Önder Özcan 24 Aralık 2024 Paylaş 24 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Konuşma yok yazmış adam Bana yazıyor yani. Dm den de bana yürüyor. Yürümek ne kelime koşuyor. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Aralık 2024 Paylaş 24 Aralık 2024 Önder Özcan yazdı: Dm den de bana yürüyor. Yürümek ne kelime koşuyor. Onun işi bu Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Şubat Yazar Paylaş 9 Şubat Viraj ampullerine ufak bir güncelleme yaptım 10 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Mart Yazar Paylaş 1 Mart Bagajın fonksiyonelliğini azaltsa da bakım kolaylığı nedeniyle havuzlu paspasa geçiş yaptım 11 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Mart Paylaş 1 Mart Harika olmuş. Benzer üründen almak isteyenler için marka nedir aceba? Yatırım tavsiyesi midir, biz de alıp bagaja yatıralım mı? 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Mart Yazar Paylaş 2 Mart Servet Aydın yazdı: Eee napalım bu bilgi sonrasında Yemeğe giderken öyle demiyordun 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Mart Yazar Paylaş 2 Mart Adnan Çakır yazdı: Koku var mı koku 🥴 Koku yok abi, ürün güzel. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart Paylaş 2 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Koku yok abi, ürün güzel. tahmini ne zaman gelir stoğa Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart İki tarz ürün var. Biri kalın çöp poşetinin daha da kalını kokan plastik havuz. Diğeri de kauçuğa benzer yapıda havuz. Fotodan çöp poşeti olan gibi duruyor ama koku yoksa olmaya da bilir. Az ışıktan öyle görülüyordur belki. Ben onu geri verip başka almıştım. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Mart Yazar Paylaş 2 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: İki tarz ürün var. Biri kalın çöp poşetinin daha da kalını kokan plastik havuz. Diğeri de kauçuğa benzer yapıda havuz. Fotodan çöp poşeti olan gibi duruyor ama koku yoksa olmaya da bilir. Az ışıktan öyle görülüyordur belki. Ben onu geri verip başka almıştım. Sitesinde daha detaylı bilgiler var, fikir verebilir https://www.rizline.com/rizline-bagaj-havuz Yorum bağlantısı
Recommended Posts