Adem Yiğit Altınok 18 Eylül Paylaş 18 Eylül Audi A4 aracım bugün çıktı servisten. Kavrama ve volant değişti. Değişimin ardından aracı vitese alınca devir düşüyor gibi oluyor, ciddi titreme ve ileri gitme isteği oluyor. Ayrıca durup kalkarken metal sesi gibi sesler geliyor. Usta, "kavrama alışınca geçer" dedi ama gerçekten geçer mi bu ses ? Deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Adem Yiğit Altınok yazdı: Usta, "kavrama alışınca geçer" dedi demek bütün sıfır audiler gacır gucur sallanarak vites değiştiriyordu? diye sorun ustaya? Yorum bağlantısı
Adem Yiğit Altınok 19 Eylül Yazar Paylaş 19 Eylül Selim Bilgin yazdı: Kaç km kullandınız? 40 km ye yaklaştı bugün devir düşme kısmı geçti ama durunca titreme ve ufak takırtılar devam ediyor. İlk deneyimime göre biraz daha stabil hale geldi. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Adem Yiğit Altınok yazdı: 40 km ye yaklaştı bugün devir düşme kısmı geçti ama durunca titreme ve ufak takırtılar devam ediyor. İlk deneyimime göre biraz daha stabil hale geldi. Bir öğrenme aşaması mutlaka olacaktır. Müsait yol ve zamanda farklı hızlarda kullamaya çalışırdım biraz ben olsam. Hızlan, yavaşla, dur kalk, N'ye al, geri D'ye al tekrar yürü gibi. Acaba bilgisayarla adaptasyonu düzgün yapmadılar mı? Yorum bağlantısı
Adem Yiğit Altınok 19 Eylül Yazar Paylaş 19 Eylül Selim Bilgin yazdı: Bir öğrenme aşaması mutlaka olacaktır. Müsait yol ve zamanda farklı hızlarda kullamaya çalışırdım biraz ben olsam. Hızlan, yavaşla, dur kalk, N'ye al, geri D'ye al tekrar yürü gibi. Acaba bilgisayarla adaptasyonu düzgün yapmadılar mı? Adaptasyonu yapılmış. Bu sıkıntılar devam ederse haftaya tekrar adaptasyona gidecek araç. Dediğiniz gibi arabayı alıştırmaya başladım şehir içinde dur kalk yaptıkça hissedilir bir şekilde titremeler ve sesler azaldı. Sanırım biraz zaman vermek gerekmiş arabaya. Zaman geçtikce ilgilenen arkadaşlar için süreci ve deneyimlerimi paylaşıcam burada. Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Selim Bilgin yazdı: Bir öğrenme aşaması mutlaka olacaktır. Müsait yol ve zamanda farklı hızlarda kullanmaya çalışırdım biraz ben olsam. Hızlan, yavaşla, dur kalk, N'ye al, geri D'ye al tekrar yürü gibi. Acaba bilgisayarla adaptasyonu düzgün yapmadılar mı? Çağlar Bayur yazdı: demek bütün sıfır audiler gacır gucur sallanarak vites değiştiriyordu? diye sorun ustaya? Sıfır olduğunda fabrikada öğretip öyle bayiye gönderiyorlar sanırım arabaları.. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Çağlar Bayur yazdı: demek bütün sıfır audiler gacır gucur sallanarak vites değiştiriyordu? diye sorun ustaya? Cem Işık yazdı: Sıfır olduğunda fabrikada öğretip öyle bayiye gönderiyorlar sanırım arabaları.. Ustanın teknik direktifi %100 uygulayıp tork değerlerini, ara toleransları vs. hesaplayarak şanzımanı topladığını hiç sanmıyorum. Sanayi tezgahında ağızda sigara toplanan şanzımanla Ingolstadt'ta bantta toplanan şanzıman arasında mutlaka fark olur. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Selim Bilgin yazdı: Ustanın teknik direktifi %100 uygulayıp tork değerlerini, ara toleransları vs. hesaplayarak şanzımanı topladığını hiç sanmıyorum. Sanayi tezgahında ağızda sigara toplanan şanzımanla Ingolstadt'ta bantta toplanan şanzıman arasında mutlaka fark olur. işte ondan dır maslakta 2998 tükkanda beni sevmezler, toplamda 3000 tükkan var 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts