Önder Özcan 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Köksal Bey hayırlı uğurlu olsun inşallah. Güzel günlerde güle güle kullanın. İlerleyen günlerde yorumlarınızı bekliyoruz, iç fotoğraflarıyla beraber. Saygılar sunarım. 1 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Hayırlı olsun Köksal Önder Özcan yazdı: Köksal Bey hayırlı uğurlu olsun inşallah. Güzel günlerde güle güle kullanın. İlerleyen günlerde yorumlarınızı bekliyoruz, iç fotoğraflarıyla beraber. Saygılar sunarım. Bu abi sana telgraf çekmiş galiba. 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Hayırlı olsun bro, plaka ne öyle çin malı buji markası gibi 1 2 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde güle güle kullanın inşallah. Keşke içinden de bir kaç foto görseydik :-) 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Eylül Yazar Paylaş 17 Eylül İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun Köksal bey, güzel günlerde kullanılsın Çok teşekkürler İsa beyciğim Önder Özcan yazdı: Köksal Bey hayırlı uğurlu olsun inşallah. Güzel günlerde güle güle kullanın. İlerleyen günlerde yorumlarınızı bekliyoruz, iç fotoğraflarıyla beraber. Saygılar sunarım. Bey , mey ayıp olmuyor mu abi? Bi kusurumu mu gördün? Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun Köksal Bu abi sana telgraf çekmiş galiba. Sağol Emin, bi mesaj veriyor galiba, vagonu görünce Mert Yeldan yazdı: Hayırlı olsun bro, plaka ne öyle çin malı buji markası gibi 06 dan çevirdim, 34 e binmeyeli uzun zaman olmuştu iyi denk geldi sevdim ben 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Plaka ilginç olmuş. Hayırlı olsun. Güzel şık bir araç. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Hayırlı olsun Köksal hocam güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Kazasız belasız,ağız tadıyla güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Allah hayırlı etsin, kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Komşumda bunun hyundai olanı var, kullanışlı araba açılır tavan raylarına vs bir bakım yaptır. sonra sıkıntı yaşama. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 17 Eylül Paylaş 17 Eylül 🧿 Hayırlı olsun Köksal iyi günlerde kullanın, 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Eylül Yazar Paylaş 17 Eylül Recep Demirci yazdı: Plaka ilginç olmuş. Hayırlı olsun. Güzel şık bir araç. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun Köksal hocam güle güle kullanın. Gökhan Aksu yazdı: Kazasız belasız,ağız tadıyla güzel günlerde kullanın. Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Komşumda bunun hyundai olanı var, kullanışlı araba açılır tavan raylarına vs bir bakım yaptır. sonra sıkıntı yaşama. Cümleten çok teşekkür ederim. Metin abi bakım işi bende Servet Aydın yazdı: Selam satlık mı? Elinde ilgimi çeken bişey var mı abi? Adnan Çakır yazdı: 🧿 Hayırlı olsun Köksal iyi günlerde kullanın, Sağol Adnan abi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Hayırlı olsun. 760’a 2012 manueli vardı onu alaydın geçen sene 900’dü hem de. Büyük kar yapardın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 17 Eylül Paylaş 17 Eylül hayırlı olsun abi yakıtı biraz yüksek ama çok beğendiğim bir araba 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Hayırlı olsun Köksal. İlk çıktığında çok beğenmiştim. Hala da beğenirim. Test sürüşü yapmıştım. Takasta benim focusa yarı parasını teklif ettikleri için arkama bakmadan bayiden çıkmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Kanka güzel günlerde kullan. Hayırlı olsun. Güzel araba aldın. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Eylül Yazar Paylaş 17 Eylül İnan Çınar yazdı: Güle güle kullan Köksal. Teşekkürler İnan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun. 760’a 2012 manueli vardı onu alaydın geçen sene 900’dü hem de. Büyük kar yapardın Manuel ne demek Mehmet Cihat yazdı: hayırlı olsun abi yakıtı biraz yüksek ama çok beğendiğim bir araba Sağlamlık ilk seçenekti Mehmetim Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. Sağol Osman abi Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun Köksal. İlk çıktığında çok beğenmiştim. Hala da beğenirim. Test sürüşü yapmıştım. Takasta benim focusa yarı parasını teklif ettikleri için arkama bakmadan bayiden çıkmıştım. Sağol abim, 2013 de enişteye sıfır aldırmıştım hâlâ severek kullanıyor(birlikte gidip aldık) Fırat Önal yazdı: Kanka güzel günlerde kullan. Hayırlı olsun. Güzel araba aldın. Mersi kankacım 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Sizde daha önce de yok mu idi cee'd sw? Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Eylül Yazar Paylaş 17 Eylül Serdar Göktaş yazdı: Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Sizde daha önce de yok mu idi cee'd sw? Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa? Teşekkürler, benim ilk ceed aracım. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Cee'd club üyeliğin de vardır şimdi Senin arka cama sticker da tamamdır Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Köksal Yılmaz yazdı: Teşekkürler, benim ilk ceed aracım. Kia götürür mü koreye Yorum bağlantısı
Recommended Posts