Önder Özcan 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Merhaba. Oturduğumuz binanın depreme karşı güvensiz olduğunu öğrenmiş ve bir inşaat firmasıyla kentsel dönüşüm kapsamında anlaşmıştık. Taşınma zamanı geldi, evimize çok yakın bir yerde kiralık bir ev bulduk ve tuttuk. 1-2 hafta içerisinde taşınmış olacağız kısmetse. Burada devreye evden eve nakliye firmaları giriyor. Bizde tanıdık firma yok. Yakından tanışık olduğunuz ve tavsiye edebileceğiniz firmalar var mıdır. Konunun özü bu. 9 Yorum bağlantısı
Emre Demir 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Önder Özcan yazdı: Merhaba. Oturduğumuz binanın depreme karşı güvensiz olduğunu öğrenmiş ve bir inşaat firmasıyla kentsel dönüşüm kapsamında anlaşmıştık. Taşınma zamanı geldi, evimize çok yakın bir yerde kiralık bir ev bulduk ve tuttuk. 1-2 hafta içerisinde taşınmış olacağız kısmetse. Burada devreye evden eve nakliye firmaları giriyor. Bizde tanıdık firma yok. Yakından tanışık olduğunuz ve tavsiye edebileceğiniz firmalar var mıdır. Konunun özü bu. 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Senelerce yazları İstanbul'dan Adalar'a bizleri taşıdı: https://www.kurtco.com.tr/ Fiyatları bilmiyorum maalesef ama güvenilirler, onu biliyorum. 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Sigortalı taşıyoruz diyene inanma. emmiye yönledir önce poliçe kestir Sigortalı taşıyoruz vs dediler ortalama fiyatın üzerinde para istediler. Mermer sehpayı kırdılar neyse sigorta yaptınız karşılarsınız deyince ortalık karıştı. 2 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Erdoğan Temur yazdı: deyince ortalık karıştı. Sonuç ne oldu? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 tanımadık ile taşın daha iyi, alayı aynı, kolay gelsin. taşıanacakkasavarsafedaolayım 1 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Güvenilir bir firma bulmak çok önemli, son taşınmamızda ( 10 sene önceydi) önden biri geldi eşyalara bakacağız diye, baktı yarın sabah 7:30 'da geliyoruz dedi. Dedikleri saatte geldiler ama kamyonetten hallice bi araçla. Sonra eşyalar sığmayınca 1 tur daha yapmamız lazım, anlaştığımız ücret x2 oldu dediler. Derken polisi arıyorum deyince konu kapanmıştı.. Çok yapıyorlar bunu, sizlerden uzak olsun... 3 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Erdoğan Temur yazdı: Sigortalı taşıyoruz diyene inanma. emmiye yönledir önce poliçe kestir Sigortalı taşıyoruz vs dediler ortalama fiyatın üzerinde para istediler. Mermer sehpayı kırdılar neyse sigorta yaptınız karşılarsınız deyince ortalık karıştı. Her türlü sigorta işleri itina ile yapılır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Kutuları biriktirin herşeyi kutulayın kendiniz kutuları taşıyın spor da oluyor. En son kendinizin taşıyamayacağı büyüklükteki büyük eşyalar için adam çağırıp onları taşıtın. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Mehmet Göktürk yazdı: adam çağırıp onları taşıtın. bahçaye çapa atacak gündelik 8000 istedi hocam 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Niye Bahçıvsn çağırıyorsun ki? Çağır forumdan iki part time adam bitti. Gündelikleri 1500+tantuni 2 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Çağlar Bayur yazdı: bahçaye çapa atacak gündelik 8000 istedi hocam 4000 e yaparım.. Çapa var mı ? 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Mehmet Göktürk yazdı: Niye Bahçıvsn çağırıyorsun ki? Çağır forumdan iki part time adam bitti. Gündelikleri 1500+tantuni 4000e geliyorlar hocam bkz. yukarıda Mehmet Ozyurek yazdı: 4000 e yaparım.. Çapa var mı ? şarjlı bahçe testeresi bile var, teknolocik bir apartmanız yahu, çift batarya hem. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 tek diyeceğim anlaşırken deki taşınmaya 1 saat kala arayıp abi adam bulamadım mazota zam geldi kamyon arıza yaptı kiraya kamyon buldum 5 bin daha bize verecen dersen taşıtmam haberin olsun de . klasik numaraları istisnasız yaparlar şimdiden allah kolaylık versin 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Toplantı ayarla evin önünde,elden ele yapar işi bitiririz sonrası Ağa'nın eli tutulmaz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Çağlar Bayur yazdı: 4000e geliyorlar hocam bkz. yukarıda şarjlı bahçe testeresi bile var, teknolocik bir apartmanız yahu, çift batarya hem. Tek kişi sıkılır türk işçi Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Bu işi halk arasında kek...o denen tipler yaptığı için problem yaşama ihtimaliniz yüksek. Taşıyabildiğiniz kadarını önden kendiniz taşırsanız iyi olur. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Eylül 2024 Paylaş 17 Eylül 2024 Çağlar Bayur yazdı: 4000e geliyorlar hocam bkz. yukarıda şarjlı bahçe testeresi bile var, teknolocik bir apartmanız yahu, çift batarya hem. Zeminde beton yok ama Yorum bağlantısı
Hamit inan 17 Eylül 2024 Paylaş 17 Eylül 2024 Googleden yorumlara bakıp birini bulun. Asansör olsun, sonradan ilave ücret ve yemek vermem ,kırılanı döküleni keserim deyin devam. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Eylül 2024 Yazar Paylaş 17 Eylül 2024 Birebir tanıdık olmadıkça bu iş gerçekten çok zor. Marangozumuz var diyorlar, mobilyaları söküp montaj için, marangozla, mobilyacıyla alakası yok elemanların. Tornavida tutmayı öğrenmiş eleman. Resimlerdeki videolardaki ilginin, özenmenin -çoğu zaman alakası yok. Düşen somunu yerden alıp gardropa takmamıştı bir tanesi. Ben taktı sanmıştım, ertesi gün yerde buldum somunu kendim taktım. Bazanın vidaları somunlaraı keza öyle. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 17 Eylül 2024 Paylaş 17 Eylül 2024 Ben evlenirken Scudo ile 11 yol gidip gelmiştik bitane arkadaşımla ikimiz taşımıştık bütün evi, 3 gün belim ağrımıştı ama en azından güvenli şekilde kırılmadan dökülmeden taşıdık. Zor işler allah kolaylık versin 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts