Hamit inan 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Merhaba arkadaşlar. Köydeki evde sokakta baktığım kedi var yeni yavru yaptı. Bu akşam yanına başka bir kedi gelince kavga koptu. Ayıralım derken karmaşada benim kedi hedef şaşırdı ayağıma daldı 4 pati diş ne varsa takip yırttı 😁 Kuduz aşısı, virüs v.s. acile gitmem gerekli mi ? Acil vuruyor mu bu aşıları? Pazartesi gününe bıraksam sıkıntı olur mu ? 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Geçmiş olsun. 1- Kuduz aşısı belirli hastanelerde var. İnternette sağlık bakanlığı yayınlamış olmalı bu bilgileri. 2- Çok ama çok iyi şekilde ve uzun süre sabunlu suyla yaralı bölgeyi yıkayın. 3- Kedilerde kuduz imkansız değil ama çok zor. Kediniz hiç dışarı çıkmıyor, hep sizinleyse kuduzdan değil de, tetanozdan korkmakta fayda var. 4- Enfeksiyon bölümü de işin içine girer. 5- Korkunuz varsa pazartesiye bırakmayın, ne kadar erken o kadar iyidir zira. 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Eylül Paylaş 21 Eylül 24 saat geçmeden gitmelisin. Hemen git. Acile git. Kayıt yapacaklar, takip açacaklar Bölge değiştireceksen nereye gideceğini bildir. 4 doz aşı olacaksın. Aşılarını gittiğin yerde yaptırmalısın. Yaptırmazsan polis gelir götürür. 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Kesinlikle gidin. 5 dakika önce kuduz bir fare ile de tanışmış olabilir kedi 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 21 Eylül Yazar Paylaş 21 Eylül Anlaşıldı bana acil yolu göründü. Kedide normalda kuduz belirtisi yok ama köy yeri fare falan avlar yer. Arabayı çalıştırıp merkeze geçeyim. Teşekkürlerler herkese. 4 Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Hamit inan yazdı: Anlaşıldı bana acil yolu göründü. Kedide normalda kuduz belirtisi yok ama köy yeri fare falan avlar yer. Arabayı çalıştırıp merkeze geçeyim. Teşekkürlerler herkese. Her hastane yapmıyor aşıyı, arayıp bilgi almanız gerekli, geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Cem Işık yazdı: Her hastane yapmıyor aşıyı, arayıp bilgi almanız gerekli, geçmiş olsun Pastörü aradım şimdi. Ben ilgileneceğim dedi 1 3 Yorum bağlantısı
Hamit inan 21 Eylül Yazar Paylaş 21 Eylül Cem Işık yazdı: Her hastane yapmıyor aşıyı, arayıp bilgi almanız gerekli, geçmiş olsun Acile geçtim cem hocam. Doktora önden durumu anlatınca sıra alın birseyler birşeyler yapacağız dedi Aksam aksam erken konuştum . Hanım çayı demle keyif yapacağım bu akşam dedim 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Hamit inan yazdı: Acile geçtim cem hocam. Doktora önden durumu anlatınca sıra alın birseyler birşeyler yapacağız dedi Aksam aksam erken konuştum . Hanım çayı demle keyif yapacağım bu akşam dedim Aynı gün içinde eşimi ve ufaklığı 2 ayrı kedi farklı lokasyonda ısırdı. Hastane bravo demişti. İkisine de 4 er doz aşı yapıldı. Aşılar da hindistan üretimi. Korkmadık değil. İçindeki virüsler canlı çıkmasın şimdi diye (aktif yani) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Hamit abi geçmiş olsun. Bizim oğlan sahilde kediyi severken kedi tirmaladi. Acile gittik kuduz aşısı vurdular. 4 kere gittik. Tirmalayadigi yer biraz şişti. Ama şu anda bir sıkıntı yok çok şükür. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 21 Eylül Yazar Paylaş 21 Eylül Az önce soldan tatanoz sağ koldan kuduz vurdular. İhmale gelmez imiş 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Aklınızda olsun.. Bildiğim kadarıyla özel hastaneler yapmıyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Hamit inan yazdı: Az önce soldan tatanoz sağ koldan kuduz vurdular. İhmale gelmez imiş Kesinlikle ihmale gelmez. Kuluçka süresi geçerse tedavisi yok. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 21 Eylül Yazar Paylaş 21 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Aklınızda olsun.. Bildiğim kadarıyla özel hastaneler yapmıyor. Kuduz kartı verdi. Araştırma ve devlet hastanelerinde bu kart ile vurulacaksiniz. Telefon ile arkadaşlar kontrol için arayacak dediler 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 21 Eylül Yazar Paylaş 21 Eylül Çağlar Bayur yazdı: geçmiş olsun %0.001 risk te olsa risktir Aslı öyle gibi ama en büyük tokatlar birşey olmaz dediğimiz zaman iniyor. Risk almak istemedim. Kedi hatalı hamleyi anlamış . Hanıma yanaşıyor ben ses verince savunmaya geçiyor. Kızdım sanıyor 2 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Geçmiş olsun . Kediyi mümkünse ısırdıktan sonra 10 gün takip edin. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Beni de yıllar önce köpek ısırmıştı. Acaba ne oldu son hali? 1 7 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Servet Aydın yazdı: Beni de yıllar önce köpek ısırmıştı. Acaba ne oldu son hali? Öldü 4 Yorum bağlantısı
Hamit inan 22 Eylül Yazar Paylaş 22 Eylül (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Beni de yıllar önce köpek ısırmıştı. Acaba ne oldu son hali? Bu olayda kedinin sucu yok abi ordan kurtardı ama diğer kediyi canlı yaklayacak bir tuzak yapmam lazım. 50 km öteye birakacam. Bu belki 5. saldırması 22 Eylül tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Servet Aydın yazdı: Beni de yıllar önce köpek ısırmıştı. Acaba ne oldu son hali? Beni ısıran köpek 10 gün sonra kayboldu abi, hala yok ortalıkta 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts