Ferit Gür 16 Eylül Paylaş 16 Eylül (düzenlendi) Merhabalar, arka koltuğu bir yatırdım bin pişman oldum. Orta emniyet kemeri kilitlendi balata spreyi sıktım düzelmedi ben de mekanizmayı söktüm. Kilitleme plastiği var yerinden çıkmış onu oturttum lakin bu sefer de kemer geri toplamıyor. Galiba çöp ettim. Açarken boşalan bi yay, gergi, zemberek veya fırlayan bir parça vs görmedim. Yenisi de kolay bulunmuyor. Bu kemerler universal mi oluyor veya 2009 ve üzeri olanlarınki uyar mı? Teşekkürler 16 Eylül tarihinde Ferit Gür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 16 Eylül Paylaş 16 Eylül YouTube de videolar var muhakkak çözüm bulursunuz olmazsa oto döşmeciler aksesuarcilar tamir yapan bulursunuz. 1 Yorum bağlantısı
Ferit Gür 16 Eylül Yazar Paylaş 16 Eylül Adnan Çakır yazdı: YouTube de videolar var muhakkak çözüm bulursunuz olmazsa oto döşmeciler aksesuarcilar tamir yapan bulursunuz. İzlediğim bi videoda adam kapağın içinde zembereği gösterdi başka marka olsa da ben de kontrol ettim ve buldum. Yarın makaranın milini zembereğin ucuna takabilirsem sorun çözülecek (kemerde kaza anında gerilme mekanizması olmadığından rahatça söküp takabiliyorum, olanlar bence hiç ellemesin bozulduysa bir uzmana götürsün) Yorum bağlantısı
Recommended Posts