İçeriğe Yönlendir

'20 Kuga St-Line

Mertol Kip

Recommended Posts

Hüseyin Sönmez

Hayırlı olsun. Ford donanım işinde biraz saçmalıyor. Galiba elinde ne varsa öyle bir versiyon çıkarıyor.

Bende Vignale var ama 2020 Titanyumda olan arka kamera yıkama bende yok. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Ford da donanımlar ilginç gerçekten, focus active still in bazılarında yolcu bel destek ayarı yok bende var. Donanım listesinde yazmıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ana donanıma artı eksisi olup ta stokta hazır olanlar uygun rakamlara ithal edilebilir, parti parti, 2009 larda ötv indirimi falan bizde stok bitmişti, arka camları manuel sis farlı nikelaj tamponlu romanya polonya gidemeyen stok bize gelmişti, Focus X... klimasız Golf bile geldi , herhalde rusya pazarına gidemeyen stok, arka cam rezistansız mustang vardı, miami için üretilmiş.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Hüseyin Sönmez yazdı:

Hayırlı olsun. Ford donanım işinde biraz saçmalıyor. Galiba elinde ne varsa öyle bir versiyon çıkarıyor.

Bende Vignale var ama 2020 Titanyumda olan arka kamera yıkama bende yok. 

O iş gerçekten karışık. Ben henüz anlamadım. Benim arabada direksiyon ısıtma koltuk ısıtma za zu var ön cam ısıtma yok mesela. Ön kamera yok (hadi bu yıl ile değişiyormuş), kapıları 4 kapıdan da açıp kapatabiliyorum, 2021 sonrasındakilerde sadece ön kapılardan yapabiliyorsun bunu. Dediğiniz gibi elde ne varsa onu gönderiyorlar sanki :)

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
Mertol Kip yazdı:

Neyle karşılaştıracağız? eğer Opel ile ise (3008 de aynı şey gerçi) yakıtı Grandland ile üç aşağı beş yukarı aynı. İç ortam genişliği Grandland'ten daha iyi, Grandland'in bagajı daha genişti. Kullanım konforu kuga da daha iyi. 

Önceki kasa Kuga ile karşılaştırılabilir bence.

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mustafa Yanar yazdı:

Önceki kasa Kuga ile karşılaştırılabilir bence.

Ben o kasayı atladım. Bundan önceki Kuga'm da aynı kasaydı. Donanım farklıydı sadece. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Mertol Kip
Mertol Kip yazdı:

Sedefli baktım ama bu denk geldi. Bu bildiğin buzdolabı beyazı. 

Buzdolabı beyazı değilmiş bu yaw. Platin beyaz diye bi rşeymiş. Buz beyası Titanium ile yan yana gelince farkettim. Rezillique :selo:

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Arabasının rengini seçemeyende ne biliyim trafikten men edilmeli

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Servet Aydın yazdı:

Arabasının rengini seçemeyende ne biliyim trafikten men edilmeli

Bence de. :)

Beyaz işte yaw ot beyazı kol beyazı. Ben süt beyazı ile kar beyazı biliyom. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Fatih Uzun

Hayırlı olsun Mertol,kazasız belasız,kamera senin için çok küçük bir ayrıntı neler yaptıklarını iyi biliyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Çağlar Bayur yazdı:

yok muymuş

İlk gelenlerde arkada var önde yokmuş. Vardırdık

bb284b38-b421-4564-9505-994149c38c26.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Bu arada çok acayip bir şey yapmış ford. Eğer tek kamera kullanacaksan (sadece arkada olacaksa) kameranın kablosunu BCM e kadar çekmen yeterli. Yok iki kamera kullanacaksan, o zaman araya bir modül koyuyorsun, onu BCM e bağlayıp iki kamerayıda o zımbırtıya bağlıyorsun. Interface i çiftliyor alet, bu düğmeyide ekleyince ön arka çalışıyor. Sanayide röle ile yapıyorlarmış bunu ama ben orjinali neyse aynısı olsun istedim. Modülü, düğmeyi ve kamerayı aldım. Kamera focusların yıkamalı olmayan arka kamerası ile aynı.

asd.png

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bakalım başka eksik ne çıkacak :)

Yorgunluk takip ve otonom sürüş eklenebilir...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Metin Uzunoğlu yazdı:

Yapar. :)

Yaşlandı artık. eklesin bunları da :)

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Metin Uzunoğlu yazdı:

Onlar var zaten

Mehmet Ozyurek yazdı:

Bakalım başka eksik ne çıkacak :)

Elektrikli bagaj var ama düğmeden açılıyor, ayakla açma sensörlerini bulursam onu takacağım + blacklerdeki diz destekli koltuklardan bulursam onları takarım.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mehmet Ozyurek yazdı:

Yaşlandı artık. eklesin bunları da :)

Dinime söven möselman olsa...

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen
Mertol Kip yazdı:

Elektrikli bagaj var ama düğmeden açılıyor, ayakla açma sensörlerini bulursam onu takacağım

Aracta anahtarsiz giriş var miydi? yoksa merakla bekliyorum :)

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Servet Aydın yazdı:

Noolmuş bozulmuş mu 

Ben önümü göremiyorum kamera taktım gibi algıladım.:biggrin:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Fatih Uzun yazdı:

Ben önümü göremiyorum kamera taktım gibi algıladım.:biggrin:

Yahu ben çok sıkıldım buradan Fatih. Her yer yaşlı kokuyor artık. Kazara forum serveri toprağa gömülse petrole döner yani. Daha gençlerin olduğu yere gidecem🍆

• Beğen 1
  • Beğenme 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Servet Aydın yazdı:

Yahu ben çok sıkıldım buradan Fatih. Her yer yaşlı kokuyor artık. Kazara forum serveri toprağa gömülse petrole döner yani. Daha gençlerin olduğu yere gidecem🍆

Gelsene abi su çok güzel :spiteful:

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Servet Aydın yazdı:

Eskiden ne güzel gençler vardı,halı sahada maça gidilir,Halis hocanın okulda etkinlik yapardık,baksana abi Çağlar abiyle Emminin foto en az 10 yıllık,aldatılma var burada:tongue:

• Mutlu 3
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...