Mehmet Ozyurek 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Gatanti insanları limite boğuyor.. İş bankası kartı da yakında yemek faturasını bile ödeyemez hale gelecek. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Selim Kaya yazdı: Başka bir sorun olmuş olabilir mi? 9 ile başlayan Garanti Troy ile Amazon TR 'de ödeme yapabiliyorum ben. 6 demiş işte? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Tamamen kk ile devam ediyorum bir süredir. Nakit neredeyse yok gibi. Paraf ve World kartlarım Troy. Sadece enpara kaldı troy olmayan taksit bitmediği için kapatamadım. Onu da kapatacağım. Kk harcama alışkanlıklarını değiştirdiği için iPhone’da Defter isimli bir uygulama kullanıyorum. Harcadığım her kuruş kayıtlı. Neredeyse 2 yıl oldu gerçekten gereksiz harcamalarım azaldı. Neye ne kadar harcıyorum, hepsini detaylı rapor alarak görebiliyorum. Kk’nın dezavantajını bu şekilde hallettim. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: 6 demiş işte? 6 Discover özellikli. Asıl o kartın hiç sorun yaşamaması gerek. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Genel tavrım muhaliftir ama bunu destekliyorum. Troy, visa, mc, qr hiç farketmez; ekonominin kayıt altına alınması gerekiyor. Kayıt dışı ekonomi iyi bir şey değil. Tamam, mc ve visa kullanımında kesinti ile yurt dışına giden miktar mühim, bence kaçan vergi daha mühim. Çabiden ödünç vesile ile 10 yılı geçmiştir, kart ile ödeme almayan dükkandan alışveriş yapmamaya çalışıyorum. Benim maaşımdan vergimi peşin peşin kesen sistem günde 100 kg et, 150 kg tavuk döner ve 50-60 tane piliç çevirme satan dönerciden de uygun oranda vergiyi alsın... 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Hamit inan yazdı: A-101 de son 5 alışverişin 3 ünde etiket fiyatı ile kasa arasında uçurum çıktı. Ne alırsanız tek tek fişte kontrol edin 3 ay STT'si geçmiş tavuk da satıyorlar. Ona dikkat etmek daha önemli. 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Hamit inan yazdı: A-101 de son 5 alışverişin 3 ünde etiket fiyatı ile kasa arasında uçurum çıktı. Ne alırsanız tek tek fişte kontrol edin Etiket fiyatından vermek zorundalar, denk geldiğinde arıza çıkartıyorum. Fotoğraf video çekip şikayet edeceğim diyorum. Sani Gerşon yazdı: 3 ay STT'si geçmiş tavuk da satıyorlar. Ona dikkat etmek daha önemli. Denk gelmedi, gelirse satın alıp şikayet ederim. Bu konuda tüm zincir marketlerde var sorun. Adam gibi takip etmiyorlar. Ama şikayet olunca denetleniyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 14 Eylül Paylaş 14 Eylül (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Etiket fiyatından vermek zorundalar, denk geldiğinde arıza çıkartıyorum. Fotoğraf video çekip şikayet edeceğim diyorum 100 TL fark çıkınca aynı cümleyi kurdum. Kasiyer bayan kasti arsız moda geçti bana bağırmasıniz diye bağırmaya başladı. Yanımda hanım olmasa üste iftira yiyecektim Çok pis çakallar 14 Eylül tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Hamit inan yazdı: 100 TL fark çıkınca aynı cümleyi kurdum. Kasiyer bayan kasti arsız moda geçti bana bağırmasıniz diye bağırmaya başladı. Yanımda hanım olmasa üste iftira yiyecektim Çok pis çakallar Abi video bunun için zaten, açıyorum video kaydını öyle durumlarda. Çok ısrar da etmiyorum. Vermezse etiket fiyatı ile almıyorum. Videoyu zabıta müdürlüğüne götürüp işlem yaptırmak kolay. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Bu tip vb düzenlemeleri Yapıcı görmüyorum,herşey düzeldi, iktidar en dibe indi, kırıntıları toplayıp güya iş yaptım diyecek...çöpe atılan paraların,o kadar zararın yanında bu gerçekten dilenciye sadaka olur...yıkamacının banka hesabına bakanlardan,esnafı dolaşıp menü gösterir gibi kaç tane ceza keseyim? diye açık açık soranlardan fayda beklenmez...tren çoktan geçti tabana kuvvet...millet olarak çok ağır bedeller ödüyoruz ödemeye devam ederiz çok.. 1 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Selim Kaya yazdı: Başka bir sorun olmuş olabilir mi? 9 ile başlayan Garanti Troy ile Amazon TR 'de ödeme yapabiliyorum ben. Kartın numarasını girdiğim zaman Discovery simgesi çıkıyor ve kart geçersiz diyordu. Şimdi baktım, kredi kartı ile geçerli ödeme yöntemlerinde Troy da yazıyor. Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Eylül Paylaş 15 Eylül nakit kalksın vatandaş ve küçük esnafın tüm harcamaları tamamen vergilensin. büyük şirketlerin vergi ödeme zorunluluğuda kaldırılsın . sonraki aşama köleliği destekliyorum . mısır pramitlerinde çalışan kölelerin maaş karşılığı aldığı yiycek içecekler asgari ücretle alınamıyor şuan Türkiyede Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Çoğunlukla zaten kart kullanıyordum pandemiden beri full kartla işlem yapıyorum, ekmek bile alsam karttan çekiyorum. Cüzdanımdaki yedek akçe hariç cebimde kuruş para olmaz hiç bir zaman. Bence de komple dijitale geçilmeli 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts