İçeriğe Yönlendir

Evden Eve Taşıma?

Önder Özcan

Recommended Posts

Önder Özcan

Merhaba. Oturduğumuz binanın depreme karşı güvensiz olduğunu öğrenmiş ve bir inşaat firmasıyla kentsel dönüşüm kapsamında anlaşmıştık. Taşınma zamanı geldi, evimize çok yakın bir yerde kiralık bir ev bulduk ve tuttuk. 1-2 hafta içerisinde taşınmış olacağız kısmetse. Burada devreye evden eve nakliye firmaları giriyor. Bizde tanıdık firma yok. Yakından tanışık olduğunuz ve tavsiye edebileceğiniz firmalar var mıdır.

Konunun özü bu.

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Emre Demir
Önder Özcan yazdı:

Merhaba. Oturduğumuz binanın depreme karşı güvensiz olduğunu öğrenmiş ve bir inşaat firmasıyla kentsel dönüşüm kapsamında anlaşmıştık. Taşınma zamanı geldi, evimize çok yakın bir yerde kiralık bir ev bulduk ve tuttuk. 1-2 hafta içerisinde taşınmış olacağız kısmetse. Burada devreye evden eve nakliye firmaları giriyor. Bizde tanıdık firma yok. Yakından tanışık olduğunuz ve tavsiye edebileceğiniz firmalar var mıdır.

Konunun özü bu.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Sigortalı taşıyoruz diyene inanma. emmiye yönledir önce poliçe kestir :) 

Sigortalı taşıyoruz vs dediler ortalama fiyatın üzerinde para istediler. Mermer sehpayı kırdılar neyse sigorta yaptınız karşılarsınız deyince ortalık karıştı. 

• Beğen 2
  • Şaşkın 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Erdoğan Temur yazdı:

deyince ortalık karıştı. 

Sonuç ne oldu?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

tanımadık ile taşın daha iyi, alayı aynı, kolay gelsin. taşıanacakkasavarsafedaolayım

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Güvenilir bir firma bulmak çok önemli, son taşınmamızda ( 10 sene önceydi) önden biri geldi eşyalara bakacağız diye, baktı yarın sabah 7:30 'da geliyoruz dedi. Dedikleri saatte geldiler ama kamyonetten hallice bi araçla. Sonra eşyalar sığmayınca 1 tur daha yapmamız lazım, anlaştığımız ücret x2 oldu dediler. Derken polisi arıyorum deyince konu kapanmıştı.. Çok yapıyorlar bunu, sizlerden uzak olsun... 

• Beğen 3
  • Şaşkın 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Erdoğan Temur yazdı:

Sigortalı taşıyoruz diyene inanma. emmiye yönledir önce poliçe kestir :) 

Sigortalı taşıyoruz vs dediler ortalama fiyatın üzerinde para istediler. Mermer sehpayı kırdılar neyse sigorta yaptınız karşılarsınız deyince ortalık karıştı. 

:)

Her türlü sigorta işleri itina ile yapılır. :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Kutuları biriktirin herşeyi kutulayın kendiniz kutuları taşıyın spor da oluyor. En son kendinizin taşıyamayacağı büyüklükteki büyük eşyalar için adam çağırıp onları taşıtın.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

adam çağırıp onları taşıtın.

bahçaye çapa atacak gündelik 8000 istedi hocam

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Niye Bahçıvsn çağırıyorsun ki? Çağır forumdan iki part time adam bitti. Gündelikleri 1500+tantuni

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

bahçaye çapa atacak gündelik 8000 istedi hocam

4000 e yaparım.. 

Çapa var mı ? 

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Niye Bahçıvsn çağırıyorsun ki? Çağır forumdan iki part time adam bitti. Gündelikleri 1500+tantuni

4000e geliyorlar hocam bkz. yukarıda

Mehmet Ozyurek yazdı:

4000 e yaparım.. 

Çapa var mı ? 

şarjlı bahçe testeresi bile var, teknolocik bir apartmanız yahu, çift batarya hem.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök

tek diyeceğim anlaşırken deki taşınmaya 1 saat kala arayıp abi adam bulamadım mazota zam geldi kamyon arıza yaptı kiraya kamyon buldum 5 bin daha bize verecen dersen taşıtmam haberin olsun de . klasik numaraları istisnasız yaparlar 

şimdiden allah kolaylık versin

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Toplantı ayarla evin önünde,elden ele yapar işi bitiririz sonrası Ağa'nın eli tutulmaz :fiuw:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

şarjlı bahçe testeresi bile var, teknolocik bir apartmanız yahu, çift batarya hem.

Tek kişi sıkılır türk işçi

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Bu işi halk arasında kek...o denen tipler yaptığı için problem yaşama ihtimaliniz yüksek. Taşıyabildiğiniz kadarını önden kendiniz taşırsanız iyi olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

Zeminde beton yok ama

Yorum bağlantısı
Hamit inan

Googleden yorumlara bakıp birini bulun. Asansör olsun, sonradan ilave ücret ve yemek vermem ,kırılanı döküleni keserim deyin devam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Birebir tanıdık olmadıkça bu iş gerçekten çok zor. Marangozumuz var diyorlar, mobilyaları söküp montaj için, marangozla, mobilyacıyla alakası yok elemanların. Tornavida tutmayı öğrenmiş eleman. Resimlerdeki videolardaki ilginin, özenmenin -çoğu zaman alakası yok. Düşen somunu yerden alıp gardropa takmamıştı bir tanesi. Ben taktı sanmıştım, ertesi gün yerde buldum somunu kendim taktım. Bazanın vidaları somunlaraı keza öyle.

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Ben evlenirken Scudo ile 11 yol gidip gelmiştik bitane arkadaşımla ikimiz taşımıştık bütün evi, 3 gün belim ağrımıştı ama en azından güvenli şekilde kırılmadan dökülmeden taşıdık. Zor işler allah kolaylık versin

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...