Çağlar Bayur 15 Aralık 2024 Paylaş 15 Aralık 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Hem tam teslim yok. Sağ koltuktayım Tizler yok bende. Diğerlerini duyuyorum zaten tizler gidiyor, Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Aralık 2024 Paylaş 16 Aralık 2024 Murat Sürmeli yazdı: Genelde pabuç yeniledikten sonra satarım aracı ama inşallah bunda böyle olmaz Üzerindeki yazlık lastikler kötüydü, çok kaydırmadı ama 1-2 defa heyecan yaptırdı bana. 4 mevsim Pirelli aldık, bakalım Isparta soğuğunda Antalya sıcağında nasıl davranacak Cihan'la tanıştın mı Hocam? Şenol usta da iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 16 Aralık 2024 Yazar Paylaş 16 Aralık 2024 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Cihan'la tanıştın mı Hocam? Şenol usta da iyidir. Tanıştım hocam, selamınızı ilettim Şenol usta balans yapan abimiz midir Oldukça detaylı çalışıyor 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 Aralık 2024 Paylaş 17 Aralık 2024 Murat Sürmeli yazdı: Tanıştım hocam, selamınızı ilettim Şenol usta balans yapan abimiz midir Oldukça detaylı çalışıyor Evet, lastikleri söküp takan ve balans yapan ustamız. Titizdir çok. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts