anlatımı var. 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 23 Eylül Yazar Paylaş 23 Eylül Sani Gerşon yazdı: Güle güle kullanın tşk ederim Mehmet Pınar yazdı: Hayırlı olsun, aynısı bende var eşim kullanıyor. Ülkemizde mondeo gibi değeri bilinmeyen araçlardan. Bundan sonra başka araçları beğenmeyeceksiniz. Bir üst segment araçlar tatmin eder artık. Bu arada başka konuda bahsettim. Turbo hortumunun uç kısmını çok kalitesiz bir plastik ile sabitlemişler. Onu çelik kelepçe ile değiştirip mutlaka sabitletin, kronik bir problem. Yine vites halatının uç kısmı adi bir plastik, o da çabuk kopabiliyor, aynı şekilde revize edin. Youtube veya facebook gruplarda detaylı anlatımı var. tamamdır turbo hortumunu biliyorum ona çare bulucağım , ama vites halatını bilmiyordum Yorum bağlantısı
Murat Öngür 23 Eylül Yazar Paylaş 23 Eylül Nisa oto ile görüştüm şanzıman filtresi değişimine gerek olmadığı söylendi hiç bir zaman değiştirmedim dedi sadece arıza olduğunda açmışken değiştiriyoruz dediler. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 23 Eylül Paylaş 23 Eylül @Murat Öngür Hayırlı olsun Profil fotosu da değişmeli artık Hangi motor seçeneği? 1.6 cdti mi? Cem Dilmen yazdı: 2009 dan sonra 5 tane insignia almış biri olarak bence çok iyi yapmışsınız. Temiz bakımlı ve oynanmamış bir insigniaya tabii caizse Eşşek gibi binebilirsiniz yıllarca. Şanzıman yağı konusunda bir bilgim yok Hangi motoruna binilmeli peki hocam? Yorum bağlantısı
Recommended Posts