Murat Sürmeli 2 Kasım 2024 Yazar Paylaş 2 Kasım 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: En fazla dur patlama yaa diye rica eder sanırım Yada kablo kopup yüzüne gözüne patlar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım 2024 Paylaş 2 Kasım 2024 Çağlar Bayur yazdı: yeni nesil araçlar, beyin acaip garip şeyler dirençler algılarsa tesisatta, bus sisteminden çekinirim. aklınızda olsun yani ilerisi için. Yeni nesil avrupai araçlar diyelim Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Kasım 2024 Paylaş 2 Kasım 2024 Murat Sürmeli yazdı: Yada kablo kopup yüzüne gözüne patlar Hava yastığına engel olmuyormuş demekki Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 Kasım 2024 Yazar Paylaş 2 Kasım 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Hava yastığına engel olmuyormuş demekki Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Kasım 2024 Paylaş 2 Kasım 2024 Ön direğe söktak yazalım eksperde. Yağı suyu da emin olmayan ellerde değişmiştir bunu da belirtelim. Çok tereddütte kalmış eller. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 Kasım 2024 Yazar Paylaş 2 Kasım 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Ön direğe söktak yazalım eksperde. Yağı suyu da emin olmayan ellerde değişmiştir bunu da belirtelim. Çok tereddütte kalmış eller. satlık değil, başka konuya canım 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Kasım 2024 Paylaş 2 Kasım 2024 Murat Sürmeli yazdı: satlık değil, başka konuya canım Nabıyım bozuk arabayı. Fıskiyeler yeni mi? Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 Kasım 2024 Yazar Paylaş 2 Kasım 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Nabıyım bozuk arabayı. Fıskiyeler yeni mi? Ellenmemiş, orcinal fıskiye Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Kasım 2024 Paylaş 2 Kasım 2024 Haydi Oğuzkan abi güveniyorum sana biraz daha gayretle 350ye gelecek. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Kasım 2024 Paylaş 2 Kasım 2024 Mehmet Yeter yazdı: Haydi Oğuzkan abi güveniyorum sana biraz daha gayretle 350ye gelecek. Cmax mi? Evet talihli sen olacaksın bu gidişle Murat Sürmeli yazdı: Ellenmemiş, orcinal fıskiye Ellenmemeli demek hmm 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Kasım 2024 Paylaş 2 Kasım 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Cmax mi? Evet talihli sen olacaksın bu gidişle Cmax yadigar. Olmaz. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 12 Kasım 2024 Yazar Paylaş 12 Kasım 2024 Bakımları yaptırdım, istediğim gibi olmadı ama aradan çıktığına da sevindim Ankara piyasasında daha profesyonel çalışan dükkanlar oluyordu sanki 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Kasım 2024 Paylaş 15 Kasım 2024 Abi şanzıman yağı dexron 3 mü spoda? Ceed dexron 4 istiyor. Alttan aç üstten doldur 4 lt yetiyor galiba. Altı yüksek araba kendin de yağını değişirsin aslında 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 15 Kasım 2024 Yazar Paylaş 15 Kasım 2024 Köksal Yılmaz yazdı: Abi şanzıman yağı dexron 3 mü spoda? Ceed dexron 4 istiyor. Alttan aç üstten doldur 4 lt yetiyor galiba. Altı yüksek araba kendin de yağını değişirsin aslında Bir dahakine artık dot 4 dedi dolduran castrol yetkilisi, 3 fatura etti, bilemiyorum, indirim de yaptı tanıdıkmış sahibi, çok kurcalamadım, indirim yapacağız dedi, oradan mı indirdi bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 19 Kasım 2024 Yazar Paylaş 19 Kasım 2024 Ön hoparlörleri değiştirmiştim, patlak sayılırdı, arkaya da aktif subwoofer kabini bağladım haftasonu, swd 355 alpine marka. Bana yeterli geldi bası. Ama önde de amfili component kullanıyorsanız yetmeyebilir. Müzik dinlemek adına yeterli hatta bir ufağı da yetebilirmiş. Bu 30cm olanı. Arka çakmaklıktan besledim Ses kalitesi güzel kabinin, önündeki portu kapalı ve açık kullanabiliyorsunuz, kapalı iken her türlü müziğe eşlik edebiliyor, portu açınca baslar daha derin tabii ki, port açıkken uzun süre denemedim, sonra yorum yaparım ona da. Stok ile müzik dinleyenler için tavsiye ederim bunu ve bagajda yer yoksa 20cm olan modelini. 8 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Kasım 2024 Paylaş 19 Kasım 2024 Murat Sürmeli yazdı: Ön hoparlörleri değiştirmiştim, patlak sayılırdı, arkaya da aktif subwoofer kabini bağladım haftasonu, swd 355 alpine marka. Bana yeterli geldi bası. Ama önde de amfili component kullanıyorsanız yetmeyebilir. Müzik dinlemek adına yeterli hatta bir ufağı da yetebilirmiş. Bu 30cm olanı. Arka çakmaklıktan besledim Ses kalitesi güzel kabinin, önündeki portu kapalı ve açık kullanabiliyorsunuz, kapalı iken her türlü müziğe eşlik edebiliyor, portu açınca baslar daha derin tabii ki, port açıkken uzun süre denemedim, sonra yorum yaparım ona da. Stok ile müzik dinleyenler için tavsiye ederim bunu ve bagajda yer yoksa 20cm olan modelini. Playlist 1- dj tiesto_kabede hacılar hu der Allah 2- 😃😃 Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel dağıtmışsın.. Kışlık bakcak mıyız? Güzel bir lastik var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Kasım 2024 Paylaş 19 Kasım 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Kışlık bakcak mıyız? Güzel bir lastik var Ölçü uygun mu ? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Kasım 2024 Paylaş 19 Kasım 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Ölçü uygun mu ? Keser biçeriz hangisine alcaz? Audinin 4 mevsim değil mi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Kasım 2024 Paylaş 19 Kasım 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Keser biçeriz hangisine alcaz? Audinin 4 mevsim değil mi Qashqainin kışlığı var. Audi dört mevsim. Ama ses yapıyor. Sevmiyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Kasım 2024 Paylaş 19 Kasım 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Ama ses yapıyor. duyabilion mu sen 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Kasım 2024 Paylaş 19 Kasım 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Qashqainin kışlığı var. Audi dört mevsim. Ama ses yapıyor. Sevmiyorum. Audiyi sen kullanmıyorsunki. Boşver Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Kasım 2024 Paylaş 19 Kasım 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Audiyi sen kullanmıyorsunki. Boşver Hem tam teslim yok. Sağ koltuktayım Çağlar Bayur yazdı: duyabilion mu sen Tizler yok bende. Diğerlerini duyuyorum 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 15 Aralık 2024 Yazar Paylaş 15 Aralık 2024 Genelde pabuç yeniledikten sonra satarım aracı ama inşallah bunda böyle olmaz Üzerindeki yazlık lastikler kötüydü, çok kaydırmadı ama 1-2 defa heyecan yaptırdı bana. 4 mevsim Pirelli aldık, bakalım Isparta soğuğunda Antalya sıcağında nasıl davranacak 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts