Doğan Arşiray 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 181 demiş ya? bu aralar dikkat dağınık. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 16 Eylül 2024 Yazar Paylaş 16 Eylül 2024 Doğan Arşiray yazdı: 181 demiş ya? bu aralar dikkat dağınık. Şöför dahil sormuştur o 181.5 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Doğan Arşiray yazdı: 181 demiş ya? bu aralar dikkat dağınık. maaşallah bakımından söylenir bizim oralarda hanimiş amcası gel bakiim derler 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 murat hocam hayırlı uğurlu olsun bildiğiniz üzere bende 2009 2.0 crdi modeli mevcut. sizin kasa çok daha şık ve gösterişli benim aracıma göre rollerde üzerinde benim araç pek bir faaliyet gösterememişti. gerçi arazide de lastik olmadığı için pek bir aksiyon yapamıyor. ama yüksek mi yüksek sağlamlık konusunda pek üzmeyecek bir araç gibi yakıt evet biraz fazla bende şehir içi benim kullanımımda 11 lt. civarı ama hanım kullandığı zamanlarda 13-14 lt görüyor. çok kısa mesafe okula gidip geldiği için. fren işine gelince ford sonrası o hissiyat yok, ben aldığımda ön 2 disk torna arka 2 disk değişim, balata değişim ve fren hidroliği değişim yapmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: gerçi arazide de lastik olmadığı için pek bir aksiyon yapamıyor. yapar, işin sırrı şu: arazide ruhsat başkasınınmış gibi kullanacan 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Çağlar Bayur yazdı: yapar, işin sırrı şu: arazide ruhsat başkasınınmış gibi kullanacan Yok onu deneyen oldu Ruhsat benim ama deneyen başkası idi patlatmaya bozmayı kırmayı çok seven bir abimiz denedi inince lastik yok olmuyor demişti 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Yok onu deneyen oldu Ruhsat benim ama deneyen başkası idi patlatmaya bozmayı kırmayı çok seven bir abimiz denedi inince lastik yok olmuyor demişti insan denesin dedik, o ayrı konu tabii 1 6 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Eylül 2024 Paylaş 17 Eylül 2024 Çağlar Bayur yazdı: insan denesin dedik, o ayrı konu tabii Kozasından çıktı mı acaba Tavan üstü kozası Kelebek olan bıyıklı kurt karikatürü. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 Eylül 2024 Paylaş 17 Eylül 2024 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Yok onu deneyen oldu Ruhsat benim ama deneyen başkası idi patlatmaya bozmayı kırmayı çok seven bir abimiz denedi inince lastik yok olmuyor demişti oluyor siz beceremiyorsunuz bizim Tekirdağ ekibinden bi ark var dı beline kadar çamurda banamısın demez di 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2024 Paylaş 17 Eylül 2024 İlkay Başaran yazdı: Kozasından çıktı mı acaba Tavan üstü kozası Kelebek olan bıyıklı kurt karikatürü. mesafeye güvenme bir bakmışsın yanıbaşında 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Eylül 2024 Paylaş 17 Eylül 2024 Çağlar Bayur yazdı: mesafeye güvenme bir bakmışsın yanıbaşında Hm kelebek etkisi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 17 Eylül 2024 Yazar Paylaş 17 Eylül 2024 İlkay Başaran yazdı: Hm kelebek etkisi Burada kelebek sen misin, o sorununu çözdü diye biliyorum 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Eylül 2024 Paylaş 17 Eylül 2024 Fatih Keskin yazdı: oluyor siz beceremiyorsunuz bizim Tekirdağ ekibinden bi ark var dı beline kadar çamurda banamısın demez di sorun lastikte araçta değil ki lastik hediyesi kabul edilir. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 18 Eylül 2024 Paylaş 18 Eylül 2024 2012 de 1.6 benzin 136 BG olanını almıştım çıkar çıkmaz. 6 ay sonra bir talibi çıktı verdim. Çok keyifli bir araba. O dönem SUV lar bu kadar yaygın ve tercih edilen modeller değildi. Donanım dönemine göre rakipsizdi. Fiyat da gayet iyiydi. Önce tiguan bakmaya gittik Ankarada. Temsilci parayı alıyoruz 6 ay sonra aracınız gelince aracı veriyoruz ve bu sürede zam gelirse onu da alıyoruz deyince hemen Kia yı aradım hastam vardı. Elimde var dedi. Gittik 3 gün sonra teslim etmişti. 67 000 TL idi tiguan 56 ya bunu almıştık. Tek sıkıntı performanstı bence . O yüzden 2.0 dizel çok iyi bir tercih olmuş. Kazasız sağlıklı günlerde binin inşallah... 2 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Eylül 2024 Paylaş 18 Eylül 2024 Cem Dilmen yazdı: hastam vardı. Elimde var dedi. Sıkıysa vermesin, eline neleri söker verirsiniz, tahmin etmiştir 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 29 Eylül 2024 Yazar Paylaş 29 Eylül 2024 (düzenlendi) 2.0 crdi motora hangi yağı önerirsiniz arkadaşlar? 29 Eylül 2024 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 Kasım 2024 Yazar Paylaş 2 Kasım 2024 Bucakta Castrol bayisi var gördüğüm, diferansiyel, şanzıman, araç sıvılarını komple değiştireyim diyorum gitmişken. Castrol bayisi mi tavsiye edersiniz yoksa internetten sıvıları alıp bir ustaya götürmemi mi? Sıvılar dışında v kayışı da değiştirteceğim, usta da bulamadım kore araçlara bakan, Antalyaya da inmek istemedim bu iş için ama ne dersiniz? ------------------------ Bugün yeni araç kameralarımı monte edeyim dedim hava çok soğumamışken A sütununu söktüm, hava yastığına engel olmasın kablolar diye, benden önce arka park kamerasını takan usta hava yastığına dikkat etmeden çekmiş kabloyu, onu da düzenlemiş oldum, sabitledim kabloları da. Arka kamera için bu sefer aşağıdan gittim, arka tarafta zorladı ama olabildiğince uzak kalmak istedim hava yastıklarından. C sütununun olduğu yeri sökmek çok meşgaleli bir iş, o sebeple uygun bir açı bulup geçirdim. Arka kameranın açısı dar geldi bana, biraz daha mı aşağı monte etsem bilemedim, şimdilik kullanacağım en yukarıdan bakar şekilde, memnun kalmazsam alt tarafa alabilirim ama kablo yeter mi bilemedim. Kamera Viofo 229 pro 2 kanal, onun detaylarını da başka zaman paylaşacağım 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2024 Paylaş 2 Kasım 2024 sigorta tablası harici güç alıncak yer bulunamaz mıydı Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 Kasım 2024 Yazar Paylaş 2 Kasım 2024 Çağlar Bayur yazdı: sigorta tablası harici güç alıncak yer bulunamaz mıydı Bulunurdu ama zaten 500mA anca çekiyor, sigortalar da önemsizleri seçtim yine de. Birisi direksiyon ısıtma, diğeri accessory, direksiyon ısıtmam da yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2024 Paylaş 2 Kasım 2024 Murat Sürmeli yazdı: Bulunurdu ama zaten 500mA anca çekiyor, sigortalar da önemsizleri seçtim yine de. Birisi direksiyon ısıtma, diğeri accessory, direksiyon ısıtmam da yok yeni nesil araçlar, beyin acaip garip şeyler dirençler algılarsa tesisatta, bus sisteminden çekinirim. aklınızda olsun yani ilerisi için. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 Kasım 2024 Yazar Paylaş 2 Kasım 2024 Çağlar Bayur yazdı: yeni nesil araçlar, beyin acaip garip şeyler dirençler algılarsa tesisatta, bus sisteminden çekinirim. aklınızda olsun yani ilerisi için. Togg da sigorta kutusuna girişmemiştim mesela korkudan Bu eski abi, sorun çıkarmaz umarım Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Kasım 2024 Paylaş 2 Kasım 2024 Murat Sürmeli yazdı: hava yastığına engel olmasın kablolar En fazla dur patlama yaa diye rica eder sanırım Yorum bağlantısı
Recommended Posts