İlkay Başaran 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Önder Özcan yazdı: Kıtalararası operasyon hizmeti var di mi, Ayvalık tarafına falan? Yok öyle birşey, yalan. Bekçinin telefi iyi olmadı ama 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Eylül Paylaş 26 Eylül İlkay Başaran yazdı: Yok öyle birşey, yalan. Bekçinin telefi iyi olmadı ama Gecenin köründe kimin aklına gelir kıllı şortlu bekar biri tesis kapısına dayanmış Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Servet Aydın yazdı: Gecenin köründe kimin aklına gelir kıllı şortlu bekar biri tesis kapısına dayanmış Uykusu ağırdır normalde. Nasıl bi dikildiysen artık tesisin kapıya 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül Paylaş 26 Eylül sabah neyse de gece şort ne alaka? kimyon reis görmesin Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Eylül Yazar Paylaş 26 Eylül Kaputu açınca göz kırptı ben de hakkını verdim, araç dışında biyere koydum ama hatırlamıyorum. Bagaj sabitleyicinin parça kodu da kayıtlarda bulunsun. Son olarak bir takım bakım malzemesi temini ile günü kapattık. 9 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Eylül Yazar Paylaş 29 Eylül (düzenlendi) Bugün arkadaşın garajda yağ ve filtreleri değiştik, çift kova yöntemi sonrası hızlı cila uyguladık. Tapa contası filtreden çıktı daha önce görmemiştim. Bakımda tork anahtarı kullanmayan da ne bileyim Sonraki bölüm için hediyesini yollayan @Fırat Önalcığıma da teşekkür ederim. 29 Eylül tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 9 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Eylül Paylaş 29 Eylül Köksal hocam sezonu açmışsın hayırlı olsun. Müsait bir günunde bizim aracın fren ve direksiyon hidroligini degiselim mi? Gazoz ismarlarim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Eylül Yazar Paylaş 29 Eylül Mehmet Yeter yazdı: Köksal hocam sezonu açmışsın hayırlı olsun. Müsait bir günunde bizim aracın fren ve direksiyon hidroligini degiselim mi? Gazoz ismarlarim. Mekan var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Eylül Paylaş 29 Eylül Köksal Yılmaz yazdı: Mekan var mı? Sizin ki gibi sakin bir yer değil. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Eylül Yazar Paylaş 29 Eylül Mehmet Yeter yazdı: Sizin ki gibi sakin bir yer değil. Müsait bi zaman denk getirebilirsem haber ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Eylül Paylaş 29 Eylül Köksal Yılmaz yazdı: Müsait bi zaman denk getirebilirsem haber ederim. Teşekkür ettim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Eylül Paylaş 29 Eylül Köksal Yılmaz yazdı: Müsait bi zaman denk getirebilirsem haber ederim. Mösyö haftaya istanbuldayım. Bu sarf malzemeler ve işçilik ne tutar. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Eylül Paylaş 29 Eylül İlkay Başaran yazdı: Mösyö haftaya istanbuldayım. Bu sarf malzemeler ve işçilik ne tutar. Oo süper. Bende sedici için niyetliyim. Köksal malzemelerin ve işlemin rakamını çıkar ödemeyi yapalım elinde hazır olsunlar İlkay gelinceye kadar 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Eylül Paylaş 29 Eylül Servet Aydın yazdı: Oo süper. Bende sedici için niyetliyim. Köksal malzemelerin ve işlemin rakamını çıkar ödemeyi yapalım elinde hazır olsunlar İlkay gelinceye kadar Arabalar hazırlanırkene birer sprey krema öhö latte içer miyik? Açık latte, kendi tükanımızdan 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Eylül Paylaş 29 Eylül (düzenlendi) Köksal hocam ayagim uğurlu geldi. Müşteri arttı hafta sonu bir etkinlik şart oldu gibi. Ama servet abiden 5 katı alınmasını talep ediyorum. 29 Eylül tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül Paylaş 29 Eylül Servet Aydın yazdı: Oo süper. Bende sedici için niyetliyim. Köksal malzemelerin ve işlemin rakamını çıkar ödemeyi yapalım elinde hazır olsunlar İlkay gelinceye kadar yalnız kaybolursun geleyim ben de focus S le Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Eylül Paylaş 29 Eylül O zaman Köksal Garage hayırlı olsun Santa nın bakımı geldi. Elalem mi yesin 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Eylül Paylaş 29 Eylül Çağlar Bayur yazdı: yalnız kaybolursun geleyim ben de focus S le Geçerken beni de alırsınız. Araba çalışmasın. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Eylül Paylaş 29 Eylül Bakımı yeni yaptırdım, bir daha ki sefere evi biliyorsun 😎 2 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Eylül Paylaş 29 Eylül Çağlar Bayur yazdı: yalnız kaybolursun geleyim ben de focus S le O “S” i bozalım. Yok ezip geçeyim en iyisi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Eylül Yazar Paylaş 29 Eylül Servet Aydın yazdı: Oo süper. Bende sedici için niyetliyim. Köksal malzemelerin ve işlemin rakamını çıkar ödemeyi yapalım elinde hazır olsunlar İlkay gelinceye kadar Senin olduğun yerde euro konuşur abi, yarın ekranımı açayım kura göre yazarım listeyi. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Eylül Paylaş 29 Eylül Köksal Yılmaz yazdı: Senin olduğun yerde euro konuşur abi, yarın ekranımı açayım kura göre yazarım listeyi. Buharlı traktörlere de bakıyor musunuz? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Eylül Paylaş 29 Eylül Köksal Yılmaz yazdı: Senin olduğun yerde euro konuşur abi, yarın ekranımı açayım kura göre yazarım listeyi. İyi malzeme listesi çıkar. Pasatı da getiririm. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Eylül Yazar Paylaş 29 Eylül İlkay Başaran yazdı: Buharlı traktörlere de bakıyor musunuz? Ödemesi sikke ile mi? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts