Köksal Yılmaz 11 Ekim Yazar Paylaş 11 Ekim Merak eden ve tekrar görmek isteyenler için ensesi kalın bi kapı döşemesi bırakayım 10 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim Paylaş 11 Ekim tam ses sistemlik, buraya konacak kaslı bir hoparlör den iyi bas alınır 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Köksal Yılmaz yazdı: Merak eden ve tekrar görmek isteyenler için ensesi kalın bi kapı döşemesi bırakayım Bi tutamak ekleyip devam edilebilir Adamlar izolatörü civatayla tutturmuşlar helal olsun Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Oraya transformerı gizlemişler, birazdan ayaklanacak. 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Ekim Yazar Paylaş 11 Ekim Çağlar Bayur yazdı: tam ses sistemlik, buraya konacak kaslı bir hoparlör den iyi bas alınır Listeye ekleyeyim abi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Köksal Yılmaz yazdı: Listeye ekleyeyim abi Koca bagaj var ya 1 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Ekim Yazar Paylaş 11 Ekim Tamer Topaç yazdı: Koca bagaj var ya Bizdeki baslar ve kabinler biraz farklı 4 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Köksal Yılmaz yazdı: Bizdeki baslar ve kabinler biraz farklı Oldu mu şimdi. Oysa ki dost bilmiştim seni. Konum pıleysss 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Ekim Yazar Paylaş 28 Ekim (düzenlendi) Bugün arkadaşla fren hidroliği değişimi yaptık, 700 ml hidrolik yetti biraz bol kullandığımız halde, lastikleri sökmüşken tork anahtarı ile ayarlı şekilde taktık, başka bir arkadaşımın hediyesi araç kamerasını monte ettik, arka plaka ampullerini yeniledik(bagajı içerden söküp ulaşmak gerekiyor aşırı uğraştırıcı, sürüyle klips vida yalıtım vs varmış) . Kapı altı trimin altında bile yalıtım var bagajı siz düşünün. Frenler daha hisli güzel oldu. İlk kez 5.1 kullanıyorum bakalım 4 den sonra çok fark hissedecek miyim 28 Ekim tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 12 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Kasım Yazar Paylaş 9 Kasım Muayenemiz motor no okunamıyor ve cam filmi kusurları ile yenilendi sonrasında bir takım denemeler 10 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Köksal Yılmaz yazdı: Bugün arkadaşla fren hidroliği değişimi yaptık, 700 ml hidrolik yetti biraz bol kullandığımız halde, lastikleri sökmüşken tork anahtarı ile ayarlı şekilde taktık, başka bir arkadaşımın hediyesi araç kamerasını monte ettik, arka plaka ampullerini yeniledik(bagajı içerden söküp ulaşmak gerekiyor aşırı uğraştırıcı, sürüyle klips vida yalıtım vs varmış) . Kapı altı trimin altında bile yalıtım var bagajı siz düşünün. Frenler daha hisli güzel oldu. İlk kez 5.1 kullanıyorum bakalım 4 den sonra çok fark hissedecek miyim Ne anlar Koreli. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 17:03 Yazar Paylaş Pazartesi 17:03 (düzenlendi) Ufak eksiklerden birini 2.el sitesinden (sarı olmayan) temin ettim. Ledlerle ilgili de (yokuş yukarı) bikaç foto ekleyeyim https://youtu.be/u_S3gy0LVAo?si=YIj5vhF_4fxsI6Qa Pazartesi 17:08 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Pazartesi 17:26 Paylaş Pazartesi 17:26 İlkay Başaran yazdı: Tinder mi Premium zaar eşleştigine göre :P 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Pazartesi 17:35 Paylaş Pazartesi 17:35 İlkay Başaran yazdı: Ya dayak mı yedireceksin bize? Gülmemem lazım, gülmemem lazım, gülmemem lazım. Saçlar 10 numara. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 17:56 Paylaş Pazartesi 17:56 Mustafa Tüfekçi yazdı: Premium zaar eşleştigine göre :P Kısa süreli eğlence. Yorum bağlantısı
Recommended Posts