Tamer Topaç 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Metin Uzunoğlu yazdı: Alman tasarımcılarla çalışmaya başladıktan sonra bu hale geldiler.... Konu arabaydı değil mi ? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Tamer Topaç yazdı: Konu arabaydı değil mi ? Audinin eski tasarımcılarını hyundai transfer etti. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Metin Uzunoğlu yazdı: Audinin eski tasarımcılarını hyundai transfer etti. Regal raptor isimli motosiklet üreticisi de harley davidsonun tasarımcılarını transfer etmişti. Baya da iyi tasarımlı motorlar sürdüler piyasaya fakat tasarımdan ibaret. Mekanik berbat. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Eylül Paylaş 25 Eylül İlkay Başaran yazdı: Regal raptor isimli motosiklet üreticisi de harley davidsonun tasarımcılarını transfer etmişti. Baya da iyi tasarımlı motorlar sürdüler piyasaya fakat tasarımdan ibaret. Mekanik berbat. Neydi bu insanları bu kadar umutsuzluğa düşüren? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Önder Özcan yazdı: Neydi bu insanları bu kadar umutsuzluğa düşüren? Taylanda yakın olması bence. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Eylül Paylaş 25 Eylül (düzenlendi) Metin Uzunoğlu yazdı: Audinin eski tasarımcılarını hyundai transfer etti. Hocam, BMW' nin ''M'' departman başkanını transfer ettiler. ''N'' departmanı kurdular. BMW' nin ''M'', Hyundai' nin ''N'' i oldu. Çok başarılılar ve yalnızca otomotivde değil, ağır sanayi, savunma sanayi, telekomünikasyon, kimya, kültür sanat vs vs bir çok sektörde bir marka halindeler. Diğeri de, halkın saçı başıyla uğraşsın. 25 Eylül tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Tamer Topaç yazdı: Çok başarılılar Bi gülme geldi bana 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Eylül Paylaş 25 Eylül (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: Bi gülme geldi bana O emojiyi neden koydun ki Abi. Mesela ben ağzımla gülmedim. Ama gerçekten de çok çirkin. Kırmızı çizgilerimiz 25 Eylül tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 2 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Babasına ağlamayanları dövdürmüştü dimi bu kim yong. Şirin kurabiye Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Eylül Paylaş 25 Eylül İlkay Başaran yazdı: Babasına ağlamayanları dövdürmüştü dimi bu kim yong. Şirin kurabiye Canı sıkılınca adam asmaca oynuyormuş. Ben onların yalancısıyım 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Tamer Topaç yazdı: Canı sıkılınca adam asmaca oynuyormuş. Ben onların yalancısıyım Adamları asıp kadın popülasyonunu yüksek tutuyor. Akıllıca 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Eylül Paylaş 25 Eylül İlkay Başaran yazdı: Adamları asıp kadın popülasyonunu yüksek tutuyor. Akıllıca Kötü düşünme, dünyaya genetik miras bırakmak istiyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Alkışlamayanları da dövdürüyor. 14 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Eylül Paylaş 25 Eylül (düzenlendi) Bence bunu doğum günü hediyesi olarak ilgili konuya koymak lazım. Dur bir daha güleyim 25 Eylül tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül Paylaş 25 Eylül İlkay Başaran yazdı: korede gagıl bi açılsa ilk bunu bulurlar 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Çağlar Bayur yazdı: korede gagıl bi açılsa ilk bunu bulurlar VPN yemiyor muymuş 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Tamer Topaç yazdı: VPN yemiyor muymuş kimyon reisin odasından geçiyor fiber kaplo 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Çağlar Bayur yazdı: kimyon reisin odasından geçiyor fiber kaplo Kaplo ile adamın parmağını sıkıştırır koparır 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Kim abime listeyi verdim. Devam edin cicişler 2 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Çağlar Bayur yazdı: korede gagıl bi açılsa ilk bunu bulurlar Kıtalararası operasyon hizmeti var di mi, Ayvalık tarafına falan? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Önder Özcan yazdı: Kıtalararası operasyon hizmeti var di mi, Ayvalık tarafına falan? 🍆 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts