Köksal Yılmaz 19 Eylül Yazar Paylaş 19 Eylül İlkay Başaran yazdı: Kaç para ülen bi termosifon O konu bu konu değil , sen konuları karıştırdın. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: su satışları başladımı olmaz böyle yarım yırtık kapak ile falan bu kapakların tam olanlarından satan yerler vardır mutlaka. birde üzerine etiket yapan makine aldın mı tamamdır bu iş yeni işin hayırlı olsun. bir kaç müşteri motoru bozana kadar voleyi vurdun vurdun. ondan sonra satış yapamazsın. Yakacıktan kendime alıyorum abi, satıcı değil içiciyiz 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Köksal Yılmaz yazdı: O konu bu konu değil , sen konuları karıştırdın. Yakacıktan kendime alıyorum abi, satıcı değil içiciyiz yav he he hep öyle başlıyor diyorlar önce kendisi için sonra araç büyük olunca eş dost sonra bir bakmışsın sucu diye hoparlör takmışsın araca Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Köksal Yılmaz yazdı: Bagajdaki aparatın kayışı da varmış, kurcaladıkça öğreniyorum koreli yapmış 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Köksal, arka koltuk yatınca tam düz oluyor mu arkası? Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 19 Eylül Paylaş 19 Eylül hayırlı olsun benim kocaoğlana abi gelmiş... emsallerine göre 1 lt fazla yakması dışında artısı çok olan bir araç... c sınıfı ancak d sınıfına yakın konfor sunar... vazgeçmek zordur... Servet Aydın yazdı: Köksal, arka koltuk yatınca tam düz oluyor mu arkası? evet 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Eylül Yazar Paylaş 19 Eylül Servet Aydın yazdı: Köksal, arka koltuk yatınca tam düz oluyor mu arkası? Abi henüz denemedim, haftasonu detaylı bakayım Ahmet Çankaya yazdı: hayırlı olsun benim kocaoğlana abi gelmiş... emsallerine göre 1 lt fazla yakması dışında artısı çok olan bir araç... c sınıfı ancak d sınıfına yakın konfor sunar... vazgeçmek zordur... evet Çok teşekkürler Ahmet abi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Servet Aydın yazdı: Köksal, arka koltuk yatınca tam düz oluyor mu arkası? https://www.kceed.com/folding_the_rear_seat-23.html 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Tamer Topaç yazdı: https://www.kceed.com/folding_the_rear_seat-23.html önce arka koltukların alt tarafını yukarıya doğru kaldırıp, sonra sırt ksmını yatırınca düz oluyor... fotoğrafta alt kısım kaldırılmamış... 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Ahmet Çankaya yazdı: önce arka koltukların alt tarafını yukarıya doğru kaldırıp, sonra sırt ksmını yatırınca düz oluyor... fotoğrafta alt kısım kaldırılmamış... Kaldırılmış gibi sanki 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Koyduğum linkte detaylı anlatım var. Fotoğrafta koltuk başlıkları çıkarılmamış. Başlıklar çıkarılınca, 'Evet düz zemin' oluyor. 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 19 Eylül Paylaş 19 Eylül sıralamayı yaparken koltuk başlarının çıkarılmasını unutmuşum 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Çağlar Bayur yazdı: koreli yapmış Boşuna sevmiyoruz 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Eylül Yazar Paylaş 21 Eylül Viraj aydınlatmalarının ikisi de patlaktı, acaba varlığını mı bilmiyorlardı diye de düşünmedim değil. 9 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Eylül Yazar Paylaş 22 Eylül Bugün biraz arka tarafla ilgilendim. Arkada bolca irili ufaklı saklama alanı var. Bu arada @Servet Aydınabi düzmüş 10 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Eylül Paylaş 22 Eylül bagaj çok fonksiyonel tam tesisatlık gizli sub gömülür ki buna 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Bagaj çok kullanışlıymış gerçekten de; o plastik gözlerin aynısı captivamda da vardı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Servet Aydın yazdı: Tam kamp arabası. Satlık sedici 700bin Rakam ne kadar? 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Köksal Yılmaz yazdı: biraz arka tarafla ilgilendim Sonra diyorlar ki bu Kore sevdası nereden geldi. Adamlar iyi hem her konuda 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Eylül Paylaş 23 Eylül İlkay Başaran yazdı: Rakam ne kadar? Gece dolunay Kamera kayıtları, Santaj, Bence sorma çok karışık. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Eylül Paylaş 23 Eylül İlkay Başaran yazdı: Rakam ne kadar? Sen o olsun istiyorsun Tamer Topaç yazdı: Gece dolunay Kamera kayıtları, Santaj, Bence sorma çok karışık. Ful paket çok pare 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Tamer Topaç yazdı: Sonra diyorlar ki bu Kore sevdası nereden geldi. Adamlar iyi hem her konuda Alman tasarımcılarla çalışmaya başladıktan sonra bu hale geldiler.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts