Çağlar Bayur 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Acayip kaşınıyorum bu ara. Kendimi tutamayıp panelvan bir minibüs alacak gibi hissediyorum 350 ye biter 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Çağlar Bayur yazdı: yataklı Yatağı sardım, olmaz 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: uyuduk. Can alıcı nokta burası Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Ekim Yazar Paylaş 6 Ekim Adnan Çakır yazdı: Arka camda" ceedclub Türkiye" yazmıyor 🤔 Neden yazsın ki abi? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Ekim Yazar Paylaş 6 Ekim Çağlar Bayur yazdı: zindan mode on İki numara abi. Bir ile iki arasında kaldım, usta bunu tavsiye etti. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 6 Ekim Paylaş 6 Ekim Köksal Yılmaz yazdı: Neden yazsın ki abi? Gördüğüm bütün cee'd,lerde sticker var 💯 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Ekim Yazar Paylaş 6 Ekim Adnan Çakır yazdı: Gördüğüm bütün cee'd,lerde sticker var 💯 Sticker pek sevmiyorum abi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 6 Ekim Paylaş 6 Ekim Vay konuyu yeni gördüm. Hayırlı olsun güzel araba filmler güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Hiç SW gibi durmuyor, sanki uzun hatchback gibi, sevdim bunu da 😊 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Ekim Yazar Paylaş 7 Ekim Bilgi olarak bulunsun, bagaj sabitleme çapraz olarak da kullanılabiliyor. 8 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Tamer Topaç yazdı: Allah’ tan sw leri sevmedi de. Bunu da isterdi. Emmi mi? Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 8 Ekim Paylaş 8 Ekim kia candır ama kıymeti bilinmiyor ama gerekte yok uygun fiyata kaliteli araçlar alınıyor bu bagaj sistemi vw de olsa tüm dünya duyardı Yorum bağlantısı
Harun Özden 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Köksal Yılmaz yazdı: Bilgi olarak bulunsun, bagaj sabitleme çapraz olarak da kullanılabiliyor. Güzel sistem, benzeri passat sw de mevcut. Tek sıkıntısı bagaj havuzu kullanılamıyor. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Ekim Paylaş 8 Ekim İlkay Başaran yazdı: Emmi mi? Yok. Sessiz konuşuyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts