Ahmet Çalışkan 15 Eylül Paylaş 15 Eylül Merhaba, Üç tekerli motorumun üzerini aşağıdakiler gibi kapatmak istiyorum. Kendim yapacağım. Demire göre daha hafif olması nedeniyle iskeletini su borusuyla yapmayı düşünüyorum. Ancak tavanını ve etrafını kapatabileceğim malzemeyi nereden temin edebilirim hiç bilmiyorum. Branda mı tente mi muşamba mı nasıl geçiyor bu malzemenin adı? Bu arada satın alsam bunu 5.500 TL. Kendim yapmaya kalkınca brandası ve su borusu aynı maliyete gelir mi? Öyleyse başlamanın hiç anlamı yok Bir diğer alternatif de motorun dört tarafına direk dikip, bi tavan yapıp onun etrafını çevirmek. Bu durumda da tavana ne koymalıyım? Pvc falan mı kestirmeliyim? Farklı fikirler varsa onlara da açığım. Şimdiden teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Eylül Paylaş 15 Eylül Adapazarı'nda ongur branda var, orada her türlü branda ve pva türü malzeme bulursunuz. Düzceden tavsiye üzeri oraya gitmiştim pişman olmadım. Ultraviyole dayanıklı olsun ve portatif olsun sabitlemeyin pvc boru mantıklı, çadır karbon çubukları da olabilir. Ahmet Çalışkan yazdı: 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 Eylül Paylaş 15 Eylül İskeletini yaparsanız brandacılar her türlü koruma yapar size seçmek kalır. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Eylül Paylaş 15 Eylül Flex güneş paneli? İki tane ince pvc boru sanırım olur. Ama uçlardan içlerine 30cm demir sokmak gerekir. Bu araçları güneş panelinden şarj için özel cihazı satılmaya başladı bir süredir. Kendiniz açıkta bi atelyeniz varsa ucuza getirebilirsiniz ama o ustaya onu yaptır buna bunu yaptır derken elde biraz malzeme de artar aynı yerlere gelir. Ama satılan ürün hangisi? Dandik de olabilir. Güneş paneli olmayacak ise ben kendim yapmazdım. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Ahmet bey bence vazgeç bu fikirden hiç yapma. Neden dersen , dışardan bakınca estetik durmuyor. Yani para ile bu iş için yapılmış güzel bir tente alınsa hadi neyse diyecemde öyle lastik borudan felan olmaz yani bet durur. Yağmurlu ve soğuk günlerde otobusle git. Günlük güzergahım üzerinde zaman zaman karşılaşıyorum nasıl desem en naif şekilde söylemek gerekirse kağıt toplayıcısı gibi geliyor bana. 4 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Kendi yaptığınız 5 bine mal olmaz. Tahminimce 3 bin den aşağı kalmaz. Hazır olanı almanızı tavsiye ederim. Çok estetik durmuyor en azından hazırı biraz daha güzel durur diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Ahmet Çalışkan yazdı: Merhaba, Üç tekerli motorumun üzerini aşağıdakiler gibi kapatmak istiyorum. Kendim yapacağım. Demire göre daha hafif olması nedeniyle iskeletini su borusuyla yapmayı düşünüyorum. Ancak tavanını ve etrafını kapatabileceğim malzemeyi nereden temin edebilirim hiç bilmiyorum. Branda mı tente mi muşamba mı nasıl geçiyor bu malzemenin adı? Bu arada satın alsam bunu 5.500 TL. Kendim yapmaya kalkınca brandası ve su borusu aynı maliyete gelir mi? Öyleyse başlamanın hiç anlamı yok Bir diğer alternatif de motorun dört tarafına direk dikip, bi tavan yapıp onun etrafını çevirmek. Bu durumda da tavana ne koymalıyım? Pvc falan mı kestirmeliyim? Farklı fikirler varsa onlara da açığım. Şimdiden teşekkür ederim. direk dikeceksek üzerine solar panel koymalıyız. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Ahmet Çalışkan yazdı: Merhaba, Üç tekerli motorumun üzerini aşağıdakiler gibi kapatmak istiyorum. Kendim yapacağım. Demire göre daha hafif olması nedeniyle iskeletini su borusuyla yapmayı düşünüyorum. Ancak tavanını ve etrafını kapatabileceğim malzemeyi nereden temin edebilirim hiç bilmiyorum. Branda mı tente mi muşamba mı nasıl geçiyor bu malzemenin adı? Bu arada satın alsam bunu 5.500 TL. Kendim yapmaya kalkınca brandası ve su borusu aynı maliyete gelir mi? Öyleyse başlamanın hiç anlamı yok Bir diğer alternatif de motorun dört tarafına direk dikip, bi tavan yapıp onun etrafını çevirmek. Bu durumda da tavana ne koymalıyım? Pvc falan mı kestirmeliyim? Farklı fikirler varsa onlara da açığım. Şimdiden teşekkür ederim. 1- kötü görünüyor 2- ne güneşe ne de yağmura tam koruma sağlamaz, yağmurluk-panço giy daha iyi 3- yağmur görüşünü engeller, çok tehlikeli Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Silecek olmayacak bir şekilde tavsiye etmem. En ucuz olabileceği yöntem pvc su borusu ile iskelet, üzerini çadırcı giydirir. Ancak öncesinde maliyet hesabı yatırım tavsiyesidir. Orjinal malzeme ile kapatmanın maliyeti ne buna da bakmak gerek ki astarı yüzünden pahalı gelmesin. Mehmet Göktürk yazdı: Çoğu yerde o paneller için bunu komple çalarlar hocam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Yok inançlı ülkedeyiz bir şey olmaz, üstelik adam adliye çalışanı. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: Yok inançlı ülkedryiz bişey olmaz üstrlik adam adliye çalışanı Trafik kavgasında c.başsavcısını dövmüşlerdi, aklıma geldi 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Dayılanmıştır Paneller ucuz artık. Akü pahalı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül Paylaş 19 Eylül İlkay Başaran yazdı: Trafik kavgasında c.başsavcısını dövmüşlerdi, aklıma geldi futbol kavgası idi o, 22 şortluyu seyredince bir değişiyor insan benzeri tuzla pistte seyirci olduktan sonra gişe çıkışı ilk virajda olurdu, refuje patlayanlar 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: Yok inançlı ülkedeyiz bir şey olmaz, üstelik adam adliye çalışanı. Babam(şu an emekli hakim) 40 sene evvel adliye tuvaletinde belindeki tabancayı çıkarmış, ceketiyle beraber unutmuş, 3 dakika sonra döndüğünde bulamamıştı yerinde.. Şarkı bile yazıldı hatta sonrasında tabancamı unuttum helada diye.. (Latifedir, babamla şarkının alakası yoktur) 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: Yok inançlı ülkedeyiz bir şey olmaz, üstelik adam adliye çalışanı. Yargıtay savcısını dövüyorlar, çalışanın vay haline... Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: Yok inançlı ülkedeyiz bir şey olmaz, üstelik adam adliye çalışanı. Ozan Erhan'ın bir şarkı var, çok imanlı hırsız bunlar diyor Çabiden ödünç vesile ile iskandinavlar ve japonlar incelenirse/ üzerine bir de şuradan buradan bir kaç müslüman ülke incelemeye dahil edilirse tez çürür. Cumalarda ayakkabı çalıyorlar Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Murat Sahın yazdı: Ozan Erhan'ın bir şarkı var, çok imanlı hırsız bunlar diyor Çabiden ödünç vesile ile iskandinavlar ve japonlar incelenirse/ üzerine bir de şuradan buradan bir kaç müslüman ülke incelemeye dahil edilirse tez çürür. Cumalarda ayakkabı çalıyorlar babam ayakkabıların bi tekini taa bi tarafa diğer tekini taa diğer tarafa koyar 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Ekim Paylaş 6 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: babam ayakkabıların bi tekini taa bi tarafa diğer tekini taa diğer tarafa koyar E işte güven meselesi hocam, tam itimat 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ekim Paylaş 6 Ekim Amca burda yer var diyorlar yer yok diye yapıyor sanıyorlar 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts