Mertol Kip 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Donduk dolastik Kuga ya geri geldik. 2020, arabada hangi opsiyonlar oldugunu anlayamadim, cunku ne tam konfor paketi var ne de tam tekno paket. Onde kamera yok, elektrikli bagaj var ama ayakla acilmiyor, 4 koltuk isitma var, direksiyon isitma var on cam isitma yok, serit ortalamali adaptif var. Ortaya karisik bir sey olmus anlasilan. Cok da şeetmedim acikcasi. Vites gecisleri sert oldugu icin servise goturdum, sanzimani garantiden değiştiryorlar. Garantisi devam ediyor zaten, bi de kampanya varmis, bakimi orada yaptirdigim icin bir sene ek garanti veriyorlar falan filan. Neyse arabayi aldigim gibi lastiklerini degistirdim zira aldigim adam uzerine dis derinligi iyi diye 2015 uretimi lastik takmis. Ankarada Michelin Pilot Sport suv satan bi lastikci buldum (5k/tane. Buradaki michelin bayiisi ayni lastige 7500/tane istedi) 4 tane yeni pabuc aldim kerataya. Bir de periyodik bakim yaptiracagim. Su an serviste zaten, fren hidroligi, balata zart zurt ne varsa degistirecekler. Acik renk araba candir 28 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül Paylaş 20 Eylül yanar döner alevli ortaya karışık paket hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Şanzıman olarak ne var bu alette? Çok erken değil mi değişim için? 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 20 Eylül Yazar Paylaş 20 Eylül 8f35. Bence de erken ama garantiden olduğu sürece arabayı bile değiştirebilirler bence mahsuru yok yani. 1 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Hayırlı olsun Peki teknik olarak sorun neymiş şanzımanda? Bir de bu marka model lastikte ısrarın bi sebebi var mı? 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Hayırlı olsun. Grandland memnun bırakmadı mı acaba Renk bildiğimiz beyaz ama iç açıyor ve jantlar hoş. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Derya 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah. Benim Formentor ile birlikte kasasını en beğendiğim SUV lardan biri. Sedef beyaz candır. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Hayirli olsun, guzel gunlerde saglikla kullanin. Beyaz yakisiyor bu modele 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 20 Eylül Yazar Paylaş 20 Eylül Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun Peki teknik olarak sorun neymiş şanzımanda? Bir de bu marka model lastikte ısrarın bi sebebi var mı? Sani galiba ben yaşlanıyorum. Hiç sormadım bile. Zaten normal kullanımda hissedilen bir şey değildi. Sakin kullanırken ayağını gaza çok basmadığında devir saati periyodik aralıklarla 50-100 devir kadar anlık olarak yükselip düşüyordu. Servis şanzımanı değiştireceğiz dedi, tamam dedim gitti. Ben Conti severim. Ama son iki conti tecrübemden sonra (235/55/19 Eco Contact ve Premium Contact 6 205/55/19) şansımı daha fazla zorlamaya gerek görmedim. Her iki lastikten öncesinde Michelin vardı üzerinde, bu seferde Michelin aldım. Sadece Pilot Primacy mi Pilot Sport mu alsam diye düşündüm, Pilot sport un yolu tutuşu primacy ye göre daha iyi (şahsi subjektif değerlendirmem) olduğunu düşündüğüm için bunu aldım. Primacy daha konforlu bir lastik bu arada. Recep Demirci yazdı: Hayırlı olsun. Grandland memnun bırakmadı mı acaba Renk bildiğimiz beyaz ama iç açıyor ve jantlar hoş. Siyah araba Bodrum da yazın hiç çekilmiyor. Temel neden bu aslında. Serkan Derya yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah. Benim Formentor ile birlikte kasasını en beğendiğim SUV lardan biri. Sedef beyaz candır. Sedefli baktım ama bu denk geldi. Bu bildiğin buzdolabı beyazı. 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Beyaz meyaz ama yanıyor valla. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Hayırlı olsun Mertol. Sağlıklı günlerde güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 20 Eylül Yazar Paylaş 20 Eylül Recep Demirci yazdı: Renk bildiğimiz beyaz ama iç açıyor ve jantlar hoş. Aslında ben bu jantları daha çok seviyorum. Bir önceki Kuga da bunları alıp taktırmıştım. Kafam atarsa gene aynısından alıp takabilirim. Bu arada 15 mayıs 2023 te çekmişim bu fotoğrafı. 15 ay önce mazot 19 liraymış. 3 1 Yorum bağlantısı
Serkan Derya 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Mertol Kip yazdı: Sedefli baktım ama bu denk geldi. Bu bildiğin buzdolabı beyazı. Canınız sağolsun. Güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Mertol Kip yazdı: 8f35 Sert geçişle ilgili yazılım bülteni var. Çaktırma değiştirsinler Abi. Hayırlı olsun, kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Maşallah. porshe gibi duruyor.. Güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Allah hayırlı etsin, kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 20 Eylül Paylaş 20 Eylül (düzenlendi) Hayırlı olsun Mertol Hocam. ST-Line Ford candır, hele ki KUGA ise Benim de lastiğe ihtiyacım var. 235/45/ R19 ölçüleri için Michelin 11.000 dedi adedine, Conti 9.500. Ben de Hankook Ventus S1 Evo3 baktım, 6500 adet. Senin satıcıya sorsak mı? 20 Eylül tarihinde Aydın Sert tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Mertol Kip yazdı: 8f35. Bence de erken ama garantiden olduğu sürece arabayı bile değiştirebilirler bence mahsuru yok yani. Bence mahrusu olur çünkü kullanım boyunca garantili olmayacak. Bazı şeyler bazı şeylere işarettir yani hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts