Murat Azalma 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Sani Gerşon yazdı: Öğreneceğim yavaş yavaş Hızlandırılmış Toyotacılık kursu için irt: Tansu 2 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Murat Azalma yazdı: Hızlandırılmış Toyotacılık kursu için irt: Tansu Ders 1: Şanzıman Ders 2: V kayışı Ders 3: Diger Markalar 😬 1 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Metin Akbal yazdı: Ders 1: Şanzıman Ders 2: V kayışı Ders 3: Diger Markalar 😬 önce giriş. “Yok” introsu ezberlenecek 1 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: önce giriş. “Yok” introsu ezberlenecek Ders sıkıcı olur o yüzden aralara sıkıştır onu 😊 Sende olmayanı direk yok diye anlatırsan kurs erken biter nerden kazanacan başka 😅 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 24 Eylül Paylaş 24 Eylül (düzenlendi) Ben size başka bir alternatif sunayım, belki aklınıza yatar https://shbd.io/s/JhV52ZLv Hatta şu araç hem donanım hem konfor olarak ikisinden üstündür https://shbd.io/s/4RNnXS85 24 Eylül tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Ali Gök yazdı: Her çevirmeye girme hevesi yoksa civic almazdım Bu aralar siyah pasatlara yoğunlaşmışlar Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu aralar siyah pasatlara yoğunlaşmışlar Göstermeliktir o Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: neyi Sosyal medyads çok gündem olunca durdurur gibi yapıp video yayınlıyorlardır inanma🤣 1 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: O fiyatlara 140 beygir corolla hybrid var. Hepsinden daha sorunsuz. 2023 Eğer çok km yapılmayacaksa bana mantıklı gelmiyor. 1.8 olmasından dolayı gereksiz yüksek mtv ödemek gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Uğur Kamil yazdı: Eğer çok km yapılmayacaksa bana mantıklı gelmiyor. 1.8 olmasından dolayı gereksiz yüksek mtv ödemek gerekiyor. İstanbul gibi trafiği olan yerde mantıklı , anadolu da pek tasarruf sağlamaz bence. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Evren Erakçora yazdı: İstanbul gibi trafiği olan yerde mantıklı , anadolu da pek tasarruf sağlamaz bence. ankara’da hangi benzinli 3,5 litre yakıyor? Uğur Kamil yazdı: Eğer çok km yapılmayacaksa bana mantıklı gelmiyor. 1.8 olmasından dolayı gereksiz yüksek mtv ödemek gerekiyor. her şartta mtv farkı çıkar. Üstüne para kalır. Diğerlerinin mtv’si bedava değil. Aradaki fark da benzine göre çok değil. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: ankara’da hangi benzinli 3,5 litre yakıyor? her şartta mtv farkı çıkar. Üstüne para kalır. Diğerlerinin mtv’si bedava değil. Aradaki fark da benzine göre çok değil. İstanbul trafiği gibi olan yerlerde mantıklı demiştim. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Ali Gök yazdı: Her çevirmeye girme hevesi yoksa civic almazdım Bayi çıkışlı ufak tefek aksesuar takılmış hafif modifiyeli diyelim Civic sahibiyim. 3.senesi bitti kendisi ile. Daha hiç çevirmeye girmedim. Rastgelmedim mi evet geldim ama hiç cevirmediler. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Evren Erakçora yazdı: İstanbul trafiği gibi olan yerlerde mantıklı demiştim. ankara istanbul gibi mi 20.10’daki otoban ve çevre yol durumu bu. İstanbul cadde sokak içine girince kilitlenen trafikler ankarada 5 yerdeyse istanbulda 100 noktada Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Eylül Paylaş 24 Eylül İşte o yüzden İstanbul gibi yerlerde hibrit mantıklı, dur kalk olmayan yerde mantığı olmuyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Ankara' da da mantıklı tamam, peki küçük bir anadolu şehrinde, bir ilçede köyde? Herkesin yol şartlarına göre değişir. Ben mesela 5.7 litre ile geziyorum şu anda. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Evren Erakçora yazdı: Ankara' da da mantıklı tamam, peki küçük bir anadolu şehrinde, bir ilçede köyde? Herkesin yol şartlarına göre değişir. Ben mesela 5.7 litre ile geziyorum şu anda. Hibrit orada 3,5 yakar. 2,7 litre kârdan yıllık 10 bin km’de 270 litre kar bırakır. 1.0 ile mtv farkı 8.400 lira, benzin tasarrufu 12.000 lira artı bakımların seyrekliği, azlığı, basit mimarisi yani mtv’ye rağmen 3.500 lira tasarruf var sadece konu mtv ise 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Genel ortalamam 3.5 olmaz benim çünkü yazın geziyoruz ,haftasonu geziyoruz vs. Uzun yola çıkıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Evren Erakçora yazdı: Genel ortalamam 3.5 olmaz benim çünkü yazın geziyoruz ,haftasonu geziyoruz vs. Uzun yola çıkıyoruz. Yıllık 15.000km, istanbulda %70, uzun yolda %30 km yapıyorum. Genel ortalamam 4,5. ankarada yaşasam genel ortalama 3,8 yakardım demekki ben aslında konunun burasında değilim. Otomobil mimarisindeyim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: . Genel ortalamam 4,5. biz fotolarda hep 1.8 leri neden görüyoruz? 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yıllık 15.000km, istanbulda %70, uzun yolda %30 km yapıyorum. Genel ortalamam 4,5. ankarada yaşasam genel ortalama 3,8 yakardım demekki ben aslında konunun burasında değilim. Otomobil mimarisindeyim. Verimli ve mantıklı bir sistem, japon da sağlam yapmış. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Çağlar Bayur yazdı: biz fotolarda hep 1.8 leri neden görüyoruz? İnternet kanunudur. Şehir içi verisi söylenmez, arızalar söylenmez, çok yakıt söylenmez 1 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Ben ne hikmetse japon arabalarını sevemiyorum. Japon otomotiv sektöründe çalışıp emekli oldum. Envai çeşit japon arabası kullandım. Şirket araçları da sıfır km japon araçlardı. Hep bir şeyleri eksiktir. Ya donanımı aşırı kısarlar, donanım olmayınca arıza da yapacak bir şey olmaz. Ya konforu kısarlar, ya performansı kısarlar. Uç seviye araçları haricinde japon araçlarının ne yol tutuşta başı çektiğini, ne performansta üst seviye olduğunu bilmem. Ha konudaki iki seçenekten birini seçmem gerekirse Honda yerine Toyota seçerdim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts