Alpay Sumer 20 Eylül Paylaş 20 Eylül hayirli olsun.. yakısıklı fazlasiyla 🧿🔥 Hep yakıtından dert yanıyorlar dogru mu? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Alpay Sumer yazdı: hayirli olsun.. yakısıklı fazlasiyla 🧿🔥 Hep yakıtından dert yanıyorlar dogru mu? Mertol kullanmıyor zaten sorun değil.. Ne zaman görsem uçakta.. Alıyor, eksikleri tamamlayınca sıkılıp yeniden boşunu alıyor. 3 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Hayırlı olsun, detaylı inceleme bekliyoruz, beyaz araba sıcak bölgede olmazsa olmaz, siyah ve diğer koyu renkleri soğutmak için klima can veriyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Alıyor, eksikleri tamamlayınca sıkılıp yeniden boşunu alıyor. Niye bu cümleyi’ alıyor eskiyince boşuyor okudum? Mertol hayırlı olsun. Eksik çeker mi çok çeker mi bu zalım 1 5 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Hayırlı olsun kazasız günlerde binin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 Eylül Yazar Paylaş 21 Eylül Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun Mertol Hocam. ST-Line Ford candır, hele ki KUGA ise Benim de lastiğe ihtiyacım var. 235/45/ R19 ölçüleri için Michelin 11.000 dedi adedine, Conti 9.500. Ben de Hankook Ventus S1 Evo3 baktım, 6500 adet. Senin satıcıya sorsak mı? O54l 8l9 47 5O Kürşat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bence mahrusu olur çünkü kullanım boyunca garantili olmayacak. Bazı şeyler bazı şeylere işarettir yani hayırlı olsun. Kim dedi garantili olmayacağını? Alpay Sumer yazdı: hayirli olsun.. yakısıklı fazlasiyla 🧿🔥 Hep yakıtından dert yanıyorlar dogru mu? Bu benim ikinci bu kasa kugam. İlki ile 4.2 lt ortamala ile IST-Bodrum yapmıştım. Bunda da full klima açık şekilde 4.6 ile yaptım. Benzinli için bir şey diyemem ama dizel olanın tüketimi gayet başarılı. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 Eylül Yazar Paylaş 21 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Mertol kullanmıyor zaten sorun değil.. Ne zaman görsem uçakta.. Alıyor, eksikleri tamamlayınca sıkılıp yeniden boşunu alıyor. Yok len bu aralar benzinciye çalışıyoruz Grandland ile 4.5 ayda 21bin km yapmışım. Yaz geldi böyle oldu. Bu arada tüm iyi niyet dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkürler. Servet Aydın yazdı: Niye bu cümleyi’ alıyor eskiyince boşuyor okudum? Mertol hayırlı olsun. Eksik çeker mi çok çeker mi bu zalım Benimkiler çekememezlikten gidiyor öte tarafa . :P Yok yaw benim 4 çekerlik işim yok. Bunları alma sebebim yerden yüksek oluşları, öyle olmasa SW alırım. Volvo'nun ön tamponunu iki defa evin garajının girişinde bırakınca bir daha alçak araba almadım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Mertol Kip yazdı: Kim dedi garantili olmayacağını? araba hurda olana kadar garantili mi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: araba hurda olana kadar garantili mi? Yeni takılan şanzıman aracın normal garantisi bitene kadar garantilidir. Diğer garantili kısımlara zaten bir etkisi olmaz. Burada yanılgıya düşülen tek konu şu yeni takılan parçanın garantisi 2 yıl değil, aracın garantisi süresincedir. Normal garanti 6 ay sonra bitiyorsa. Yeni parçanın garantisi de biter. Ancak bildiğim kadarıyla işçilik garantisi devam eder. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: araba hurda olana kadar garantili mi? en azından civatayı sökemeyince ilave ücret istemezler garantideki araca 2 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Hayırlı olsun kullanıcılardan en çok dinlemek istediğim araçlardan birisi.. Yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle genişlik durumu ve yakıt durumunu karşılaştırmalı şekilde ne düşünürsünüz merak ediyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Harun Özden 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Sert vites geçişleri biraz şanzımanın tasarımıyla alakalı. Detaylar için aşağıdaki linkler incelenebilir: https://advancedtransmission.com/the-new-ford-8f35-8-speed-transmission/ https://www.transmissiondigest.com/ford-motor-company-and-the-hat-trick/ 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 24 Eylül Yazar Paylaş 24 Eylül (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: araba hurda olana kadar garantili mi? Hurda olana kadar kullanmak gibi bir niyetim olmadığına göre benim açımdan sorun yok. Alpay Sumer yazdı: hayirli olsun.. yakısıklı fazlasiyla 🧿🔥 Hep yakıtından dert yanıyorlar dogru mu? Şehirçi 6-6.5 arası, şehirdışı 4.5-5.5 arası tüketimi var. Klima yarım litre oynatabiliyor. 24 Eylül tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 24 Eylül Yazar Paylaş 24 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Yeni takılan şanzıman aracın normal garantisi bitene kadar garantilidir. Diğer garantili kısımlara zaten bir etkisi olmaz. Burada yanılgıya düşülen tek konu şu yeni takılan parçanın garantisi 2 yıl değil, aracın garantisi süresincedir. Normal garanti 6 ay sonra bitiyorsa. Yeni parçanın garantisi de biter. Ancak bildiğim kadarıyla işçilik garantisi devam eder. Yok yeni takılan şanzımanın garantisi 1 sene. Aracın garantisi önce biterse bile şanzımanın garantisi devam ediyor. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 24 Eylül Yazar Paylaş 24 Eylül Tayfun Aydın yazdı: Hayırlı olsun kullanıcılardan en çok dinlemek istediğim araçlardan birisi.. Yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle genişlik durumu ve yakıt durumunu karşılaştırmalı şekilde ne düşünürsünüz merak ediyorum.. Neyle karşılaştıracağız? eğer Opel ile ise (3008 de aynı şey gerçi) yakıtı Grandland ile üç aşağı beş yukarı aynı. İç ortam genişliği Grandland'ten daha iyi, Grandland'in bagajı daha genişti. Kullanım konforu kuga da daha iyi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Mertol Kip yazdı: Yok yeni takılan şanzımanın garantisi 1 sene. Aracın garantisi önce biterse bile şanzımanın garantisi devam ediyor. Şanzıman böyle demekki.. Ben genel parça garantisi durumu olarak yorumlamıştım. Belki de onlarda da durum değişti.. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 24 Eylül Yazar Paylaş 24 Eylül Genel parça garantisinde de durum değişmez. Atıyorum alternatör bozuldu, ama garanti bitişinden 3 ay önce değişmişti. Garantisi yok bunun diyemez. Yani torba değil elbet der de mahkemede biter o iş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül Paylaş 24 Eylül özel jestleri her firma her zaman yapabilir bunda yasal engel yok, 5-7-9 yıl garanti de vereiblir, 1-3-5 bakım hediye de, lakin parası ödenmeden değişen her tür parçanın,o parça için garanti süresi, toplam garanti süresi bitişi ile sonlanır. parası ödenmiş parça garantisi hükümleri zaten belli , vesile ile ütü de aynı araba da, o saçma ama yapcak bişey yok 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 24 Eylül Yazar Paylaş 24 Eylül Çağlar Bayur yazdı: özel jestleri her firma her zaman yapabilir bunda yasal engel yok, 5-7-9 yıl garanti de vereiblir, 1-3-5 bakım hediye de, lakin parası ödenmeden değişen her tür parçanın,o parça için garanti süresi, toplam garanti süresi bitişi ile sonlanır. parası ödenmiş parça garantisi hükümleri zaten belli , vesile ile ütü de aynı araba da, o saçma ama yapcak bişey yok Bunlar bilabedel yapılan işler değil zaten Çağlar. Müşteri para ödemiyor demek bu servise fatura edilmiyor demek değil. Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Hayirli olsun. Bunun bagaji uzunluk olarak sw focustan kisa midir acaba, bende kugayami gecsem bilemedim. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 24 Eylül Yazar Paylaş 24 Eylül Bagajın uzunluğu fena değilde zemin derinliği az. Arka koltukları öne alınca yeterli derinlik var. 4 tane lastikli jant sığmıyor buna. 225/55/19 lastik. Çapı bi zahmet hesaplayıver. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts