Çağlar Bayur 4 Ekim Paylaş 4 Ekim Ömer Sarıgül yazdı: 3070ti güç santrali gibi cihaz ama kas gücü boldur 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 Ekim Paylaş 4 Ekim https://www.trendyol.com/hp/omen-16-wf0030nt-core-i5-13500hx-16gb-512gb-ssd-8gb-rtx-4060-16-1-w11-golge-siyah-gaming-notebo-p-770308148?boutiqueId=61&merchantId=190694&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.73.7 Yaklaşık 40 gün önce 32.000 liraya şu cihazı aldım TEKNOSA kampanya yapıyordu hemen aldım ve 4-5 saat sonra fiyat 41.000 liraya çıktı. Bence takip edip kampanya yakalamak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Çağlar Bayur yazdı: güç santrali gibi cihaz ama kas gücü boldur Kas gücü 4070’den yüksek ama oyun performansında DLSS3 yüzünden 3070’i ikiye katlar. Tam olarak 3090 gücünde. Tabi yarı yarıya az enerji tüketiyor. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Çağrı Alaf yazdı: Kas gücü 4070’den yüksek ama oyun performansında DLSS3 yüzünden 3070’i ikiye katlar. Tam olarak 3090 gücünde. Tabi yarı yarıya az enerji tüketiyor. Merak edip fps karşılaştırmalara baktım 3070 i tam ikiye katlamasada 4070 3090 ile eşitmiş Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Ömer Sarıgül yazdı: Merak edip fps karşılaştırmalara baktım 3070 i tam ikiye katlamasada 4070 3090 ile eşitmiş DLSS3 açık değildir sadece kas gücü karşılaştırılıyordur ondan ikiye katlayamamıştır hocam. Yoksa katlar diye biliyorum. Bu arada o iş tamam. B) Az önce bitti kurulumu şimdi işletim sistemi kurup faal hale getirme zamanı. ^^ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Çağrı Alaf yazdı: Tabi yarı yarıya az enerji tüketiyor. bizim veletler 7/24 kapatmadığı için 4060ti aldım ucuz da 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Eskinin bayrak gemisi yerine şimdinin Orta sınıfı iyidir. Enerji az tüketir, yeni özellikler destekler, az ısınır. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Çağlar Bayur yazdı: bizim veletler 7/24 kapatmadığı için 4060ti aldım ucuz da En temizi, ben de geri 4070 Super yerine 4060 Ti aldım. Atomu parçalamayacağım sonuçta. Gigabyte Aero serisini de tercih ettim ki uzun seneler götürsün. Olmadı 5000 ya da 6000 gibi tekrar değiştirirm PSU'yu bilerek yüksek tuttum ki ileride kolay manevra yapayım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Ahmet İhsan Akşen yazdı: az ısınır. o muazzam, acaip serin çalııyor 4060ti standart kasa tek egzos, lakin vesile olsun 16gb olsun Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Geçen muhabbeti döndü başka birisi için bir şey ararken karşıma çıktı buraya da atayım dedim. önceki neslik 70 serisi 200 Watt çekip averaj 115 FPS verirken sonraki nesil 60 Ti serisi ortalamada 126 FPS verip 118 Watt enerji çekiyor. Bunlar saf kas güçleri. Bir de haram FPS'ler var. İkinci fotoğrafta kartlar zora sokulmuş, 2K kalitede ışın izleme açık ve destekledikleri kadar DLSS'de açık. 4000 serisinde DLSS3, 3000 serisinde DLSS2 desteği var. 3070 234 Watt çekerek 104 FPS verirken 4060 Ti 150 Watt çekip 120 FPS vermiş. Ancak Minimum değerlere bakarsak 4060Ti'ın ne kadar rahat çalıştığını görebiliriz. Averajdan 6 puan aşağıya sapmış en fazla. E tabi içindeki hızlandırıcı devre haram FPS'i çok güzel oluşturuyor. 5000 serisi ile Nvidia tekelliğini ilan edecek demedi demeyin. Adamlar jenerasyonlar arasında resmen çağ atlatıyorlar teknolojiye. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim Paylaş 7 Ekim vesile ile kullanıcının aslında %90 pc zamanında işine yarayacak bir test yaptık, ıdünyda hiçbir yutbr ın yapmadığı bir test yaptık, tabii videosu yok malum yutbr değiliz . boşta iken yani oyun oynamazken insan gibi normal kullanımda 1660ti 30 watt civarı çekiyor, 4060ti ise 10 watt. bu faydalı bilgiyi alıp kullanınız 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ekim Paylaş 7 Ekim @Çağrı Alaf dlss ayarı nerede? Bende düz 4060 var, bi kontrol edeyim. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Sani Gerşon yazdı: @Çağrı Alaf dlss ayarı nerede? Bende düz 4060 var, bi kontrol edeyim. Çağlar Abinin dediği gibi geliştiriciler getiriyor bu desteği. O yüzden her oyunda yok ama yapımcı kaliteli ise ezici çoğunlukta var. Oyuna girince görüntü ayarlarından DLSS yazan yeri bulup kalite - dengeli - performans seçeneklerinden birisini seçerseniz DLSS açılır. Kalite ve Performans modları arasında geçiş yaparsanız yapay piksel oluşturma oranı artıp azalır. Performans her noktadan çok fazla yapay piksel oluşturma yapar, FPS çok artar kalite biraz düşer, kalite modu ise orijinal görüntüye yakın bir görsel verir ama sizin farketmeyeceğiniz yerlerde görüntüyü kendi oluşturup FPS’i biraz arttırır. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Aslında imkan olacak böyle ışıklı ışıklı değil de şöyle kasalar toplayacağız. Adam sanat eseri dizdi. Evdekine ekmek veresim gelmedi. Üstelik komple alüminyum. Macbook'larda bu alüminyumun pasif soğutmasının avantajlarını görüyoruz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Çağrı Alaf yazdı: Aslında imkan olacak böyle ışıklı ışıklı değil de şöyle kasalar toplayacağız. Adam sanat eseri dizdi. Evdekine ekmek veresim gelmedi. Üstelik komple alüminyum. Macbook'larda bu alüminyumun pasif soğutmasının avantajlarını görüyoruz. işte budur, 1990 larda yaparıdk benzerlerini püfür püfür havadar,o zamnalar yutup yoktu gagıl da yoktu, fax hattından ftp bağlanırdık şu şarjlı tornavidadan alabilsem yapacam bi tane 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 13 Ekim Paylaş 13 Ekim https://app.hb.biz/SiL4KiFRspns Bu ürünü sipariş ettim umarım memnun kalırım hepsiburada worlde peşin fiyatına 9 taksit var Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 Ekim Paylaş 13 Ekim (düzenlendi) Ali Gülmez yazdı: https://app.hb.biz/SiL4KiFRspns Bu ürünü sipariş ettim umarım memnun kalırım hepsiburada worlde peşin fiyatına 9 taksit var Taksit imkanı olması kötü yorum yapmamı engelliyor. İşlemcisi güzel 7000 serisinin en F/P modeli, anakart biraz daha iyi olabilirmiş fiyatına göre ama markası iyi en azından. Ekran kartı belleği de güzel. Uzun seneler götürür. 13 Ekim tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Ali Gülmez yazdı: https://app.hb.biz/SiL4KiFRspns Bu ürünü sipariş ettim umarım memnun kalırım hepsiburada worlde peşin fiyatına 9 taksit var Maalesef kötü seçim olmuş. 4070 kartlı sistem 38 den başlıyor vatanda. 4060 lı sistemler 20 bin civarından. Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 24 Ekim Paylaş 24 Ekim (düzenlendi) Bugün gözüme çarpan bir fiyat oldu 4070 ekran kartlı bir toplama sistem fiyat çok uygun ilgilenen olursa link bırakıyorum. https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4070-12gb-h610m-hvs-500gb-ssd-16gb-ram.html 33.400tl 24 Ekim tarihinde Ömer Sarıgül tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim Paylaş 24 Ekim (düzenlendi) ti olmayan kart ta ne bileyim, yazılımsız turbo arabaya binmeye benzer 24 Ekim tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 26 Ekim Paylaş 26 Ekim Şöyle bir nostalji yapmak için Witcher 3 indirdim. Üstteki Ultra grafiklerde sistemin kendi performansı, alttaki de DLSS3 açıkkenki performans. Fark bariz. Bu arada şu sistemin soğutucularını güzel seçmişiz demek ki 70 üzeri termal değerim yok. Hele ekran kartının umrunda değil. İşlemci de 100Watt'a rağmen 65 derecede. Bunlar sistem sessiz modda iken böyle. Su pompası yüzde 50, fanlar yüzde 10 çalışıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 26 Ekim Paylaş 26 Ekim Ömer Sarıgül yazdı: Bugün gözüme çarpan bir fiyat oldu 4070 ekran kartlı bir toplama sistem fiyat çok uygun ilgilenen olursa link bırakıyorum. https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4070-12gb-h610m-hvs-500gb-ssd-16gb-ram.html 33.400tl https://www.idefix.com/intel-i5-12400f-rtx-4070-16-gb-1-tb-ssd-oyun-bilgisayari-p-3811582?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpvK4BhDUARIsADHt9sSa-WdhmGxlGYvOtmDGDQ9pJRSFnlf_c45tbUdo2yVXvGqqv2S5sHUaAg0VEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Burada daha uygun. Hemde 1tb olanı 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 26 Ekim Yazar Paylaş 26 Ekim Çağrı Alaf yazdı: DLSS3 açıkkenki performans Nedir bu DLSS3 Çağrı.. Nasıl açılıyor.. Ne işe yarıyor.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts