Köksal Yılmaz 17 Eylül Paylaş 17 Eylül (düzenlendi) Selamlar abiler dostlar, Polo ile geçiş sürecini tamamladıktan sonra yeni yol arkadaşımı takdim edeyim. 2015 concept plus sw 1.6 crdi 128 bg 6 ileri tam otomatik 145k kmde. Şimdilik pek fotosu yok koşturmaktan, ilerleyen zamanda daha detaylı eklerim. Hepinizi MuCuK 17 Eylül tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 31 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Eylül Paylaş 17 Eylül No frost mu? En yakışıklı buzdolabı bence. Hayırlı olsun. Güzel araba 2 3 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Hayırlı. olsun Kazasız belasız kullan. Kutlama tatlısı için adresi biliyorsun. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Bir gün herkes Handeyci olacak demiştim. Yok yakışıklı. Kazasız belasız kullan. 2 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 17 Eylül Paylaş 17 Eylül hayırlı olsun SW^ler ayrı bir tad,güle güle kullanın..(sigorta,kasko ne kadar tuttu?) 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Eylül Yazar Paylaş 17 Eylül İlkay Başaran yazdı: No frost mu? En yakışıklı buzdolabı bence. Hayırlı olsun. Güzel araba Heralde, tam otomatik buz çözmelisinden Tamer Topaç yazdı: Bir gün herkes Handeyci olacak demiştim. Yok yakışıklı. Kazasız belasız kullan. Eski koreciyiz Erdem Bozkurt yazdı: hayırlı olsun SW^ler ayrı bir tad,güle güle kullanın..(sigorta,kasko ne kadar tuttu?) @Mehmet Ozyurek bugün yarın icrayı başlatır heralde henüz netleşmedi 6 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Köksal hayırlı olsun kaça mal ettin. Bı tane i30 sw vardı bunu görünce aklıma geldi kaç zamandır ilanda arkadas satamadi . Sana yapardık onu bak aslında :∆ 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Eylül Yazar Paylaş 17 Eylül Mustafa Tüfekçi yazdı: Köksal hayırlı olsun kaça mal ettin. Bı tane i30 sw vardı bunu görünce aklıma geldi kaç zamandır ilanda arkadas satamadi . Sana yapardık onu bak aslında :∆ i30 da baktım ama ilanlarda ilgimi çeken olmadı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül Paylaş 17 Eylül töbe dün bunlara baktıım da ne güzel şey dedim, plaka da efsane, şanzımanın istanbul içi kullanım hissini beklerim nasılmış neymiş virajda iyiymiymiş bi tur atalım falan güzelmiş ben beğendim ön tampon pro yapılır mıyımış 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Cok yakin bir arkadasim kullaniyor; ayni kasa olmasi lazim hatta ayni renk, mis gibi. Guzel gunlerde, saglikla kullanin 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Hayırlı olsun kaç paraya aldın arabayı merak ettim. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Tekeri düz bassın. Cezasız, kazasız, belasız arızasız kaymak gibi kayar İnşallah. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Çok güzel yol arabası, arka camlara koyu film güzel olur. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Hayırlı olsun KXL Kazasız belasız inşallah. Direksiyonu görelim, çok fazla tuş olduğu kalmış aklımda , detay bekliyoruz.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Ne güzel fındık taşınır bununla Güle güle kullan Köksal Fındık ayırdın bana değil mi ? Erdem Bozkurt yazdı: hayırlı olsun SW^ler ayrı bir tad,güle güle kullanın..(sigorta,kasko ne kadar tuttu?) Trafik 5900 kasko 13900 Biz de artık marketler gibi etiketliyoruz :P 1 1 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Hayırlı olsun bro Plaka güzelmiş - Öpüjem gel... - MuCuK - MuCuK 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Hayırlı olsun, Allah kaza bela ceza vermesin... Bende inşallah düşünüyorum artık bir sw... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Eylül Yazar Paylaş 17 Eylül Mustafa Tüfekçi yazdı: Köksal hayırlı olsun kaça mal ettin. Bı tane i30 sw vardı bunu görünce aklıma geldi kaç zamandır ilanda arkadas satamadi . Sana yapardık onu bak aslında :∆ Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun kaç paraya aldın arabayı merak ettim. 780 bine geldi. Çağlar Bayur yazdı: töbe dün bunlara baktıım da ne güzel şey dedim, plaka da efsane, şanzımanın istanbul içi kullanım hissini beklerim nasılmış neymiş virajda iyiymiymiş bi tur atalım falan güzelmiş ben beğendim ön tampon pro yapılır mıyımış Abi dsg nin hızı güzel de 2-1 arası geçişi (3-4km de halen 2 de zorluyordu) hoşuma gitmemişti (uzun süre binsem yazılım yaptırırdım), bu önceden de kullandığım tam otomatik şanzıman oldukça konforlu. Evren Erakçora yazdı: Çok güzel yol arabası, arka camlara koyu film güzel olur. Niyetim var abi, hem güneş hem görüntü hem mahremiyet Mehmet Ozyurek yazdı: Ne güzel fındık taşınır bununla Güle güle kullan Köksal Fındık ayırdın bana değil mi ? Trafik 5900 kasko 13900 Biz de artık marketler gibi etiketliyoruz :P Fındık için kangoo var ya Abi fındıkta yoktum bu yıl, anca çerezlik çıkarsa Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullan Gardaşım, bende bunlara baktım baya ama 7 kişiliğe dönüyorum yavaştan. beyaz candır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Eylül Paylaş 17 Eylül hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Eylül Yazar Paylaş 17 Eylül (düzenlendi) Cem Işık yazdı: Hayırlı olsun KXL Kazasız belasız inşallah. Direksiyonu görelim, çok fazla tuş olduğu kalmış aklımda , detay bekliyoruz.. Detaylar yakında abi inşallah Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullan Gardaşım, bende bunlara baktım baya ama 7 kişiliğe dönüyorum yavaştan. beyaz candır 7 nin tadını aldın mı bırakamazsın, hayırlısı herşeyin gardaşım Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin inşallah Sağol Mehmet abim Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun. Sw candır. Doğum günün kutlu olsun abim Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun, Allah kaza bela ceza vermesin... Bende inşallah düşünüyorum artık bir sw... Çok teşekkürler, en iyilerinden nasip olsun inşallah 17 Eylül tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Hayırlı olsun Köksal bey, güzel günlerde kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts