Mehmet Ozyurek 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Hamit inan yazdı: Enteresan şekilde benim sevmediğim misafirlerimi kedimde sevmemiş saldırmış yada ayarları kaymıştır. Valla bizi tırmalayanlar hep sevmeyi abarttığımız için tırmalıyor Bi git yaa artık diye düşündüğünden eminim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Valla bizi tırmalayanlar hep sevmeyi abarttığımız için tırmalıyor Bi git yaa artık diye düşündüğünden eminim. Bana birtanesi durup dururken saldırmıştı. O da benim tipten kaynaklıdır kesin hayvana birşey demek istemiyorum. 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 25 Eylül Yazar Paylaş 25 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Valla bizi tırmalayanlar hep sevmeyi abarttığımız için tırmalıyor Bi git yaa artık diye düşündüğünden eminim. Ooo o ısırıkları tırnakları saymıyorum. Beni hanımdan kıskanıp daldığı oluyordu. 1 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Hamit inan yazdı: Asla. Tekir bir insana yada bir hayvana durduk yere saldırıyor ise ( istisna manyak kediler hariç ) o insandan uzak durun. Evinize dahi yanastirmayin. Derinlemesine girmeyeyim çok toz kaldırır ama tecrübe ile sabit. . Benimki hiçbir insana birşey yapmaz. 4 ayaklı kuyruklu şeylere gıcığı vardı 🤣🤣 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 13 Ekim Yazar Paylaş 13 Ekim (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Başka fotoğraflar istiyoruz.. Ne kadar varsa istiyoruz @Mehmet Ozyurek Akşam köye geldim. Kedi yok yavrular yok. Yarım saat sonra anne geldi. 15 dakika sonra bir yavruyu ortaya çıkardı. Diğer iki yavru yok. Bunu kurtarmak için saklamış annesi. Sanırım geçen dönüştüğü erkek kedi boğdu yavruları. Hakkinda yakaladigim yerde katli vacip kararı verdim. Sigara içerken geldi çıktı kucağıma 13 Ekim tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Hamit inan 13 Ekim Yazar Paylaş 13 Ekim Anne ve yavruyu yeniden eve alıyoruz. Eşim kedinin geldiğinde gözlerinden yaş aktığını söyledi https://i.hizliresim.com/p23fz1u.jpg?_gl=1*kr6b0a*_ga*NTUxNDUyNzMzLjE3MjQ0Mzg3Mzg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTcyODgzNTExOS45LjEuMTcyODgzNjc5OS40OS4wLjA. 2 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Bu da bizim Ares bey şımardı azdı yorulup yattı 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Hamit inan yazdı: Anne ve yavruyu yeniden eve alıyoruz. Eşim kedinin geldiğinde gözlerinden yaş aktığını söyledi https://i.hizliresim.com/p23fz1u.jpg?_gl=1*kr6b0a*_ga*NTUxNDUyNzMzLjE3MjQ0Mzg3Mzg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTcyODgzNTExOS45LjEuMTcyODgzNjc5OS40OS4wLjA. kararmis soguk demli cay ile pansuman yapmak ise yarar gozlerde enfeksiyon varsa. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 Ekim Paylaş 13 Ekim (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: kararmis soguk demli cay ile pansuman yapmak ise yarar gozlerde enfeksiyon varsa. Doğru. İnsanlar için eczanede satılan Teramicin de iyi gelir. Bu yaz yaralı ve enfeksiyonlu bir kerkenezi iyileştirmiştim bu merhem ile. Fotoğrafta da görüldüğü gibi sol gözde hala merhemden dolayı yaşlıklar var. Kör olmak üzereyken 2 gün sabahları bir sefer uygulama sonrası direkt kendine geldi. Aslında ilk elime aldığımda kör sanmıştım ki kör bir kerkenez yaşayamaz. Bunların gözünde dürbün mekanizması var. Uçarken kafalarını boyundan sabitliyorlar avlarını titreşimsiz gözlerine kestirip dalıyorlar. Nihayetinde gözü kurtardık şükür yoksa üzülürdüm. Epey de masraf açtı bana taze tavuk yüreği bulacağım diye nerelere gittim. Daha önce de sokaktaki hasta kedi ve köpekleri iyileştirdiğim oldu. Yeni başlayan enfeksiyonu çay geçirir ama enfeksiyon artık başlamışsa merhem. 13 Ekim tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Çağrı Alaf yazdı: Doğru. İnsanlar için eczanede satılan Teramicin de iyi gelir. Bu yaz yaralı ve enfeksiyonlu bir kerkenezi iyileştirmiştim bu merhem ile. Fotoğrafta da görüldüğü gibi sol gözde hala yaşlılar var ama kör olmak üzereyken 2 gün sabahları bir sefer uygulama sonrası direkt kendine geldi. Hay maşallah. Bu peki kaçmadı mı sizden? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 Ekim Paylaş 13 Ekim (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Hay maşallah. Bu peki kaçmadı mı sizden? Şöyle göstereyim Sani Abi. Her canlı şefkati hisseder. İlk başta çok korktu ama sonra kendimi alıştırdım. Allah var hiç saldırmadı o da çok uysaldı. İkimiz de birbirimizden korktuk anlayacağın. Bi abimize araba bakmaya gittik galeriye. Galerinin önündeki otoyolda araba çarpmış. İki tanelermiş birisi olay yerinde ölmüş diğeri de yaralanmış ama galerici Allah affetsin hiç anlamıyordu hayvandan Bir kutuya koymuş sıcağın altında hayvan öldüm ölecek. Galericiye durumu anlattım o da ikiletmedi. Arabayı almadık ama kuşu aldık döndük. Kan şekeri düşüktür kesin diye önden azıcık şekerli su verdim ardından biraz ayaklanır gibi oldu sonra da biraz merhem derken canavar gibi oldu. Bol bol da kanlı tavuk ciğeri. Antrikot versen yemez bunlar ama kurbağa, kuş yüreği versen paramparça eder. Öyle de seçici hayvan. 😂 Farkettiysen boyun 270 derece dönüyor ve kafa hep sabit. Gözler timsah gibi çift kapaklı ki süratli süzülürken zarar görmesin. Aynı zamanda kartal gibi uzağı yakın gibi görebiliyor. Hayran olmamak elde değil. https://youtube.com/shorts/512DsqeSysI?si=jkMULM46U-kJRTlT 13 Ekim tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 13 Ekim Yazar Paylaş 13 Ekim Doğan Arşiray yazdı: kararmis soguk demli cay ile pansuman yapmak ise yarar gozlerde enfeksiyon varsa. İkinci yavruyuda getirdi Göz damlası var olmadı veterinere uğrarım 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Hamit inan yazdı: @Mehmet Ozyurek Akşam köye geldim. Kedi yok yavrular yok. Yarım saat sonra anne geldi. 15 dakika sonra bir yavruyu ortaya çıkardı. Diğer iki yavru yok. Bunu kurtarmak için saklamış annesi. Sanırım geçen dönüştüğü erkek kedi boğdu yavruları. Hakkinda yakaladigim yerde katli vacip kararı verdim. Sigara içerken geldi çıktı kucağıma Sağlıkla büyüsün inşallah. Çok güzel bir hayvan maşallah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts