Mehmet Kazancıoğlu 17 Eylül Paylaş 17 Eylül @Mehmet Göktürk hocam bu yılda Emsey hastanesinin önündemi gerçekleşecek organizasyon Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Eylül Yazar Paylaş 17 Eylül Mehmet Kazancıoğlu yazdı: @Mehmet Göktürk hocam bu yılda Emsey hastanesinin önündemi gerçekleşecek organizasyon sitede harita var herhalde öyle gibi. çamlık diyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Eylül Paylaş 17 Eylül OFF-ROAD severler 21-22 Eylül 2024 tarihinde Yeniden Pendik ilçemizde buluşuyor. Extreme Kupası’nın beşinci ayağı 21-22 Eylül 2024 tarihinde 4X4OSM-Osmanlı Off-Road Spor Kulubü tarafından İstanbul Pendik’de gerçekleştirilecek. Offroad sevenler İstanbul Pendik ilçesinin Çamlık Bölgesinde yapay ve doğal engeller ile hazırlanmış parkurda seyir zevki ile dolu bir haftasonu geçirmek üzere bir araya gelecek. Offroad sevenler, 2 gün boyunca Türkiye’nin en güçlü arazi araçlarının, hem zorlu engeller hemde birbirleriyle olan mücadelesine tanık olacaklar. Pendik Belediyesi katkıları ve Çakıroğlu skoda Ana Sponsorluğunda organize edilecek yarış, 21 Aralık Cumartesi günü saat 13:00’da Pendik Belediye etabı ile start alacak.1050 Metre uzunluğundaki etabı her ekip kendi çabaları ile tamamlamaya çalışarak, zorlu engelleri en kısa sürede geçebilmek için ter dökecekler. Pazar günü aynı konumda saat 13:00’da koşulacak Çakıroğlu skoda etabının koşulması ile tamamlanacak organizasyon 22 Aralık Pazar günü 17:00 de yapılacak olan ödül töreniyle son bulacak. Haritadan baktım. offroad için uygun bir alan göremedim. Ancak ısrarla bura olduğunu söylüyor.. pendik,çamlık Çamlık Mahallesi Yahya Kemal Beyatlı Caddesi. No:12 Pendik-İSTANBUL istanbul,Türkiye Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: OFF-ROAD severler 21-22 Eylül 2024 tarihinde Yeniden Pendik ilçemizde buluşuyor. Extreme Kupası’nın beşinci ayağı 21-22 Eylül 2024 tarihinde 4X4OSM-Osmanlı Off-Road Spor Kulubü tarafından İstanbul Pendik’de gerçekleştirilecek. Offroad sevenler İstanbul Pendik ilçesinin Çamlık Bölgesinde yapay ve doğal engeller ile hazırlanmış parkurda seyir zevki ile dolu bir haftasonu geçirmek üzere bir araya gelecek. Offroad sevenler, 2 gün boyunca Türkiye’nin en güçlü arazi araçlarının, hem zorlu engeller hemde birbirleriyle olan mücadelesine tanık olacaklar. Pendik Belediyesi katkıları ve Çakıroğlu skoda Ana Sponsorluğunda organize edilecek yarış, 21 Aralık Cumartesi günü saat 13:00’da Pendik Belediye etabı ile start alacak.1050 Metre uzunluğundaki etabı her ekip kendi çabaları ile tamamlamaya çalışarak, zorlu engelleri en kısa sürede geçebilmek için ter dökecekler. Pazar günü aynı konumda saat 13:00’da koşulacak Çakıroğlu skoda etabının koşulması ile tamamlanacak organizasyon 22 Aralık Pazar günü 17:00 de yapılacak olan ödül töreniyle son bulacak. Haritadan baktım. offroad için uygun bir alan göremedim. Ancak ısrarla bura olduğunu söylüyor.. pendik,çamlık Çamlık Mahallesi Yahya Kemal Beyatlı Caddesi. No:12 Pendik-İSTANBUL istanbul,Türkiye evet abi geçen seferde burada yapıldı izlemeye gitmiştim. yapay bir alan oluşturuyorlar boş arazide çukurlar, yükseltiler, taş duvarlar, kaya yığınları, tırmanma eğimli rampalar gibi bir çok alan oluşturuluyor. siyah Grand Cherokee duvardan inerken amortisör çıkarmıştı geçen yıl benim izlediğim dönemde etabı tamamlayan olmadı en son bir gri Grand Cherokee vardı oda kaya etabında pert etti 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Eylül Paylaş 22 Eylül çift derbi + formula singapur olduğu hafta sonu için güzel organizasyon planlanmış tebrik ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts