Mertol Kip Pazar 13:16 Yazar Paylaş Pazar 13:16 Servet Aydın yazdı: Noolmuş bozulmuş mu Yoo rivayete göre ilk gelenlerde yokmuş sonradan eklenmiş. Bence yalan ama neyse. Eren Gökmen yazdı: Aracta anahtarsiz giriş var miydi? yoksa merakla bekliyorum Var. o da ilk gelenlerde 4 kapıda birden varmış sonrasında ön kapılarda gelmiş sadece. Fatih Uzun yazdı: Ben önümü göremiyorum kamera taktım gibi algıladım. Öyleee. Parkederken büyük kolaylık. Gece görüşü de olsa yağmurda siste falan süper olurdu aslında. Servet Aydın yazdı: Yahu ben çok sıkıldım buradan Fatih. Her yer yaşlı kokuyor artık. Kazara forum serveri toprağa gömülse petrole döner yani. Daha gençlerin olduğu yere gidecem🍆 Yine bekleriz. Fatih Uzun yazdı: Eskiden ne güzel gençler vardı,halı sahada maça gidilir,Halis hocanın okulda etkinlik yapardık,baksana abi Çağlar abiyle Emminin foto en az 10 yıllık,aldatılma var burada 15 senede bir gelip kime neyin atarını yapıyon onu anlamadım diyecem de ben de çok farklı değilim. 1 4 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 18:25 Paylaş Pazar 18:25 Fatih Uzun yazdı: Eskiden ne güzel gençler vardı,halı sahada maça gidilir,Halis hocanın okulda etkinlik yapardık,baksana abi Çağlar abiyle Emminin foto en az 10 yıllık,aldatılma var burada çayı kestim latte içiyorum gençlik sırrıdır , yeni o foto 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 19:01 Paylaş Pazar 19:01 Fatih Uzun yazdı: Eskiden ne güzel gençler vardı,halı sahada maça gidilir,Halis hocanın okulda etkinlik yapardık,baksana abi Çağlar abiyle Emminin foto en az 10 yıllık,aldatılma var burada Çok fark yok ya.. bıyıkları boyasam.. Aynı ben işte 2 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 07:35 Yazar Paylaş Pazartesi 07:35 Çağlar Bayur yazdı: çayı kestim latte içiyorum gençlik sırrıdır , yeni o foto incel incel konuşma len git bi seviş. Latteymiş... 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 17:35 Paylaş Pazartesi 17:35 Mertol Kip yazdı: incel incel konuşma len git bi seviş. Latteymiş... şanzelizeden mi yazıyorsunuz müsyöğ? Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 18:06 Yazar Paylaş Pazartesi 18:06 Ywooo gayet İstanbok şu an. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts